Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vas ce frumos ai scris!!! esti minunata mami!

Tunde orice fel de crema ai lua, s-o testezi un pic, sa nu faci vreo alergie, stu un caz... i s-a umflat pasa asa de tare ca n-o mai gasea dr.

Pe Ana in burtica o agita foarte tare dulcele, nu cafeaua, am baut si eu una pe zi, chioara si cu mult lapte. Acum, dupa ce am nascut am zis ca nu beau, sa n-am cupil agitat, dar cand m-am trezit in dimineata aia busita de tren racita...am beut una, bine ca nu m-a ajutat asta e alta poveste. dar si eu ca Doloress zic ca cafeaua e momentul meu, palcerea mea zilnica, nu as vrea sa renunt la asta.

Vas la mine hemo a disparut in ceata dupa nastere, eu care ma temeam de nastere de frica lui hemo, am nascut, a disparut presiune aia si acum am scapat se pare.

Si raportez o noua minune - lohii ce au cam disparut si ele dupa 10 zile... e minunat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna dimi mai pe la 11 asa si de la noi; raportam o stare tare buna azi dupa ce am si mancat;
Simo multumim de micul dejun copios si cafeluta ;
Asa deci despre ce vorbeati azi, cafea am baut si eu toata sarcina si din cand in cand si cate o gura de cola dar am incercat sa nu amestec foarte cofeina; am o prietena care toata sarcina statea cu sticla de cola de 2l langa birou si bebe nu a avut nici o problema;
Despre creme de epilat si eu votez tot pentr Veet;
Ziki ma bucur ca ti-ai revenit azi ;
Am uitat ieri, ca dehhh eram cu capul cu sorcova, FELICITARI DIANA sa creasca bebe mare ;

39+ Maria-Sofia
AMR... 2 zile
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MariaG cati muffini ies la reteta aia? Ca am 12 gauri in tava si vreau sa stiu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ce ma enerveza netul...
ba-s cu modem,ba pe retea...

apropos!am vb cu doftorelu...ca nu ma pot duce maine la scos fire..numai luni..cica El nici nu vroia sa le scoata...caci firele se scot la sectie la spital
am intrebat o prietena si Ei au f scoase la spital la 38 sapt...si dupa ceea a primit liber la miscare

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

SIMO;Tu ai relax &tone?
e bun la ceva?..acu ma uit la reclama...
imi trebuie taaaare pe picioare si abdomen..after nascare!
trebuie si crema anticelulita la ea?

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Citat:

Tunde orice fel de crema ai lua, s-o testezi un pic, sa nu faci vreo alergie, stu un caz... i s-a umflat pasa asa de tare ca n-o mai gasea dr.

NNA de asta as mai avea nevoie si o cocoasa p spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Neata burtici si Mamiciintram si noi sa facem raportul cat doarme Printul meu Suntem mai binisor acum ieri am ajuns la greutatea de la nastere si am facut-o pe mami tare bucuroasa,pui meu papa cam 50-60ml la 2 ore jumate acum dar in schimb imi sta treaz si cate 2 ore dupa ce papa,ma tot intreb daca o fi normal?dar la piept nu il mai pun de cand a fost bolnavior si ii dau cu biberonul cat ma mulg si formula completare dar nu reusesc sa ma mulg decat max 30ml in 20 de minute,dar pt ca nu mai e la titi si ca mamanca din biberon ma gandesc ca de aceea sta atat treaz ca nu e obosit,nu plange se foieste asa si se uita la noi,ne asculta daca vb,seara doarme si cate 4 ore ceea ce poate doar sa ma bucure in comparatie cu ziua care nu doarme. Asi vrea sa imi spuneti despre alimentatie daca stiti cam cat ar trebui sa manance sau cam cat mamanca sau au mancat pui vostri la 13 zile. Va doresc sanatate si puiuti mancaciosi
Iarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pentru burtici multa sanatate si sa se apropie momentul mult dorit cat mai usor si cu pasi repezi sa va tine-ti puii in brate si sa fie sanatosi

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Tunde mie mi s-a parut buna crema de epilat de la farmec. Si gelul de dupa epilat tot de la farmec e ok. Cred ca crema e in jur de 8 lei si cam in 10 minute (asta cand nu eram cat un casalot esuat) eram epilata, spalata tot aranjat!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fetili, noi plecam la eco, urlu cand ma intorc....sper ca de bucurie.

Tunde, pot sa te bat, mi-ai adus aminte de licenta, eu trebuia sa ma duc dupa ea in februarie si am aflat ca trebuie sa o mai dau odata .....mama ei de facultate..... trebuia sa ma fac doctor la cati ani de facultate am, ca m-a mancat in fund sa ma transfer in ultimul an .

Aparat din ala am si eu si sincer nu sunt prea multumita de el, sormea era incantata ca a slabit , dar la mine nu se vazu nica... mai incer dupa sa vad ce si cum .

Am vrut sa mai spun ceva dar am uitat

astia , ai mei vor sa ma omoare cu caldura in casa, eu in pijama de vara si curg apele pe mine si ei tot baga in centrala ....... asa ca cine vrea sauna este asteptat cu mare drag la mine la maison.

va si sa va ganditi la noi.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Adryiii;ce pintesa mumoasa de ELENA ALEXANDRA ai Tu acolo!!Felicitari

Mergi la inceput