Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
dorinut@ spune:
Cami 
------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 5 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
cand sa ma pun sa dorm...suna tel....
si de atunci tot pe la tel am stat 

cami, cate camere aveti??? ca nici noi nu stam prea bine cu spatiu, avem 2 camere, e adevarat ca e modificat apartamentul si e fff spatios dar tot doar 2 camere avem 
alina, de la bebedesign e mobilierul. facut pe comanda cu desenul meu. protectia am cerut-o eu. nu au modele cu asa ceva. noi nu am avut nici o problema, sa se loveasca sau sa cada sau altceva....si incap si eu in pat langa ea 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanales Vroiam sa va povestesc si cum a fost la ultimul control din ian., ca mesajul pe care-l scrisesem acum o sapt. nu s-a salvat ![]() Medicul mi-a spus ca nu mi s-au deschis inca arterele complet (in dec.) si nici acum artera nu e complet deschisa pe partea stanga, dar atata timp cat bebe creste, nu am de ce sa-mi fac griji (nu mi-a dat masuri exacte)...totusi, asta mi-a cam stricat moralul pt ceva vreme, pt ca dc bebe nu creste bine, pot decide sa-l 'scoata' mai repede... ![]() astept cu sufletul la gura eco de la inceput de febr...voi stiti daca e ceva de facut? in rest, am fost la oftalmolog si l-am rugat sa verifice starea retinei, sa vad daca am vreo contraindicatie pt nasterea naturala (am miopie mare) si doctorul mi-a spus ca nu vede vreo leziune sau vreo problema pe partea asta. Deci, teoretic, pot incerca naturala, daca nu vor fi alte probleme... Va pup si va doresc o zi minunata ![]() 28+cu jucaus |
poate ar trebui o monitorizare facuta mai des si la eco performant ca sa urmareasca evolutia lui bb

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
alina.n spune:
Dorinut felicitari pentru stabilirea datei
Cami poatereusesti si tu azi sa te mai odihnesti
Lavi imi place mult mobilierul.Cred ca ma voi inspira la mom potrivit, cam cat v-a costat?
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
alina.n spune:
Asa acum sa va zis ci despre mine, azi am fost de dimineata la spital sa fac analizele si am facut si o eco rapida in care dr a constatat ca e bb ok, a vf doar cateva chestii gen fluxuri,inimioara sa vada ce face bb mic. Si a ramas stabilit pe 4 nasterea deci next week!!!
Sunt cam ametita cred de la sangele luat![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
bb_yasmi spune:
bravo alina pt vestile bune!!! dec saptamana viitoare scoatem primele majorete???!!! 

nu mai retin exact, ca l-am facut acum 1 an jumatate aproape, undeva la 13-15 mil....nu mai stiu...sper sa nu vb prostii....dar uitate pe site, am modele de mobilier de camera copii. 
in sapt 36!!! 
alina.n spune:
da sigur am sa ma uit si pe site,mercic
ce mult mi-ar fi placut sa avem pentru copii camere separate sa le pot decora cum vreau...asa in sufragerie nu pot face mai nimic
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
bb_yasmi spune:
pai alina le faci in dormitor camera la amandoi, decoarat si pt fetita s pt baiat....jumatate-jumatate 

eu am deja idee cum voi face..
in sapt 36!!! 
alina.n spune:
asta inseaman ca tre sa arunc patul nostru si toata mobila de dormitor
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!

AMR 9 saptamani!!!