Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
dorinut@ spune:
Neata fetele 
Ma bag si eu la clatite cu dulceata de visine..
Lavi, Mada, Simo, Anteguess
. Si eu sunt foarte fericita ca am stabilit data. Acum ma raportez la 2 date: 9 feb ultimul eco, 25 nasterea
. Mada cred ca e cum spui tu cu rahi-epidurala, ca mi-a zis ca tot in coloana se face. Apoi a zis ca o sa-mi faca niste injectii (care cica sunt f scumpe) in burtica sa nu apara niciun cheag nimic..banuiesc ca se justifica intr-un fel pretul.
Lavi deci si cavalerul tau da din caput pe la col 
Simo, Anteguess, Alina06st succes la eco, va asteptam cu vesti bune.
Alina06 pe mine m-a programat la cezariana exact cand inchei 39s.
Ally im trimestrul 3 secretiile se intensifica. Poate nu e nimic. Eu daca mi se pare ca am senzatie de mancarime sar in cada, numai sa nu fiu tentata...![]()
Lalely nu stiu daca ai citit ce am scris eu de dr meu. S mie mi-a iesit acum Enteroccocus (toata sarcina n-a iesit nimic si acum
) si nu mi-a dat voie sa iau tratamentul primit la Bucuresti (desi mi-a zis ca e permis in sarcina). Banuiesc ca motivatia lui a fost ca e un balaur care apare tot timpul...
------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 5 saptamani!
Ana-Maria
koko_1 spune:
'neatza burticutze frumoase...nu reusesc sa tin pasul cu voi deloc, citesc mai mult pe diagonala dar de scris....ce sa fac daca bestiocul de Cezar sta lipit de mine?
Vad ca deja se cam apropie termenul la unele dintre noi...pfff...ma apuca emotiile!!! Multa, multa sanatate si sa mearga totul ca la carte!!!
Va
si multe 
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
32+ cu 
cami_antonia spune:
neata fetele si de la noi
eu tot cu durere de picior
astept sa vina tanti
sa o mai rog sa mai stea cu antonia
sa mai stau si eu tolanita
offfffffffff
ieri am fost si eu si am luat pudra de fundulet pt bebe niveea
glicerina boraxata si vitamina A pt uleiul de masline pt masajul lui bebe
iar pt mine am luat servetele umede de la LACTACYD
data trecuta mi-au fost tare folositoare
dorinut@ felicitari pt stabilirea datei nasterii
ce usor mi se pare asa
ahahahahah
sa stea bebe pana la termen
si mie mi-a tras ieri o tona de manute sau picioruse in col
de ziceam ca iese
doamneeeeee
de aia am stat mai mult in pat
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI
dorinut@ spune:
Ioanales cum adica nu s-a deschis artera? Ti-a zis ceva de fluxuri? Mie la eco de 25s mi s-a zis ca pe dreapta rezistenta era cam crescuta. Am plans o gramada..am fost varza, mi-a zis dr la fel ca daca la 35s el arata de 33s tb facut cezariana de urgenta ca nu mai este hranit satisfacator si incepe sa sufere. Totusi bebe meu crestea si chiar era in avans cu vreo sapt. La 27s m-am dus la dr Albu si mi-a masurat fluxurile, verdict: fluxuri normale. Concluzia a fost o eroare de masurare..care pe mine m-a consumat psihic..ceea ce nu e bine pt bebe.
Asa ca eu iti dau un sfat programeaza-te la un ecografist bun si fa u eco Doppler cu fluxuri si sunt convinsa ca si la tine e o eroare daca zici ca bebe creste normal. Si nu mai plange ca-i faci tau!! Asa mi-a zis medicul meu ca cel mai rau ii facem cu plansul si tristetea.
EDIT: Uite am vazut ca esti din Bucuresti. Intra pe :
www.alcosan.ro/programare.php" target="_blank">http://www.alcosan.ro/programare.php si programeaza-te la dr Albu. Ii spui la telefon ca e urgent si ti-au iesit fluxurile cu rezistenta crescute. Pe mine m-a programat in aceeasi sapt.Desi la el se ajunge greu. Te rog eu sa te duci, nu sta si te consuma aiurea. Eu am platit 250 ron si mi-a facut eco totala, fluxuri, morfo, l-am si vazut super bine. Daca mai vrei sa ma intrebi ceva nu ezita.
------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 5 saptamani!
Ana-Maria
irinuca05 spune:
Madutza, eu nu tin neaparat sa ma duc la cursuri prenatale. daca se organizau la spitalul unde voi naste eu, ma duceam, ca sa ma obisnuiesc cu locul si cu asistentele/moasele. oricum acvtivitatea de aici de pe forum mi se pare a fi un fel de curs prenatal.![]()
tot la cord blood ai ramas, nu? eu nu sunt hotarata. 
ioana sa ai o zi frumoasa la prospectarea pietei pt bebe! si eu ma duc azi sa vad carucioare
ai incredere ca totul va fi bine cu bebe!
28+
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi giulia uite aici 3 pozici: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/ mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!! ![]() AMR: putin....putin.....si mai putin...:)) |
waw super camera, hai ca ma intereseaza si pe mine de unde l-ai luat(patul) si e din start cu marginea aceea?pret?

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
Deea99 spune:
bau![]()
neatza!
ce fac burticutele?
suparate ca e ger/
si eu la fel
asa sila imi e de frigul asta....vreau sa vina primavara
nu am mai scris de multicel.sunt ok....burtosul creste imi e sila sa ies din casa s de frig cum am zi, dar si de disconfortul cel am dupa ce merg mai mult. paraca imi cade burta...imi vine sa o tin cu mana
ma bucur ca va gasesc bine
vad ca si dorinutza si-a fixat data nasteri
poate azi ne zice si simona....oare andreea stie si ea?
ce emotionant
irinuca ziceai de analize....dr. mea in fiecare luna mi-a dat sa fac hemoleucograma si urina-sumar +urocultura....plus toxo cand trecut perioada ...ba un colesterol si un ca
eu chiar m-am plictisit de cate am facut....
am zis uneori ca-i cam exagerata
pt 19 feb. am hlg , urin si secretii de streptococ b....
nu prea inteleg de ce trebuie sa fac secretiile daca tot fac cezariana
mada si eu am inceput sa am secretii mai abundente si imi pun tampon din acela zilnic....acum nu stiu daca ca stau asa umeda cu ala (ca parca in chilotul de bumbac se absorbeau si nu aveam senzatia asta)dar am un disconfort si parca miros ciudat....parfumul de la absorbant si cu mirosul lor =lapte acru....uff sper sa nu am ceva
irinuca , cu buletinul te poti duce direct la sectie
iti trebuie un timbru de la posta...nu mai stiu valoarea....contractul casei si vechiul buletin....certificatul de nastere si casatorie....nu mai retin daca toate iti trebuiesc...dar sa le ai la tine.....
a si daca nu esti trecuta in actul casei teebuie si sotul sa isi dea consimtamantul ca e de acord sa iti faci buletinul....
eu l-am schimbat cam acum un an....cand m-am dus nu era nimeni la ghiseu....dar nu mai stiu cate din actele mentionate mi-au trebuit...dar eu le luasem dupa mine![]()
![]()
![]()
cursuri de gravida se fac si la giuleti
intra pe siteullor....fac si ginastica pt gravide
dimineatza...daca ai timp
si putin soare de la bucuresti
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 antguess felicitari de nepotel!!! alina maselute ii ies? uff..sunt nasoale..noi am scapat! sa fii buna cu ea ca o doare! poate trece!si mie imi est foame mai tot timpul..si mai bag cate o bucatica de cioco:P ssabrya..si la mine misca printesa mult mai tare decat Tudor..simt altfel miscarile..si acum cunosc fiecare particica pe care o misca..e superb! abia astept sa ii vad unul langa celalalt! suntem multe fete la al doilea bebe vad..si diferente de varsta apropiate.. va azi sper sa ma culc mai devreme!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+ ![]() ![]() nasterea in apa pozici dragute |
nuuu caninii cred....

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
cami_antonia spune:
yasmi si mie imi place ffffffffff mult camera
e super frumoasaaaaaaaaaa
eu deocamdata nu am cum sa ii fac fetei
dar peste 1 an
sigur voi schimba prin casa
si voi face pt ambele o camera
ca din pacate nu dispun de mai multe ca sa dau fiecareia cate una
madaaaaaaace bine ca sta bebe atat la bunica
antonia nu cred ca ar sta cu nimeniiiiii
offfffff
si nici bunica nu e in stare sa stea cu ea singura
fug sa mai strang prin casa
revin
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simonacip Neata Va las ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si clatite cu dulceatza de visine![]() Madutza, sa profiti de saptamana asta , iar Cristi sa se intoarca flacau mare fara pamepers Lavi si eu mai aud cate un trosnit de oscioare, pe creier imi face , mi-e o mila de el...oare chiar ii trosnesc oscioarele?? Superba camera Iasminutzei! DOrinutza, felicitari pt stabilirea datei, acum ai un punct d ereferinta, stii la ce sa te raportezi.Sunt curioasa daca imi da si mie azi vreun termen ceva...Hmm Azi intru si eu in 35. Schimb semnatura. Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
yam yam, multumim pentru mic dejun, bafta azi la eco!!
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+ 
David, Matei si