Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada ce bine ca sta cristi asa mult la bunici....buburuza mea mai mult de 2 zile nu sta...vrea acasa la ea!!

va poop si ne "vedem" dimi la micul dejun....lasa ti comanda din seara asta

da, pai daca ar vorbi si el mai pe intelesul nostru poate ar zice unde vrea

eu pentru maine vreau clatite cu dulceata de visine

am fugit si eu in pat
Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

ce figura esti!!!!!

in loc de clatite merge gogosi??? ca astea am de ieri facute de mami....si dulceata de visine de la magazin :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimi bb_yasmi

irinuca - eu am facut si in trimestru 1 si 2 si acum tre sa fac azi pentru trimestrul 3 dar..nu pot ca ma ustura gatul rau

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Lavi merci mult de poze. O sa i le arat maine sotului ca el deja doarme. Si mie imi place f mult camera, mai ales ca imi place mult movul.
Cu sexul ce e drept nu ma stresez foarte tare pentru ca nu are importanta. Ii spuneam zilele trecute sotului ca daca vrea sa stie el si daca e curios, mergem la un 4D dar pt mine e tot una ce sex va avea. In schimb ma distreaza ca de fiecare data imi spune altceva dr.
Am tot vrut sa va intreb (sa nu radeti de mine dar efectiv nu am habar) cum e aia eco morfofetala?? mie mi-a facut intotdeauna acelasi tip de control. Si la prima sarcina si acuma, adica ma pune si imi face eco cu sonda aia pe burta. Se face ceva in plus?
Va pup si eu si va doresc noapte buna

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

mobilierul e facut la bebe design. poti intra pe site ul lor. au culori asa de frumoase!!! la baiat tot la ei vreau sa fac pe comanda ceva , numai sa imi gasesc un model sa imi placa, si tot o combinatie cu mov as vrea + o alta culoare mai masculina
morfofetala, e un eco mai amanuntit. nici mie nu m-a facut dr meu, am fost la alt dr pt asta.

Mergi la inceput

antguess, simo sa veniti repede cu vesti super bune de la eco!!! va asteptam!!! ce imi plac zilele n care sunt fete care merg la eco!!!

si eu de abia astept sa merg iarasi joi dupa masa ca imi face si control jos, voi avea 36 incheiate!!!

irinuca, mie mi-a facut analize in trim 1 si 3.

apropo fetele, stiti ca eram eu nedumerita daca se fac analizele astea de sarcina si dupa masa, seara.....ca dr meu numai asa mi le-a facut. ei bine, au iesit identice cu cele facute de mine suplimentar dimi cu prima urina/sange. astea le facusem cu scopul de a vedea daca sunt la fel

simo, deci si tu simti si auzi trosnet de oscioare???!!

Mergi la inceput

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/o-femeie-din-botosani-a-adus-pe-lume-un-bebelus-de-5-5-kilograme-mai-are-acasa-inca-12-copii-145528.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Roxy..si eu am infectie cu Enteroccocus de la primele luni..am facut pana acum 3 ture de tratament si nu a trecut..Nu sunt sanse mari sa iti treaca in sarcina,dar la tine mai este putin si nu este cazul sa iti mai dea inca o data.
Si eu am zis ca daca si acum imi iese pozitiv (apropos azi iau rezultatul) nu mai iau tratament...Problema este ca am si usturimi..deci este mai naspa...

Fetele intru dupa-amiaza..merg pana la serviciu sa-i duc cadou colegei mele de birou!!!

Va pup si o zi buna!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

merci, antguess si yasmi. deci analizele astea se fac dupa "pasaricile" fiecarui dr. nu-mi fac griji. dc nu m-a trimis si in trim 2, asta e. nici la testul de toleranta la glucoza.
camera lui yasmi este superba! fotoliul acela este si pt adulti sau doar pt copii? imi place f mult.

28+

Mergi la inceput

irinuca fotoliul nu e special pt copii. am vazut si in practker sau dedeman nu mai stiu....asta e doar o parte a camerei....cealalta e plna de jucarii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

sunt foarte dezamagita de informatiile pe care le dau spitalele astea. auzisem ca la spitalul universitar/municipal se organizeaza cursuri prenatale. am sunat in decembrie si mi-au spus sa revin in ianuarie. acum am sunat din nou si mi-au spus "acum nu organizam. sunati luna viitoare". pai ce fac? sun in fiecare luna ca sa-mi spuna "suna luna viitoare"? pana cand renunt ca nu mai am nevoie
la fel este si cu obtinerea de informatii de la politie/evidenta populatiei. vreau sa-mi schimb buletinul cu noua adresa. stiti de cate ore sun la evid populatiei si nu-mi rasounde nimeni??!!

28+

Mergi la inceput