Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
neata burticute
am venit si noi abia acum. de dimineata am fost la analize, apoi am venit acasa pe jos intr-o plimbare, am fost la mici cumparaturi si gata cu iesitul azi ca prea se inoata in zapada asta.
dorinut ma bucur ca bebe este bine
cred ca a fost nasol cu drumul, eu asa evit sa mai merg cu masina acum ca si mie mi-e cam rau in masina mai ales la curbe.
mie mi-a dat pentru bacteria aia sa iau Ospen si ovule Klion D100 (din astea mi-am mai pus si dupa cerclaj ca asa mi-a dat, sa fie vaginul curat, cica), toate astea sa iau 7 zile atat.
eu nasc natural si trebuie neaparat sa fie colul si vaginul ok. la tine cu cezariana nu prea cred ca este chiar asa important de aia nu ti-o fi dat tratamentul. 

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

roxy_s spune:
madutza uite acum i-am scris lui dorinut ce tratament mi-a dat. abia acum am ajuns unde mi-ai scris tu.

35+
AMR 4 sapt!!!

felicitas spune:
Chiar ca ma ia cu emotii, Alina.n! Saptamana viitoare primul cozonacel frumusel de la noi din odisee
!
Si eu vineri am echo, ultima a fost in 26 noiembrie. Mi dor sa-l vad pe bebe la echo. Nu prea am fost ingrijorata pana acum ca l-am simtit pe bebe foarte activ in burtica, daca nu era asa nu puteam sa stau cred ca 2 luni asa linistita.
Cu sexul lui bebe chiar nu ma intereseaza daca se schimba, oricum nu am luat nimik de fetita sau de baietel. Pt bagaj mai trebuie sa iau o camasa de noapte, pt dupa nastere cu nasturi pt alaptat si hainute la bebe dupa nastere, medicamentele le-am luat pe toate si cosmeticaraia pt bebe.
Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S
Deea99 spune:
vai alina....m-au trecut toate caldurile....ce putin a mai ramas
sa dea DD sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si un bebe bun
cand ma gandesc la voi cele cu copilasii nascuti in 2009 , ma ia cu zburlici...sunteti mamici cu bebeii mari si mici
pt naty mititica cu dintzucii ei...off offf....sa iasa si sa treaca pana pleca mami la spital
fiimea deja imi face planul cand sa nasc....adica in ce zile...ca ea cica nu sta fara mine acasa
sa ma internez vineri dupa amiaza si ea sa stea cu mine acolo , iar luni cand e ea la scoala eu sa vin acasa si la pranz sa ma gaseasca acasa![]()
Yasmi si mie imi place camera la fata...dar mai ales movul....exact pe culorile acelea are si stefy camera
eu gandisem 3 pereti lila si unul mov inchis..insa nenea cu mobila ne-a dat alta idee si peretele inchis l-am acoperit cu niste dulapuri suspendate.....
numai banii care-i dadusem pe vopsea
dar asta e...acum e spatiu mai mult
simo parca la tine am citit ca tot te uiti dupa camerele baietilor
eu am luat odata un catalog cu mobila din kika....mobila se face in austria . nu-i nevoie sa o ei de la ei..desi se poate comanda pe comanda si pe cate corpuri vrei din camerele amenajate de ei...insa e interesant sa te inspiri ca model
ioanales < dorinutza si alina te-au sfatuit bine....ai nevoie de un ecografist bun si de monitorizare mai deasa.....
facusem o mica confuzie![]()
fetele pt un antiperspirant natural si fara miros, puteti folosi bicarbonat de sodiu
pus intr-o cutiuta si dupa spalatul la subratz sters usor cu prosopul si cand pielea e inca umeda se da cu putin praf de bicarbonat
eu asa o dau pe fiimea ca a inceput sa ii miroasa transpiratia..deh, pubertatea
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
viss spune:
buna, fetele!
- felicitari dorinutz - ptr. ca ai o data stabilita.
- alina - tie iti tinem pumnii ca esti prima pe listuta.mai ai un pic, un pic..

- eu sunt cam suparata de ieri..mi se pare ca s-au adunat cam multe si nu le mai facem fata.de fapt, ma enerveaza ca nu gasesc nici o solutie
sotul e terminat cu mutatul asta- are hernie de disc si de la cate bagaje a carat la masina, iar il supara coloana, mai ia si un tratament care ii da ameteala, oboseala,palpitatii..si inainte de tratament avea ceva cardiac. eu nu il pot ajuta ca bagajele -sunt grele. mi-e mila de el tare..si ma enervez ca nu gasesc nici o solutie..
- am schimbat si eu azi semnatura
bebicii sunt cam lenesi de ieri, dar..dc ii ciocanesc se trezesc, singuri insa nu prea au chef de miscare. o fi o perioada..
- madutza- ma intrebai cand mai merg la eco- pe 18 febr. m-a chemat, peste o luna de la eco de vineri.cam mult mi se pare, dar na.nu am fost atenta atunci , ca sa-i zic sa ma puna mai devreme.o sa am atunci 34,5 saptamani..
31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 5 SAPT.
felicitas spune:
BB_yasmi asta era deodorantul de care ziceam!
http://www.aloevera-beauty.com/aloe-ever-shield-deodorant-stick.php
AMR 6S
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanales Vroiam sa va povestesc si cum a fost la ultimul control din ian., ca mesajul pe care-l scrisesem acum o sapt. nu s-a salvat ![]() Medicul mi-a spus ca nu mi s-au deschis inca arterele complet (in dec.) si nici acum artera nu e complet deschisa pe partea stanga, dar atata timp cat bebe creste, nu am de ce sa-mi fac griji (nu mi-a dat masuri exacte)...totusi, asta mi-a cam stricat moralul pt ceva vreme, pt ca dc bebe nu creste bine, pot decide sa-l 'scoata' mai repede... ![]() astept cu sufletul la gura eco de la inceput de febr...voi stiti daca e ceva de facut? in rest, am fost la oftalmolog si l-am rugat sa verifice starea retinei, sa vad daca am vreo contraindicatie pt nasterea naturala (am miopie mare) si doctorul mi-a spus ca nu vede vreo leziune sau vreo problema pe partea asta. Deci, teoretic, pot incerca naturala, daca nu vor fi alte probleme... Va pup si va doresc o zi minunata ![]() 28+cu jucaus |
Ce inseamna miopie mare????

Te intreb pentru ca am si eu, dar eu am - 3,75 si asa m-am saturat sa ma duc la tot felul de dr.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
felicitas spune:
Viss grija la sot cu hernia de disc. E foarte urata, foarte frustranta pentru un barbat si mai ales un tatic tanar. Nu pot sa-ti spun cum m-am stapanit sa nu plang acum doua saptamani cand ne uitam la o chestie de aceea in care se poarta bebe in fata, langa corp si mi-a zis trist ca el nu o sa poata folosi asa ceva. Cand stiu in urma cu doi ani ce le facea la nepotei lui mici, ii legana,ii rotea, ii arunca pe sus, lucruri pe care nu le va mai face cu copii lui.
Am hotarat ca de acum in colo la mutat vom plati o firma sau pe cineva sa faca treaba asta.
AMR 6S
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n asta inseaman ca tre sa arunc patul nostru si toata mobila de dormitor ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 2 saptamani!!!![]() |
si noi ce crezi ca am facut??? am "refacut" totul....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
roxy_s spune:
lalely eu n-am absolut nici un simptom de la bacteria aia. iti dai seama ca nici nu ma gandeam sa-mi iasa ceva. eu numai o data fac tratamentul, a zis ca dupa aia nu mai repet.

35+
AMR 4 sapt!!!

Naty (10.04.2009) si
AMR 2 saptamani!!!