Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Eu nu am reusit sa vad pozele lui mababei
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Floric spune:
Dyana bun venit in club. Hai ca poti. Ai mai demonstrat/o o data.
Is sado maso. Ai mei mananca in bucatarie, rasol de stiuca cu cartofi fierti si mujdei de usturoi. Imi ploua in gura si cand va scriu. Dar...CONSTIINTA nu si nu. Si mai ales rusinea. Ca deh...cuvantul dat e datorie curata. Si eu Dyana m/am intrebat azi toata ziua...ce a declansat toata nebunia asta in capul meu? Bine imi flutura mie prin cap de mult, cam de prin noiembrie ba sa merg la sala, ba un disociat...dar...iaca...trebuia sa vina ziua Impushcatului sa ne aducem aminte de restrishte alimentara. Gata...cred ca asta era motivul.
LISTA:
JEEEEEEE (mi/am permis sa deschid lista caci eu am cel mai mult de dat jos) apoi in ordinea numerelor de pe tricou nu neaparat al kg de alungat. Daca doresti cineva o lista de genul...ma inscriu:
Gina
Pisica
Monica
Dyana
Restul, de/al de un kg sau 800 de grame (si spun ca sunt grase) e un moft...nu le includem aici. CU permisiunea si dorinta lor, le putem trece pe lista ca sa fim mai multe, sa simt si eu placerea ca am castigat dintr/un grup imens.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Simona si eu as vrea sa ma bag la ZUmba, dar zi/mi, te rog, mai clar ce se face acolo. Caci daca sunt doar silfide n/are sens sa ma fac de basm acolo. LA aerobic, la mine, sunt si persoane mai plinute si mai grase, si mai in varsta, in fine...ma simt bine. Bine, sunt cateva care arata snur...dar balanta trage mai mult spre plinute.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Pisik, am vazut. Multumim.
Nicieu nu vad pozele mababei.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floric, pune-ma si pe mine pe lista
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
denisamada spune:
Ma bate gandul sa ma inscriu si eu cand vad asa mobilizare... Ma mai pregatesc sufleteste.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Pai bine, Floric, eu ma tot laud aici ca tin lactate si tu nu ma treci pe lista? 7-8 kg ti se par un nimic?In alta ordine de idei , vreau sa te cert ca ai batut copilul la fund ca nu a cerut olita (si eu nu cert pe nimeni pe forum, nu stiu daca a remarcat cineva ). La fel si pe tine, Ramona, ca l-ai certat. Vreti sa dezvolte o fobie si sa faca numai ascuns, si cu frica in san ca o sa-l descoperiti din clipa-n clipa? Atunci certati-l.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
Gata! Am zis! Ma inscriu si eu in cursa, de maine! Am "x" kile si tre sa ajung la "x-10".
Spuneti-mi cum sa ma tund, ca sa prind puteri!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
petrean spune:
ai mei nu mai stau in carucior de la 1 an si 3 luni:))dc il vad.l-ar plimba, dar dc am tupeul sa incerc sa-i si pun in el..e jaleeeeeeee..ma stie toata Romania cred:))
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre