Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am traumatizat copila!!! Am comis-o!!!
Mi-am luat o vopsea fara amoniac, ciocolatie, m-am vopsit, m-am uscat pe par si m-am prezentat fiica-mii. N-ati vazut voi urlete de disperare, plans isteric, degeaba i-am vorbit, ca-s mama; am luat-o-n bratze, s-a zbatut, a fuigit la tata'so s-o ia in bratze, se agatza de el...Doamne, ce rau a plans!!! Mi-am prins parul si mi-am pus caciula-n cap si asa si-a revenit. De juma de ora stau cu caciuloaia-n cap!!! Ce ma fac?
(si maica-mea a zis ca nici de ea sa nu apropiu asa neagra!!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca...aceeasi chestiune am comis-o eu, cand era andrei mic..m-am tuns periuta...pana s-a obisnuit copilu..a trecut vreo saptamana. Tu macar te poti vopsi..eu parul inapoi..mai greu:) Las-o ca se obisnuieste ea..dupa o zi doua:)

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ilinca, daca iese la spalat stai cu dusu in cap pana iese daca nu adopta freza mayei...sau o peruca.acuma serios, nu vreau sa fiu rea, da ce/ti veni, ca iti statea bine blonda? oricum o sa se obisnuiasca pitica cu siguranta si daca tie iti place asa, sa/ti fie de bine!

silvi mama CRINEI

mot CRINA
de craciun,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Gata, m-a acceptat, ne-am impacat!!
A fost asa caraghioasa cum ma analiza sceptic, de la distantza si vorbea-ntr-una (cred ca ma boscorodea) si gesticula si pana la urma s-a apropiat timid de mine si mi-a zambit.
Nu stiu ce m-a apucat, ma enerva ca eu practic cate 3 saptamani umblam cu radacini negre, caci tare repede-mi creste parul, dupa 10 zile de la vopsit mi se vedeau radacinile. M-a enervat si ca am vazut ca se tot degrada si in ultimele 2 luni m-am dus la salonu' ala minune unde lasam cate 160 de lei doar pentru vopsit radacini cu Joico, vezi Doamne si m-am gandit: da' ce-s io asa capra raioasa cu coada pe sus, sa tot scot atatea parale pe luna si dupa aia tot cu paru'-n 2 culori umblu. No, ce sa zic, am facut-o, am facut-o, asta e!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai, hai, pune repede poze sa te vedem si noi.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Am trimis pozele direct ca nu erau multe. Sper ca acum se vad.

Mergi la inceput

Maaaabaaabei! Toate-s faine dar aia unde cobori treptele e. Uh!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!

Ilinca, vrem pozeeeeee !!!ma bucur ca te-ai impacta cu Sophihi

Pisik, multumesc pt articole, par interesante, le tiparesc maine ca eu nu pot citi pe calc

Fetelor succes la cura !! eu ma bag seara la abdomene daca se face vreun grup

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Mababei da' ce sexoasa erai de mica !! felicitari si pt reusita in justitie, tine-o tot asa !!!

Mergi la inceput

Noi ne distram cu Ada care ne uimeste ce memorie are !! aseara de ex am fost la niste prieteni si fetita lor manca cereale, i-am explicat ce are in bol si apoi mai tarziu ii povestea lui Pisi ca bebemanca cereale, el se face ca nu intelege si tot intreba : ce manca, sarmale ? Ada nervoasa: nu armale, ereale !!

Mergi la inceput