Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 20
silvi8 spune:
ilinca, am citit si eu acum in urma si am vazut motivele ce te/au determinat sa renunti la blond. ma bucur ca v/ati impacat
am citit defapt 3 capitole si am o nebuloasa in cap...
teme din urma>
VICII- nu am
DEPENTENTA de ciocolata. pe bune. mananc zilnic si intru in panica daca nu am in casa, geanta etc
crina vreau sa fie orice isi va dori ea, daca ne referim la profesie. si ca orice mama sigur ca vreau sa fie independenta, increzatoare, puternica...
as vrea sa stea depaerte de zona artelor. imi plac oamenii cu picioarele pe pamant. si mi/e greu sa ma gandesc cum e un astfel de adolescent. dar am sa o susutin oricum.
petrecerea de 2 ani. sper sa fie mai frumoasa ca cea de la 1 an. atunci a avut doar 4 copilasi si nu prea socializa asa ca anul acesta va fi diferit. problema e doar ca eu a doua zi merg la serviciu (prima zi de munca dupa mai bine de 2 ani) si nu vreau sa facem petrecerea in alta zi. eu consider e complet aiurea sa iti sarbatoresti ziua inainte sau dupa. cel mai sigur va fi la noi acasa.
si am si o intrebare> dupa 2 ani tre sa facem alta cerere ptr alocatie sau automat o primim in locul asteia de 2 mil?
silvi mama CRINEI
mot CRINA
de craciun,diverse
Povestea CRINEI
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 ELA, iti sigur ca ai sanse 100% sa slabesti. Eu asa am scapat de ultimele 5 kile. Deja dupa 2 zile 1 kil e pa. Serios. E dieta Rina. Gasesti mai multe despre ea pe net. Gasesti si retete si grafice si tot felul. Stiu ca suna mega-extra dar chiar se slabeste cu ea. |

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
silvi8 nu tb sa faci nicio cerere pentru alocatie. o vei primi implicit 42 ron (sau cat o mai vrea guvernul), in luna urmatoare implinirii varstei de 2 ani.
Anaan spune:
Bon soir!
Mababei, frumoasa faptura...cu par ondulat m-ai dat gata!
Bravo, pentru reusita contra dusmanului alimentar
!
Floric, ma inscriu si eu pe lista! Vorba lu' Mada, ma inscriu la x-15 kg (x nici nu poate fi zis, atat is de grasana
). Azi nu am fost chiar la inaltimea asteptarilor, ca am comis o imprudenta
fara sa vreau, dar de maine ma predau Ilincai, sunci si suflet!![]()
Am recuperat ( ca am avut probleme cu conexiunea), am vrut sa zic una alta si am uitat ce anume
.
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
merci . in 99 am terminat facultatea, si am facut 5 ani. vezi ca pe Fb am pus poze cu mine si ioana la aceeasi varsta. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Si eu in '99 am terminat facultatea... in 2000 masteratul.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Saby 
imi era dor de voi !! succes la gradinita 
Pisigri, la intrebarea ta eu raspund pozitiv : ma bucur ca merg la birou, probabil si pt ca inca mai merg doar 6 ore, dar pt mine e combinatia perfecta , sigur si pt ca o stiu pe Ada pe maini bune 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan tocmai vroiam sa te intreb daca ti-ai refacut conexiunea, welcome back ![]()

!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas ....................................................... ELA mie fructele mi se par inofensive, pe-alea nu le consider mancare CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Da draga, mi-am dat seama
. Mie oricum mi se umfla burta de la orice mananc seara...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
silvi8 spune:
monique, multam de raspuns!
vad ca ultima discutie e despre diete...ei bine aveti o dieta si pentru acumulat kg?
ca eu am nevoie de cateva neaparat.
silvi mama CRINEI
mot CRINA
de craciun,diverse
Povestea CRINEI
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Floric uite eu aici imi calculez ce si cum sa mananc http://www.csid.ro/calory-calculator/ Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
E foarte bun calculatorul de calorii de la "Ce se intampla doctore?"
La varsta si inaltimea mea, greutatea cica e normala. Am bagat acolo un meniu, cam ce mananc eu intr-o zi, e OK, doar cu painea si mai ales biscuitii la 10 seara sar calul
Apropos de paine: voi am vazut ca discutati despre wasa, ce este de fapt? Caci eu dupa paine alba, graham, paine neagra, paine de tarate, paine de secara, m-am oprit la cea cu seminte, care cica tot ingrasa. Wasa am cautat odata la raionul de paine si n-am gasit, am descoperit-o insa de curand la raionul Bio

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)