Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Poze cu fata:

http://community.webshots.com/album/579663486nafqVW

Emma Maria (22.01.2011) si Andrei (21.09.2007)

superba, sa va traiasca fetita!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
[Greieras, sigur se va readapta fara probleme Adelina-balerina!

Multumim Gabriela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Apropos sa nu fac vreo gafa ca nu va stiu dupa nume nu ai cont pe FB?

Nu, nu am si nici nu vreau sa-mi fac, ma tin tare si stau deoparte de FB.
Sa stii ca la noi dupa vacante aparea plansul de dimineata la Tudor, dar doar cand era mai mic sau cand vacanta era lunga, 2 luni. sper ca la voi sa nu fie cazul!

===============================================

Bv ca te tii tare! Pai stai sa vezi acum ca iar a avut vacanta :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna ,

gata , am reusit sa revenim la forma initiala - l-am trimis pe tataie acasa ! cum spuneam odinioara , e ingrozitor sa ai grija de un batran ( isi face nevoile pe langa wc, nu are chef sa manance , nu vrea medicamente , e vesnic cu vreau aia , da-mi aia etc )
Nu-i pentru mine !!!!!
Partea sa zicem haioasa a fost azi dimineata cand Sebastian i-a spus ,,tataie pleaca la tine acasa , eu vleau sa stau cu mama si cu tata ''

am ratat aniversarile

La multi ani Urmy !
La multi ani Enrico !

sper sa plecam in sfarsit in concediul amanat !
nu stiu daca mai apuc sa intru pana sambata , poate pe fb

pe 10 sigur nu sunt aici
La multi ani Alexandra !Petrecere frumoasa !

Sanatate puiutilor bolnaviori !

Yaia serviciu usor

Carpatina , eu nici benzina nu pun si am carnet din '94 , dar am fost omul cu lanterna cand a schimbat Puf roata .
Daca nu m-a lasat memoria a fost prima data cand ni s-a intamplat in 10ani !

plec si eu la treburile mele
o zi frumoasa !

uitasem ! in avans
La multi ani Diwana !Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

La multi ani Alexandra!! Mami sa va traiasca si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

ROX petrecere frumoasa si sa va traiesca printesa!

Yaia pozicile unde sant??...cred ca te vei mai relaxa la serviciu

Nu e greu de schimbat rotile, dar sa ai toate necesare...cand m-am dus sa-mi i-au masina noua, de la opel, am dat si peste geanta cu tot necesarul , asa ca l-am intrebat pe cel care m-a ajutat si mi-a facilitat cumpararea(avand in vedere ca mai aveam o rata babana ptr casa)daca nu ofera si ceva "lectii"...a zis ca nui nici o problema cand am timp ma duce la "mecanici"...zis si facut

La noi iar e o pauza de prodductie...cred ca voi ramane acasa vreo saptamana...deja mi-am incarcat 2 zile cu tot felul de probleme nerezolvate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nici apa nu pun la parbriz, dar am reusit sa imi pun singura motorina de vreo 2-3 ori.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

O singura data si ultima(sper) mi s-a terminat motorina inainte sa ma intalnesc cu sotul, asa ca zic ia ma duc eu la binzinarie, sa nu mi se opreasca masina in drum, acolo o aglomeratie, opresc cobor din masina, deschid usita aia, si ma blochez...cum naiba se deschide rezervorul???...pret de cateva secunde nu stiam ce sa fac, deja imi imaginam cum ma claxoneaza astia din spate...norocul meu ca a sarit un baiat sa ma ajute...de atunci incerc sa nu patesc la fel...a, si faza ca nici acum nu stiu cum se deschide...trebuie sa ma documentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, in conditiile astea trebuie sa fugi de Mol uril in we, cand nu au personal la pompa. Asa am ajuns eu sa ma execut singura cu pusul motorinei, ca era un singur nenica si ala statea la casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim mult de urari. Mai e ceva pana la ziua Alexandrei (adica pana pe 10) dar o chefuim we acesta inainte de plecarea prelungita a lui tati.

Zicea Erina ceva de filme. We trecut au fost copiii cu tati la O poveste incalcita, care este dublat in romana. Le a placut mult, si tati a fost impresionat. A zis ca e un film placut, si cu muzica, si cu umor si cu pilde de urmat. Asa ca il recomandam (eu m-am fofilat si am umblat pe la shopping, dar am incredere in alegerea lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Multumim mult de urari. Mai e ceva pana la ziua Alexandrei (adica pana pe 10) dar o chefuim we acesta inainte de plecarea prelungita a lui tati.

Zicea Erina ceva de filme. We trecut au fost copiii cu tati la O poveste incalcita, care este dublat in romana. Le a placut mult, si tati a fost impresionat. A zis ca e un film placut, si cu muzica, si cu umor si cu pilde de urmat. Asa ca il recomandam (eu m-am fofilat si am umblat pe la shopping, dar am incredere in alegerea lor).

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana dar pe site-ul de la Afi nu zice nimic de dublat. Pina si trailerele sunt in engleza. De acum sun si ma informez mai bine.

Credeam ca ziua Alexandrei e acum duminica...oricum urarile sunt binevenite oricind nu?

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput