Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Bea, noi luam calciu gluconic 5ml/zi timp de 10 zile cam o data la 2-3 luni (noi adica amandoi piticii).
Felicitari ptr bilant!

cum ii dai?
in ce ii pui?

Forever in love...with my baby...

Nu i-l pun in nimic. Nu e rau la gust asa ca i-l dau simplu, intr-o lingura ii pun 1/2 de fiola si pana se prinde el ca nu e apa l-a si inghitit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi LILLO si MICKI........
o sa incerc............si cealalta jumatate ii dai in ziua urmatoare?????????sau il arunci????????

ce va mai stresez....................scuze.........

alexxutza imi place povestea, vorba ta, frumos carantu'......e bun .....gros...afumat...are tot ce ii trebe..........

la multi ani pui de grec, again!!!!!

felicitari pentru albastreala.......nu stiu cine a zis ca in 25 o sa te albastresti..bine a zis!!!!!!!!!!!!!!!!!

noi bem aptamil...............
junior.........
e mai ieftin ca si 2-ul.........deocamdata.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu ama vut timp sa recuperez.sper maine dimineata.....

mai nou, doarme odata/zi...........cate 2 ore jumate..........

asa ca cel tarziu la 10 pica lat.........
problema e ca se treezeste des/nopate si eu chiauna...........

si dimineata la 9 e fresh..............

asa ca ma bag usor usor la somn..........

am citit ca a scrsi bubu de TJ.........eu recomand din tot sufletul..........

pentru primele dati e nasol.ca tre sa inveti miscarile........dar au ceva unde arata separat........
eu in mare le stiam ca mai facuse, dar dupa o sapt.faci exact ca ei si e faorte foarte misto!!!

si dupa mai bagi ceva abdomene........

pregateste-te pentru ceva febra musculara doua zile...dar musai continuat, ca daca nu nu trece.....si daca continui trece in max 3 zile........
asa ca sporrrrrrrrr

noua inca nu ne-a iesit ultima masea jos si iar e mama ma mamamammamma

noapte bunaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multi ani yannis!!!pui de grec frumos si sanatos si sa fii sa ai o viata frumoasa

foarte frumos ai scris.....si eu am sa scriu cred vreodata povestea desi imi starneste lacrimi si acum si ma doare operatia cand ma gandesc la zilele alea

va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Bea eu ii pumeam un "dop" din tifon steril si il aruncam doar daca se formau depuneri albicioase daca era limpede il dadeam a 2a zi. Ii dadeam o zi seara si o zi dimineata asa ca nu statea prea mult fiola desfacuta. Acum nu mai e cazul ca folosesc toata fiola 5 ml la un pitic 5 la celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LMA YANNIS!!! sa fiti mereu cel putin la fel de fericiti ca acum, Alex! Ai scris tare fain povestea, in stilu-ti caracteristic...

LMA Alexandra! sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!!!

Si am restante

LMA TEO!!! sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ce-ti ofera parintii tai sunt tare frumose pozele de la party

LMA Yannis Andrei!! sa cresti mare si sa te plimbi cu masinuta smechera prin parc!

Am fost strigati la catalog, rusinica noua.....
M-a cam prins febra pregatirilor pentru WE, M e cam maraita de la dintzushi, al meu n-a avut concediu pana acum, abia de maine, maine sper sa ajung la gineco la control...cam multe de facut.... am mai apucat sa citesc cate ceva, dar nu in timp util si nu mi se parea ca as mai avea ceva de zis cand citeam

Xela, sanatate multa piticilor...ai fost mortala cu urarile pt Alex, dimineata fara bb 2, la pranz, dupa odihna, merge si al doilea
Bubitele sunt tot acolo, putine, discrete...eu zic ca nu le vad....

Simply, e o scumpa pitica ta n-am apucat sa vad filmuletul, dar pozele cu rochita m-au topit ...tare sunt curioasa ce rochita ii va aduce nasa lui M sambata, la botez a avut una roz bombon, plina de volanaseam crezut ca pic lata cand am vazut eh, noi sa fim sanatosi...Ma bucur ca v-ati distrat la mini-party..

Bea, jumatatea de fiola care ramane poti s-o iei tu iti sta bine "colorata" asa...mi-ati facut pofta sa-mi mai vopsesc si eu pletele..poate ma invrednicesc..

gata, batery empty....
noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Simply, e o scumpa pitica ta n-am apucat sa vad filmuletul, dar pozele cu rochita m-au topit ...tare sunt curioasa ce rochita ii va aduce nasa lui M sambata, la botez a avut una roz bombon, plina de volanaseam crezut ca pic lata cand am vazut eh, noi sa fim sanatosi...Ma bucur ca v-ati distrat la mini-party..

noapte linistita!

mami de fetita finuta

Dar nasicile trebuie sa cumpere?eu nu ma las pe mana ei,no way....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Nu pot sa las ziua de azi sa treaca fara sa spun:

LA MULTI ANI YANNIS de zapa-sexy alexutzzza! Sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el la maxim! M-a emotionat povestea ta, ai scris-o cu suflet.

LA MULTI ANI ALEXANDRA de lia!

si restanta, cu scuze:

LA MULTI ANI YANNIS ANDREI de al3csa! Felicitari pentru cresterea sanatoasa, tine-o tot asa si bafta multa la operatie!

cris.d, ma intrebasei ce-am facut cu Irina in seara aia. Cum nu i-au convenit alternativele, cand i-a ajuns cutitul la os de foame/sete, a luat sanul si a supt cu pauze pt respirat, s-a descurcat cum necum. Peste noapte s-a descongestionat cumva si a putut sa suga. Problema e ca trebuie neaparat s-o fac sa accepte biberon, cana, ceva, ca nu mai tine. Tu ai reusit ceva? Sugestii? In alta ordine de idei, sanatate multa, te inteleg in mare masura ca-s racita cobza, iar fetele-s amandoua pe antibiotice...

dece, ele, am scaunul de masa in portbagaj, ca l-am folosit relativ recent. O sa mi-l aduca al meu maine, il masor si zic.

Am restante marisoare de somn, asa ca fug in patut, va pup pe toate, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Simply am si eu nevoie de ajutor.
Sti cumva care e cea mai ieftina metoda de a trimite un colet din anglia in romania?

Mai exact eu vreau un scaun britax de pe amazon si nu livreaza in romania.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
Lucia,cu dhl costa fff mult,mai e cu posta,nu stiu exact cat e pretul din UK pana in Romania,dar un scaun are in jur de 10 kg si la kg astea cam vreo 43 lire a costat din UK pana Belgia,ma pot interesa cat costa pana in Romania,daca doresti

Motto-ul de azi:

Simpli, astea sunt dateel despre scaun
Weight - 6kg
Dimensions - H 71cm x L 45m x D 45cm
deci pana in 10 kg

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

pe un colet de 7-8 kile am platt 50lire cu pegasus ...asa mi l-a pus englezoiul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

Bai frate(sorry pt exprimare) dar eu nu am mancat mai nimica din ce a spus Alexutzza,asa le-a expus de m-as teleporta acum la ea la party...

Gata o sa incerc si eu de acum si altceva decat ce e traditional

Sa aveti o zi reusita micului print

Lucia,si eu am ameteli si iau si vitamine,nu stiu de la ce poate fi;astazi nu am nimica de mancare si nici sa ma tin pe picioare nu pot,nu stiu ce ii dau la sotul meu sa manance,sper ca sa imi revin pe mai tarziu sa ii pot face mancare;voi aveti astfel de situatii cand nu e mancare in casa?cum procedati?ceva usor si rapid....vreo idee?

Motto-ul de azi:

Da cartofi prajiti sau comandam o pizza .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

aici o pizza costa intre 8-10 lire(cat o farfurie de felul 2) de banii astia imi trece tot raul si tocmai ce am servit duminica(la asa zisul party), sotul zice sa fac cartofi prajiti cu cabanos(cat stau sa se faca asta mai bine fac pilaf si am si pe maine mancare);

ar trebui sa am o atitudine de genul :nu ma simt bine(ceea ce nu se intampla des) si mancam ce apucam,dar ma simt super prost ca nu am mancare gatita,ca el vine de la servici si.....daca asa ne-am obisnuit

Motto-ul de azi:

Serios? Dar el nu se simte prost ca nu te ajuta...pt ca nu e acasa?
Adica...fiecare are jobul lui si nu e nimeni dator sa serveasca pe celalalt.
Din drag, da...dar din datorie, pas. Pai asa...e datoria lui sa aiba grija de tine cand ti-e rau si sa faca el azi mancare. Na....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

si mie imi place sa fac mancare gatita si sa-l astept de la munca..de trebuie sa existe o lege a compensatiei, nu? dar fac asta din placere si ca este mult mai sanatos. pt ca nu mi-a zis niciodata nik daca n-a gasit ceva cald....atata timp cat in frigi exista ( tot timpul)...porcarii..asa le zic eu la mezeluri...etc...din astea

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput