Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!
Raspunsuri - Pagina 19
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity A trecut un an,cred ca cel mai frumos an din viata mea(stiu ca suna a cliseu,dar pt mine chiar a fost un an superb),a fost un an greu(pt ca am trecut prin multe care m-au ranit/calit) si un an excelent(pentru ca S-A NASCUT PRINTESA NOASTRA,pt ca noi 2 ca parinti avem pe cine iubi,ce satisfactie pot avea 2 oameni care se iubesc,decat aceea ca din iubirea lor a iesit o minune,pe care o vor iubi la infinit?). Poate ca pe unii ii lasa rece,dar eu plang,plang pt ca trec aceste clipe,pt ca aceasta fericire suprema nu va mai fi la fel si peste 20 de ani(poate ca atunci o sa am nepoti),pe zi ce trece Ariana face lucruri care ma lasa fara cuvinte,Doamne cum sa nu iubesti o asemenea splendoare....plang pt ca asa imi manifest eu sentimentele si de bucurie,sentimente care ma coplesesc. Nu va pot servi cu cine stie ce bunatati,va invit sa inchinam un pahar cu sampanie in cinstea copiilor nostri si pt noi mamicile un brat de flori pt ca am stiut sa fim mamicile potrivite copiilor nostrii La multi anisori fericiti printesa Amaris La multi anisori fericiti cavaler Tudor La multi anisori fericiti cavaler Andrei Sa aveti o viata linistita,implinita,fericita Cu mult drag de la Ariana si mami de Ariana Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ." |
LA MULTI ANI, ARIANA!
Sa va bucurati de micuta printesa!
Multumim de cinste, mami grijulie!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
micki_mica spune:
Si sa urez si sa cinstesc si ceilalti sarbatoriti ai zilei!
LA MULTI ANI, TUDOR, pui mult asteptat!
Tomaca, sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru drag!
LA MULTI ANI, AMARIS, pufulete zambicios si dulce!
Gratiana, sa va bucurati, dupa placut inimii, de micuta printesa!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ayanna, repede telegrafic... ne-ai omorat cu meniul aniversar! Mie imi este greu sa compun un meniu simplu de sarbatori din 5-6 feluri de mancare si nici alea foarte sofisticate si cand va aud pe voi... nici nu stiam ca exista astfel de mancaruri (nu sunt pretentioasa deloc, mananc orice, de la ceai cu paine unsa cu cutitul la... orice). Jos palaria! ... si zgubi! cate stie face si merge si se joaca cu bebe si adoarme singura... asa mama asa fiica! Sunt spiciles... tot ce pot scoate la ora asta din mine e un wow, olala, wow... wow!... Ah! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Trebuia sa pui ah-ul ala de la final mai lung, macar sa fie cu final exploziv...
Eu zic inca de la inceputurile forumitului meu ca-s total varza in bucatarie, dar si cand ma apuca cate o dambla ma duc pe aratura rau...asa am patit acum...nu mai vezi curand asa menu la mine, claaaar...pentru fii-mea m-am strofocat, dar nu-mi pare rau. Mi-am testat capacitatile culinare...si m-am uimit io pe mine...dar recunosc ca m-au incitat si discutiile si fotografiile de pe aici de pe forum si m-am ambitionat...
Iar zgubi nu e mai dihai ca alti pufi...eu pun filmuletele alea pentru bunica-sa care e in Italia si care n-a vazut-o niciodata si imi plange zilnic in telefon si ma tot roaga sa i-o arat pe nepoata-sa...
...pun pariu ca si Kay face smecherii asisderea gashca, dar esti tu modesta si nu vrei sa ne arati...
_
Mami de strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
LML ALEXANDRA, mezina pufuletilor
Mi-am terminat fishele...ma duc la somn ca-s rupta.
V-am pupacit! S-aveti o noapte odihnitoare
_
Mami de strumfita zgubilitica
simplicity spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem LML ALEXANDRA, mezina pufuletilor _ Mami de strumfita zgubilitica |
Uite Ayanna si un ca m-ai lasat sa dau subscriu
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."
sorina_bz spune:
La Multi Ani Ariana, de mami Simplicity!
La Multi Ani Tudor, de mami Tomaca!
La Multi Ani Amaris, de mami Gratiana77!
LML Alexandra, de Ioana_fota!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
rox_y spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani Ariana, de mami Simplicity! La Multi Ani Tudor, de mami Tomaca! La Multi Ani Amaris, de mami Gratiana77! LML Alexandra, de Ioana_fota! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Ariana, printesa scumpa! La Multi Ani Tudorel Buturel, minunea asteptata cu nerabdare de mami! La Multi Ani Amaris, fata cu nume special! Sa cresteti mari, sa va bucurati parintii si sa-i afceti mandri de voi! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
atat de frumu ai zis-o incat subscriu si eu la urari...
simpli...sa-ti traiasca mica englezoaica...si sa va ajute d-zeu sa realizati ceea ce v-ati propus....asa frumos ai vb de sentimente...emotionant..
tomaca.....cum era |
"vin mami, de data asta vin!" parca pe acolo, nu? sa fie sanatos in primul rand si voi la fel sa-l puteti face mare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
cafea...nu este cafea????
auuuu
repede punem de una...sa fie fierbinte ca e frigggg....
neatza fetili...
eu cheauna....dar ...merge...
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
subscriu Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
si eu si eu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem