Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, cum e la serviciu? Neplacut cu conflict chiar din prima zi.. indeiferent de cine a castigat... ![]() |
Rau ca mi-i somn tot timpul!
Mie-mi spui? Ne-am impacat ieri! Norocul lui ca are ochi frumosi si ca sunt fata buna si iertatoare de cand am copii...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Buna dimineata pe super viteza!
Ana multumesc pentru info. Am fi vrut sa mergem simbata la Muzeul Taranului Roman dar a intervenit ceva. Excelent ca la Ion Creanga au si duminica. Poate ne intilnim week-endul viitor.
Despre masina si sofat eu sunt o mare bleaga. Nu conduc in Bucuresti. Trebuie sa imi fac curaj macar aici pe distant scurte.
Despre schimbat caucuiucuri si alte alea nici nu se pune problema. Eu zica Sim sigur poate.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
BANC
Sotul se intoarce de la serviciu si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel.
Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune:
- Inainte de a face o nebunie te rog sa asculti cum de s-a putut intampla asa ceva: Pe cand ma intorceam acasa l-am vazut pe acest tinerel amarat si mort de foame. L-am adus acasa si i-am dat mancarea pe care ti-o pregatisem si pe care n-ai mancat-o fiindca te-ai dus la masa cu prietenii tai.
Am vazut ca era descult si i-am dat pantofii tai noi pe care nu i-ai purtat fiindca erau cadou de la mama mea. Am vazut si ca ii era frig si i-am dat puloverul pe care ti-l facusem cadou de ziua ta si pe care nu-l porti fiindca nu se potriveste cu stilul tau de viata.
Pantalonii lui erau rupti asa ca i-am dat jeansii tai buni pe care nu ii porti fiindca nu te mai incap.
Cand s-a schimbat i-am spus ca poate sa faca o baie si i-am dat spumantul pe care ti l-am adus de la Paris si pe care nu-l folosesti fiindca iti provoaca alergie.
Si cand a iesit din baie, tanarul m-a intrebat daca mai am ceva ce nu folosesti...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Roxana sa aveti o aniversare superba! Spun de pe acum ![]() ![]() La multi ani Alexandra!!! Sa iti fie viata un basm extraordinar!!! ![]() ![]() |
M-ai avut! M-ai facut sa ma gandesc cum de am uitat... noroc ca sunt ceva ruda cu Toma si am verificat.. asa ca mi-am recapatat respectul de mine
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia BANC Sotul se intoarce de la serviciu si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel. Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune: - Inainte de a face o nebunie te rog sa asculti cum de s-a putut intampla asa ceva: Pe cand ma intorceam acasa l-am vazut pe acest tinerel amarat si mort de foame. L-am adus acasa si i-am dat mancarea pe care ti-o pregatisem si pe care n-ai mancat-o fiindca te-ai dus la masa cu prietenii tai. Am vazut ca era descult si i-am dat pantofii tai noi pe care nu i-ai purtat fiindca erau cadou de la mama mea. Am vazut si ca ii era frig si i-am dat puloverul pe care ti-l facusem cadou de ziua ta si pe care nu-l porti fiindca nu se potriveste cu stilul tau de viata. Pantalonii lui erau rupti asa ca i-am dat jeansii tai buni pe care nu ii porti fiindca nu te mai incap. Cand s-a schimbat i-am spus ca poate sa faca o baie si i-am dat spumantul pe care ti l-am adus de la Paris si pe care nu-l folosesti fiindca iti provoaca alergie. Si cand a iesit din baie, tanarul m-a intrebat daca mai am ceva ce nu folosesti... |
Cool! Ce nevasta imbarligatoare!
=====================
carpatina spune:
Erina, ai primit scaunul de masina? Ca daca da m-ar interesa parerea ta despre alegerea facuta....
=====================
Erina spune:
Carpatina, scaunul e inca in Germania. Cum il avem impartasesc opinii.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Hai ca intrasem sa ma relaxez putin si chiar m-ati amuzat. Auzi la ele, sa schimb rotile. Noroc ca se invart ca altfel as fi zis ca nici nu le-am remarcat.
Nici apa nu pun la parbriz, dar am reusit sa imi pun singura motorina de vreo 2-3 ori.
Si ma pricep sa citesc in carte cand mi se aprinde vreun bec la bord, asta se pune?
Erina, esti o scumpa, multumim tare mult pentru urarile anticipate!
Mandarinutza, n-am stiut ca puteam sa nu iau bilete pentru ei. Oricum eu sunt singura cu amandoi si era cam greu sa ii tin in brate. Ne gasesti in randul 2, locurile 12-14.
Roxana_G spune:
Ana, sa stii ca masinile parcate sunt cele mai periculoase.
La fel si stalpii. Nu stii niciodata cand intra in tine. 
Carpatina,
ce frumoasa prezenta ai strigat tu. Si la obiect ca totdeauna.
Yaia, multumim mult de banc.
Cool!
Am primit si eu unul haios azi:
Intrebare-dilema pentru barbati: daca esti in pat intre cea mai frumoasa femeie din lume si cel mai inflacarat homosexual cui ii intorci spatele?
greyeras spune:
| citat din mesajul lui rnico ceau greyeras!!! inca ne adaptam! limba ne da batai de cap la cei mari, se pare ca cei mici inteleg f bine, dar nu vorbesc, tudor chiar deloc ![]() adelina e bine? readaptarea la gradi speram sa fie fara probleme cat despre poze...intotdeauna pe blogu nostru http://4popesti.blogspot.com/ va pupam ![]() ![]() ![]() mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009) |
am vazut pozele, ce mari s-au facut amandoi si ce seamana. lasa ca Tudor are timp sa vorbesaca. Adelina e foarte bine mersi de intrebarea, sa vedem cum va fi sapt viitoarea ca acum e in vacanta, azi ia zis lui tati la tel ca mai are trei sapt vacanta :))). Sper ca nu regreti pasul facut, invatati voi pana la urma, omul cat traieste.... mi-a placut mult cum arata mancarea... bv pupici
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)