Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!
Raspunsuri - Pagina 18
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECE ati facut vaccinul? cat e? |
sapt viit trebuie...inca nu stiu...cat costa...ei...tot pe la 2 mil juma.....si daca aj la stanciu....in 50 ron( dar nu reusesc sa prind liber tel ala) daca nu pe la babes ca e aproape 1 mil....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
Buna seara!
Mi-a zis Ioana ca fusei strigata...
Eu sunt pierduta pe drum, nici nu mai stiu cate capitole am de recuperat...n-am reusit nici macar sa va citesc, mi-era si jena sa va scriu daca nu-mi dadea Ioana un imbold...
Duminica am taiat motul iubitzeniei...si toata saptamana trecuta am fost in pregatiri. N-am dormit nici o noapte mai mult de trei ore pentru ca am gatit numai noaptea dupa ce a adormit zgubicea....Am facut bufet si m-am aventurat sa fac tot felul de chitzibusuri ca sa impresionez musafirii. Concluzia a fost ca m-am cam legat la cap cand nu ma durea, ca mi-am cam prins urechile cu toate alea si m-am muncit ca nebuna. Am scos retete de pe net si am facut tot acasa, inclusiv tortul...cu crema de sampanie a la BEA.()
Am avut vreo 25 de invitati, toata lumea a fost wow...au mancat de-au spart si abia s-a golit un sfert din ce-am pregatit...asa ca ieri am mai facut un party ca sa mai halim si restul ca mi-era groaza ca am muncit atat si la final tre sa arunc mancarea la caini ca nu mai are cine-o manca.
In menu am avut asa (ca raspuns pentru Ruxita, ca n-am mai apucat sa dau feed-back succint pe FB): chec aperitiv cu masline, telemea de oaie si sunca; rulada de cascaval cu branza dulce, sunca si ardei; rulada de cascaval cu pate, ou si muraturi; rulada de spanac cu crema de branza si prosciutto cotto; minipizza; carnaciori in foietaj (bebelusi in paturica si rulouri); crocantzele de pui; oua umplute; salata de ciuperci cu oua si castraveti murati; tarta sandwich cu branza si sunca; oua din aspic; piept de pui invelit in bacon; bulete de branza cu seminte de susan, floarea soarelui si dovleac; salata boeuf; rosii umplute cu salata de vinete; baghetutze crocantzoase cu bacon si cascaval; friptura de porc si carnaciori la cuptor; frigarui aperitiv cu mozzarella, pastrama, ardei si strugure....no, cam asta...
A...si tort cu crema de sampanie acoperit cu glazura RATATA de ciocolata...dar buuuuuuun....
Cu tavita ne-am cam chinuit...ca nu i se parea interesant nik de acolo, nici nu vroia sa se uite la ea....dupa multe insistente am reusit totusi sa bifam si asta: prima data a pus mana pe carte, dar n-a luat-o...apoi s-a dus tinta la fard pe care l-a trantit de vreo doua ori inapoi in tava, apoi a luat parfumul si s-a apucat de ros la capac, apoi a luat o cratita de jucarie si s-a jucat foarte interesata cu ea cateva minute bune, apoi a luat banii in sictir, nu foarte entuziasmata, a mai luat o bratara si atat...restul nici nu s-a mai uitat la ele....au mai fost chei, telefon, aparat foto, pix, icoana, aur....
Concluzii....n-am !
Cadouri...a primit jucarii multe, nu din astea de firma ci de tavaleala...cuburi, carti (cu diverse), lego, neste chestii cantatoare cu cifre, culori, incastre, un catel de plus de trei ori mai mare ca ea, o bratara de aur inscriptionata cu numele ei, un lantisor cu pandativ cu un ingeras, cercei...si haine, muuuuulte haine...si inca un tort de cioco...cam asta...
Zgubi a fost vedeta va dati seama...e artista, ii place sa fie in centrul atentiei, sa faca teatru...nush cui seamana ca nici eu nici tat-su nu suntem asa, dimpotriva. Crek s-a aruncat la bunici (aka mama)...A mers singura muuuult si cu cat primea mai multe aplauze si mai multi bravo cu atat mai curajoasa era si se baga in seama...Per total a fost fain, dar eu la final eram franta...nici nu am putut sa dorm de oboseala, am visat numa' musafiri si de astea.
Poze incerc sa pun de acum (oricum nu am multe ca eu mai mult am filmat, tre' sa le recuperez de acum de la ceilalti)...daca am timp...
A venit barbat-meu cu un teanc de evaluari de la servici pe care tre' sa-mi pun parafa, dar trebuie sa le studiez inainte...
Am ratat multe discutii, aniversari...nush cand mai apuc sa recuperez...iubitzenia e titirez, nik nu pot sa fac ziua cu ea, nik...trage de toate, sertare, rafturi, dulapuri, are boala pe prize...ia cablurile pe care le gaseste, incarcator etc si se duce cu ele la priza ca asa a vazut la noi, a invatat sa inchida si sa deschida tv si il fatzaie toaaata ziua, se plictiseste repede, vrea tot timpul antrenata, bagata in seama, e inebunita dupa muzica, danseaza cu mainile pe sus, rade, tipa...e o alintata si o shmechera, raman masca ce faze imi face...Ce sa mai zic?! Spendid, superb...sunt in al noulea cer de cand o am si nici o sansa sa cobor de acolo prea curand...adica ne mai chinuim si noi cu probleme de sanatate, muci, tuse etc (am luat si AB vreo 7 zile), dar astea fac parte din decor, bucuria existentei ei imi umple inima si ma face sa trec pese toate greutatile cu optimism si curaj, chiar daca mi se ineaca si mie corabiile cateodata. Grijile pentru ei ne fac sa traim cea mai neagra disperare, dar iubirea si speranta ne lumineaza haul si ne da putere sa iesim la liman.
Avem patru dintzoci...doi jos si doi sus...iepuro-shoricel () si nervi gramada pentru restul care stau sa pocneasca.
Cam asta despre noi...intr-o placinta de mesaj...
Ma duc sa incarc cateva foto...
dar nu inainte sa fac si eu niste urari, cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
21 IANUARIE
LA MULTI ANI KAY dulce de Ruxita!!!
LA MULTI ANI IUSTIN de Elena Iulia!!!
LA MULTI ANI TUDOR de Alexia28!!!
LA MULTI ANI ANA SOFIA de Gabriela77!!!
LML David luptator de Lalitica!!!
LML Stefan Fabian de Nikol_f!!!
22 IANUARIE
LA MULTI ANI TEODOR ochi frumosi de Lucia2000!!!
23 IANUARIE
LA MULTI ANI mini YANNIS ANDREI, maxi luptator de Al3csa!!!
LA MULTI ANI ZITA AMELIE de Zelma!!!
LML Matei Alexandru de Mesteacan!!!
24 IANUARIE
LA MULTI ANI GEORGE OLIVER de Blue_rain!!!
25 IANUARIE
LA MULTI ANI YANNIS, pui de grec si Alexutzzza!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRA de Lia2009!!!
_
Mami de strumfita zgubilitica
decenuela spune:
eu astept prima trezire alui jiji...si apoi ma culc...
tocmai ma gandeam ca mi-e foame si...mi-a trecut prin cap acnd butonam aseara tv ce zicea dr.oz...apa ..multa apa vi-e foame?...apa..si..
citesc la ayanna...cred ca am inundat subsolul....frateeeee....da cate feluri...dumnezeule..cata migaleala.......doamne ce bunatati...imi vine sa plang...
pa nu ti-e clar? va fi o cocheta printesa ta...
si sa revin...dar nu in cele din urma la videta noastra de azi...adik la mama...alexutza
wow...wow..nu ma asteptam sa scrii...da si cat ai scris....
descrierea de pe masa de operatie e aproape identica cu a mea...la mine dr ziicea ca e prea liniste sa puna o muzica ceva...si au inceput sa cante( de la shampanie?)...si mie mi sa fc somn brusc..da ce somn...insa eu aveam in gand altceva...sa nu adorm si sa morprin somn...ca asa mai vz eu prin filme...ehe...realizez ca desi uit totul TOTUL....vb xelei...nik n-am uitat.....si a lu'roxy...asa povesti la oata lumea da nu inte pe nimeni...
alex.....pt poveste...cred ca ti-a fc f bine s-o scrii...sa-ti amintesti....fiecare relatare e indedita...frumasa in felui ei si speciala...
are grecul ala mic noroc de o mama siecsoasa..de crapa ranza in mine...si priceputa la bunatati...inca o data sa va traiasca si sa fiti fericti in formula pe care v-o doriti..3-4-5....
jiji asta iar ma tepuieste...nu s-a trez....daca ma cul si iar se trez cand adorm io de sa-mi sara somnul....il mananc...
noapte buna dragelor...nu mai mananc nik..ma tin pt maine...avem sarbatoriti in lantz
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
BEA vreau sa raspund si eu cu intarziere la sondajul pe care l-ai lansat zilele trecute
Avantajele pt bb2 sunt : experienta pe care o ai de la bb1 ,intradevar sunt diferiti dar le faci baie la fel, ii tii la fel in brate ii alaptezi la fel etc, plus ca incerci sa corectezi greselile pe care le-ai facut la primul copil.
Dezavantaje ...daca le pot numi asa... pai inca din timpul sarcinii este ingreunata situatia: nu te mai poti ocupa la fel ca si pana acum de primul copil, nu poti sa-l mai tii in brate (la mine asa a fost), iar dupa ce nasti... posibil iar cateva luni de nopti nedormite, griji inmultite cu 2 . Dar toate astea sunt anulate atunci cand intri in casa si ii vezi cum vin unul dupa altul cu boticutile lor mici si dulci sa te pupe.
E greu... e foarte greu (si eu ii multumesc lui DD ca are cine sa ma ajute)... dar e MI-NU-NAT. N-am zis niciodata nici macar in gand " cine o mai face copii....". Imi doresc sa mai fac CLAR.
Am vazut ca te-ai suparat ca ti-a spus dr sa mai astepti un an. Sigur e mai bine asa. Si eu mi-am dorit sa fie diferenta mica intre copii ...nu stiu cat de bine e si asa. Chiar ma gandeam ... e bine sa fie cel putin 2. Nu conteaza diferenta.
Esti tanara, esti sanatoasa... bine ca se poate si la anu'. Era mai rau daca iti spunea..."Femeie, nu poti sa mai faci copii"
o sa fie bine
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
miremia spune:
La Multi Ani Ariana, printesa scumpa!
La Multi Ani Tudorel Buturel, minunea asteptata cu nerabdare de mami!
La Multi Ani Amaris, fata cu nume special!
Sa cresteti mari, sa va bucurati parintii si sa-i afceti mandri de voi!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
A trecut un an,cred ca cel mai frumos an din viata mea(stiu ca suna a cliseu,dar pt mine chiar a fost un an superb),a fost un an greu(pt ca am trecut prin multe care m-au ranit/calit) si un an excelent(pentru ca S-A NASCUT PRINTESA NOASTRA,pt ca noi 2 ca parinti avem pe cine iubi,ce satisfactie pot avea 2 oameni care se iubesc,decat aceea ca din iubirea lor a iesit o minune,pe care o vor iubi la infinit?).
Poate ca pe unii ii lasa rece,dar eu plang,plang pt ca trec aceste clipe,pt ca aceasta fericire suprema nu va mai fi la fel si peste 20 de ani(poate ca atunci o sa am nepoti),pe zi ce trece Ariana face lucruri care ma lasa fara cuvinte,Doamne cum sa nu iubesti o asemenea splendoare....plang pt ca asa imi manifest eu sentimentele si de bucurie,sentimente care ma coplesesc.
Nu va pot servi cu cine stie ce bunatati,va invit sa inchinam un pahar cu sampanie in cinstea copiilor nostri
si pt noi mamicile un brat de flori pt ca am stiut sa fim mamicile potrivite copiilor nostrii
La multi anisori fericiti printesa Amaris
La multi anisori fericiti cavaler Tudor
La multi anisori fericiti cavaler Andrei
Sa aveti o viata linistita,implinita,fericita
Cu mult drag de la Ariana si mami de Ariana
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza sarim repede si cu tratatia, acum ca e bebelusul nascut, spalat , curatat si dus la salon: La aperitiv multe platoruri cu: - baby shrimpi pane - calamari pane - caracatita pe gratar - chiftelute cu menta - salata greceasca cu feta si cel mai delicos ulei de masline - spanacopita (cea mai buna placinta cu spanac, ceapa verde, feta,etc,etc) - barbuni la tigaie (niste pestisori mici si rosi super dulci si buni!) Fel principal: - musaca super delicioasa - suzukakya cu sos rosu (un fel de chiftelute cu chimen, uzo si alte condimente intr-un sos rosu cu bahari, chimen, uzo si altele dementiale! preferatele mele! - pasticio (pentru cei care nu servesc musacaua cu vinete si cartofi) - muuulte souvlaky si gyros de pui, vita, porc (si frigarui si kebab) Desert: (mai putin specific) - salata de fructe cu coniac Metaxa si frisca - Tort de inghetzata (specific): - platouri cu baclavale si toate produsele acelea mici de patiserie cu miere si nuci, fistic, alune, migdale Sa aveti pofta! de Yannis |
ah ce frig e afara! si ce bucate alese ai pregatit pentru aniversarea lui Yannis! trebuie sa fii o gospodina excelenta, asta pe langa frumoasa!
La MULTI YANNIS! SA cresti mare, destept si frumos!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 mersi LILLO si MICKI........ o sa incerc............si cealalta jumatate ii dai in ziua urmatoare?????????sau il arunci???????? ce va mai stresez....................scuze......... Forever in love...with my baby... |
nu e stres. fii pe pace!
ce ramane il iau eu. nu se pastreaza. se fac brobonele albe de la calciu. testat de mine, acu' multi ani.
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
Ruxita spune:
Ayanna, repede telegrafic... ne-ai omorat cu meniul aniversar! Mie imi este greu sa compun un meniu simplu de sarbatori din 5-6 feluri de mancare si nici alea foarte sofisticate si cand va aud pe voi... nici nu stiam ca exista astfel de mancaruri (nu sunt pretentioasa deloc, mananc orice, de la ceai cu paine unsa cu cutitul la... orice). Jos palaria!
... si zgubi! cate stie face si merge si se joaca cu bebe si adoarme singura... asa mama asa fiica! Sunt spiciles... tot ce pot scoate la ora asta din mine e un wow, olala, wow... wow!... Ah!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ayanna_xem spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURIE
ARIANA, AMARIS, SI TUDOR
_
Mami de strumfita zgubilitica