Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irinuca astea sunt serviciile ce tin de stat din tara noastra!!! nici in orasul nostru nu este diferit....

la noi este un friggggggg........m-am saturat!!!!! nu mai rezist!!! azi dimi erau -11 gr

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma pun inapoi la nani vreo ora!! pana atunci apare si simo de la dr!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

la noi afara este soare si nu mai ninge. ieri nu am iesit din casa si voiam ca astazi sa ma ocup de partea cu birocratia: schimbat acte de identitate, platit impozite etc. dar deja autoritatile locale mi-au stricat cheful de dimineata
dar sunt hotarata sa ies din casa. imi gasesc eu ceva de facut

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!

Si la noi e urat, a nins iar azi noapte si e frig. De fapt ninge si acum dar incet.

Simona, Antguess, bafta la eco!
Si eu ma duc azi la 15 la ginecologul meu. Tot pt eco, dar vreau sa vb si despre operatie. Ca idee cam in ce sapt ar fi de programat, despre anestezie si despre prenatal mai vreau sa vb cu el. As vrea sa iau prenatalul de la 1 febr.

Va puuup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Suntem si noi treji de la 7.20...am baut lapticul cu Nesquik, am vb cu mama putin pe mess si cu sora la tel si s-a facut 9.
Simonelu, Gabi(Antiguess) bafta la eco...va asteptam cu cela mai bune vesti.
Madutza, am vazut pozele.....superba burtica....!
Un mare pt toate burticile!!!

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor!

Sunt teafara si nevatamata...in Bucuresti de luni la lucru...am o spatamina sa-mi ajute Dumnezeu sa fie ultima si scap! Daca nu...inca una si gata.....

Va imbratisez pe toate, ..de citit am citit pe sarite.... am retinut cite ceva dar nu scriu in particular ca sunt tare prinsa, asa ca ...ma gindesc la fiecare dintre voi in parte!
Tot binele din lume va doresc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

alina06st bafta si tie la eco!

La noi este un soare cu dinti...brrrrrr. Si au anuntat pt joi(tocmai cand merg eu la eco) ninsori si ger.
Asteptam si noi maine rezultatul la analizele de sange si urina...Doamne ajuta si fie ok.
De cateva zile am o secretie mai abundenta, parca mai lichida si imi da o stare de disconfort, de jena, de usoara mancarime si nu stiu ce sa fac. Ore o sa-mi iasa acum la analize daca am facut vre-o infectie urinara sau trebuie altceva facut???? Acum 2 luni cand mi-a fost rau si am ajuns la urgente doamna dr de acolo mi-a facut si control vaginal si mi-a dat sa fac un tratament cu Ginozol ovule interne pt 6 zile si sa ma dau cu un unguent extern...si a fost ok dupa. Dar acum, de cateva zile iarasi..aceeasi stare de disconfort....ce trebuie sa fac??? Va rog sa-mi raspundeti ca imi etse frica sa nu il afecteze pe bebe Edy,...si pana joi la eco mai este ceva.....Multumesc anticipat!!

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

iau clatite de la Simo si gogosele de la yasmi , dar dulceata vreau din aia facuta in casa , plus nelipsita . Ziceam ca ma las de cafea, dar vad ca inca nu am reusit..probabil dupa ce nasc o sa reusec..

simo, daca nu-l face mama baiat mare fara pampers il fac eu cand se intoarce, 2 sapt pana sa nasc, numai in chiloti il tin

antguess, imi pare rau de bunica iubitului tau

antguess, Simo, alina06, bafta la eco fetelor!!!

irinuca, ce bine ca mi-ai adus aminte de celule stem , tb sa semnez si eu contractul si sa mearga sotul sa ia kit-ul. Apropos de cursuri, ai incercat sa suni si la Filantropia? Cand eram gravi cu cristi se tineau si acolo, erau gratuite si putea participa orice mamica, chiar daca nastea in alt spital. Cursurile erau tinute de asitentele (moasele) de la sala de nasteri.

yasmi, ce ciudat cu analizele , eu stiam ca unele pt diversi anticorpi se pot face si seara, dar celelalte musai dimineata

ally, ce matinala esti! Eu fara baiat acasa, m-am dat jos din pat abia aproape de 10 Cat despre secretie, doar doctorul iti poate spune ce este. Oricum pana joi cu siguranta nu are cum sa-l afecteze pe bb Edy. Si la mine secteria a devenit muuult mai nabundenta si foarte intepatoare la miros (scuze detaliile), dar astept sa merg la dr meu sa vad ce zice.
Oare daca imi face cezariana, mai are rost sa-mi faca consult manual?!?

catank, spor la treaba, sa treaca repede saptamana si sa fie ultima de alergatura

azi am niste drumuri pe la pranz de care sper sa scap repede si sa vin salenevesc in casa mai toata ziua

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

buna dimi, fetelor!
ce faceti? vad ca se apropie ziua cea mare la unele din voi, va tin pumnii!
pt mine, e o mare zi azi, mi-am luat-o sa ma uit dupa lucruri de bebe,ca nu se mai poate asa...,dar am cateva nelamuriri uitandu-ma in listuta: bebe se naste pe 20 apr in Buc., as zice ca o sa fie destul de cald, daca-i iau carucior cu aparatoare si paturica/sac, mai e nevoie si costum gros de exterior si manusi? care-i diferenta intre pantalonasi cu talpica jos si salopete cu picioruse (adica sunt la fel ca cele pe care le poarta copiii mai mari)? multam frumos

28+cujucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Vroiam sa va povestesc si cum a fost la ultimul control din ian., ca mesajul pe care-l scrisesem acum o sapt. nu s-a salvat
Medicul mi-a spus ca nu mi s-au deschis inca arterele complet (in dec.) si nici acum artera nu e complet deschisa pe partea stanga, dar atata timp cat bebe creste, nu am de ce sa-mi fac griji (nu mi-a dat masuri exacte)...totusi, asta mi-a cam stricat moralul pt ceva vreme, pt ca dc bebe nu creste bine, pot decide sa-l 'scoata' mai repede...astept cu sufletul la gura eco de la inceput de febr...
voi stiti daca e ceva de facut?
in rest, am fost la oftalmolog si l-am rugat sa verifice starea retinei, sa vad daca am vreo contraindicatie pt nasterea naturala (am miopie mare) si doctorul mi-a spus ca nu vede vreo leziune sau vreo problema pe partea asta. Deci, teoretic, pot incerca naturala, daca nu vor fi alte probleme...
Va pup si va doresc o zi minunata

28+cujucaus

Mergi la inceput