Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am primit pe mail acest caz. Este real si f recent. Haideti sa o ajutam, e un inger care trebuie sa traiasca

http : // www.mariaeva.ro/

DOAMNE, ITI MULTUMESC CA ANA ESTE SANATOASA

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Apropo de mers la servici: este cineva pe aici care chiar sa se bucure ca face asta? Care sa nu aiba sentimente de vinovatie de nici o culoare?

Eu simteam nevoia de schimbare, desi as fi fost fericita sa o pot nega in continuare. Dar mersul asta la job este cumplit de obositor (pina mi-oi intra in noul ritm probabil) si, pentru mine, extrem de frustrant, caci am job cu program fix (8-16) si sef care tine la el si de el cu dintii, chiar daca de multe ori nu avem treaba de 8-16, si mereu mi se pare ca pierd timp pretios la munca, mai ales cind nu muncesc, in loc sa stau acasa cu copchilu....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Eu nu, nu astept cu ardoare inceperea serviciului, si asta nu din comoditate sau pentru ca-mi place sa fiu casnica, ci pentru ca mi-e teroare de despartirea de Ianis si "abandonarea" lui la gradi, el care pana acum a stat mereu lipit de mine/noi, nici macar cu bunicii n-a stat niciodata.

Tu zici de frustrarea unui program fix de 8-16? Ce zici de mine ca incep la 8, termin la 17, dar mai trebuie sa calculez inca 2 ore la dus si 2-2:30 la intors, caci serviciul meu e la mama naibii pe Soseaua de Centura in nordul capitalei, si eu stau la iesirea din vest, cei de la firma cand au cumparat terenul in zona Pipera in '99 si si-au facut sediu mare, nu s-au gandit ca in cativa ani o sa apara tot felul de viloaie si o sa se stranguleze traficul intr-un hal fara de hal Asta e Bucuresti-ul! Asa ca eu dimineata ma scol la 5:30 ca muncitorii si ajung inapoi acasa pe la 6-7-8 seara.... Deci, tot sotul e baza, care-l va duce si aduce pe Ianis de la gradi.
Si acum stau eu sa ma gandesc: cum pusca mea sa-l bag eu in pat pe Ianis la ora 19 (ca sa aiba 12 ore de somn pe noapte), cand eu la ora aia abia ajung...?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

PISIGRI, eu nu ma bucur ca ma intorc la serviciu si incerc sa fac tot posibilul sa fie pe termen scurt. De ce? Pt ca am constatat in astia 2 ani ca viata merita traita, nu pierduta intr-un birou inchis de la 9 la cat o fi, pentru ca vreau sa ma bucur de copilul meu, pt ca vreau sa imi continui hobby-urile si multe alte pentru ca-uri

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

seara buna, tufete

veniram si noi acasa; nu avusei timp sa recuperez, sper sa vizionez miine de la servici cit mai multe poze (adik sper sa se vada si sa am si timp )

daca sintem iar la teme, io am una in kap de ceva timp: ce aiureli de "obiceiuri" ati auzit ca se "purtau" odinioara la cresterea copiilor (bebelusilor)?

ca sa raspund la tema, ca deh, io o pusei:
1)mama ma infasa ca pe un cirnat legat ca sa "am picioarele drepte" (cica imi lasa miinile nelegate, ca nu ma opream din bocit )
2) tot mama ma imbaia in apa fierbinte, cica "ca sa doarma copilul bine", cind am auzit asta, i-am zis ca ma scotea lesinata aproape din cada si de-asta nu mai auzea nici "pīs"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Uf, eu am un handicap serios cand vine vorba de complimente: nu stiu nici sa le fac, nici sa le primesc. Da' macar sa multumesc tot is in stare! Dar va asigur ca principiul "fost-ai lele cat ai fost" se aplica garantat in cazul meu.

Pisik, o sa dau si eu mai departe link-ul. Sper sa se adune banii repede caci ingerasul se chinuie intre timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Acum sa ma spovedesc: am 67 de kile si vreau sa ajung macar la 58 (in vremurile bune aveam 54)

Olga, mamica lui David iepurasul

si io as vrea sa ajung e la 57, ne luam de mina, da? (cintaru meu zice ca am 62, da cel din ro zicea cu 5 kg in plus

io o sa tin o dieta proteinata simpla, a lui Dukan: se maninca numai proteine citeva zile (cite poate fiecare, 1,3,5) si apoi proteine cu legume.

evident ca cel mai tare ma doare ca nu mai pot sa beau

pt fetele care vor sa stie secretul "mentinerii", asta e: alcoolul conserva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Chatonel, sa-ti fie de bine concediul.

Despre obiceiuri: faza cu infasatul sigur am prins-o, ca sintem apropiate ca varsta si atunci asta era "trendul"; de baie nu-mi amintesc sa-mi fi zis maica-mea dar nu-i exclus. Alte obiceiuri horror de care am auzit povestindu-se: copiii erau scosi din cadita, dupa baie, de cap, cica sa se lungeasca, pe post de supozitor pt. constipatie bagau o bucatica de sapun, alt obicei sadic povestit de soacra mea: copiii erau incizati de spate, ca sa iasa nu stiu ce rau care le provoca un fel de "strans" (n-am priceput ce era chestia asta, initial am crezut ca-i vorba de colici dar cica nu, se intampla si copiilor mai mari). Cred ca mai stiu de vreo cateva dar acu' sunt obosita si nu-mi mai vin in minte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Salutare!

N-am apucat sa citesc nica din urma, ma bag acusi la o cursa de recuperare-viteza, sper sa poci ca piciul graviteaza in jurul meu si ma jumuleste cum ma prinde la calculator, dar am intrat sa va dau o veste buna (pentru mine): mi-au admis actiunea! Pana la urma se pare ca am dat de o judecatoare open-minded. Dar s-o zic si p-aia dreapta, si eu is destul de buna. Mai am un hop, ca e cu recurs dar sper sa nu se modifice semnificativ. De fapt deloc, ca mie-mi convine pronuntarea ( prejudiciul suferit a fost "cuantificat" neasteptat de bine ), dar sigur ei nu-s deloc incantati si-or sa arunce alta artilerie si mai grea in lupta. De data asta cred ca-mi ascut si eu gherutele, gata cu fineturile! Revin!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

bravo, FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel , esti totala, m-ai binedispus !!

La tema raspund maine ca tre' sa o intreb pe mama maine dar cred ca nu prea aplicau decat aia cu nu lauda copilul ca i se urca la cap si of course aia cu infasatul

Pisik, o sa dau si eu mai departe, m-a apucat plasul cand am citit povestea micutei !!

Eu ma retrag la sa-mi pastrez energia pt birou ca am nevoie !

Noapte buna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Revin cu impresii despre gradinita.

Cladirea nu m-a dat pe spate, de fapt nu mi-a placut ca nu prea erau geamuri in sali si imi parea un miros putin cam inchis, dar in rest ok, maine o sa mergem sa vedem si celalat sediu care este pe o strada paralela. Maia in schimb cum am intrat a inceput sa planga crezand ca suntem la doctor , abia dupa ce am ajuns in clasa la copii si jucarii si-a dat ea seama despre ce e vorba si a inceput sa se joace si sa alerge cu o fetita putin mai mare decat ea, nu i-a placut in mod deosebit pt. ca dupa vreo 20 de minute imi spunea pa sa plecam. In schimb a indragit-o pe miss Mihaela careia i-a dat si un pupica la plecare .
Nu stiu ce sa zic, grea decizie, gradinita asta are avantajul ca este foarte aproape de casa si este si cea mai ieftina, mai avem 2 pe lista dar care sunt in drumul nostru spre servici deci mai departe am depinde de masina iar noi nu ne duceam la job cu masina pt. ca in zona universitate unde lucram amandoi nu ai sanse sa gasesti parcare si sunt si mai scumpe , oricum o sa mergem sa le vedem si abia dupa ne hotaram.

Mergi la inceput