Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..da , am aparat din ala. nu e relax& tone e asta ..tot ceva de genul.
sunt megaincantata de el..vreau sa zic ca nu se mai vede celulita decat daca strang tare pielea..si aveam o groaza, mai ales pe fund si pe coapse..nu prea aveam eu incredere in reclamele astora dar merita toti banii si il recomand. abia astept sa se mai vindece operatia sa il pot folosii pe abdomen..deocamdata fac abdomene usoare dimineata

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

babycry eu am invatat ceva - cand sta atat de mult dupa ce papa si nu adoarme, se foieste inseamna ori ca mai vrea sa pape (s-a odihnit si vrea sa reia) ori are crampe/colici. Poti sa mai incerci lapte sau linistit burticul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Tunde..da , am aparat din ala. nu e relax& tone e asta ..tot ceva de genul.
sunt megaincantata de el..vreau sa zic ca nu se mai vede celulita decat daca strang tare pielea..si aveam o groaza, mai ales pe fund si pe coapse..nu prea aveam eu incredere in reclamele astora dar merita toti banii si il recomand. abia astept sa se mai vindece operatia sa il pot folosii pe abdomen..deocamdata fac abdomene usoare dimineata

multumesc
pare bun
nu stiu cat se mai adauga pt curierat dar acu sunt lefter lefter
Dar vine/ziua indragostitilor/ 8 martie...ceva ocazie gasesc sa-l fac p al meu sa-mi cumpere...
daca nu o rupe la fuga singur ca sa-mi cumpere fara sa-i zic cand ma vede cum arat dupa nastere

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Neata
Apropo de cafea decofeinizata, mie mi+a zis dr sa nu mai beau ca e mult mai nociva si ca pot sa beau cate o cescuta de cafea normala, ca nu imi face niciun rau, spre deosebire de cealalta. Sigur daca are cineva tensiune mare, mai bine nu mai bea de niciun fel.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

haideti sa va pun un link haios, nu de luat in serios, dar e printre putinele descrieri pe zile care sunt asa de amanuntite.

www.nou-nascuti. ro/astrologie/calendar-astrologic/" target="_blank">http://www.nou-nascuti. ro/astrologie/calendar-astrologic/

trebuie sa-l pun despartit, ca cica e reclama

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Neata
Apropo de cafea decofeinizata, mie mi+a zis dr sa nu mai beau ca e mult mai nociva si ca pot sa beau cate o cescuta de cafea normala, ca nu imi face niciun rau, spre deosebire de cealalta. Sigur daca are cineva tensiune mare, mai bine nu mai bea de niciun fel.
15+

ai dreptate..procesul prin care trece cafeaua sa fie decofeinizata e toxic. mai bine bei normala si este mai sanatoasa. cu masura, dar e buna.
cum te mai simti ? cum merge sarcina ? ai vesti de la eco ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZIKI, nush cum e cu medicul de familie, noi am vorbit dar nu ne-a zis nimic de genul asta. Oricum, noi suntem relaxati avdna in vedere ca am nascut in faimosul sector 1, iar certificatul de nastere il vom obtine pe 21 februarie!!! Deci tocmai bine sa se rezolve si pb cu listele....

MIRELA, bafta la examene, toata stima pt tine, esti foarte tare mamico!!! Mai spunea cineva zilele trecute, cand mi se pare ca ma oboseste pitica foarte tare si parca nu mai pot, ma gandesc la tine si-mi vine sa-mi dau si doua palme!

TUNDE, ce parere ai, crezi ca nu se reuneste gasca pana nasteti voi indragostitele?? Credti ca scapati neincurajate?? No chance...iar pt tine sunt sigura ca vom pregati o portie speciala...
Nu stiu de credeme pt epilat, eu am folosit lama cu succes, sotul s-a oferit sa ma ajute, dar eu nu am avut curaj. Asa ca m-am descurcat singurica, asa, pe pipaite!
Apropo, in primele zile dupa ce am nascut am realizat cu incantare la un moment dat ca o vad din nou pe doamna...a fost o intalnire emotionanta

DE_EA, bravo pt ritualul de infrumusetare, o sa te simti foarte bine dup-aia (ce ciudate suntem si noi femeile, ne bucuram pt niste nimicuri...)

VAS, imi place asa mult ce ai scris...sper sa fiu si eu pe la 30 tot pe acolo! felicitari pt familia frumoasa si mamica implinita!

LORI, cum e mami cu doi puiuti? Cum se mai comporta Robertel?..Moaama, ai timp si de prajiturit...foarta tare!!!

ALINUSH, sa vii cu vesti bune de la eco!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu am reusit sa mai fur o ora de somn si am avut un vis care m-a lasat asa, emotionata si fericita si trista in acelasi timp - l-am visat pe tata (care nu mai e de 13 ani), eram impreuna in vizita la bunica mea (mama lui, care nici ea nu mai traieste) la Oradea. Eram impreuna cu pitica si eram asa linistiti si fericiti...era o zi frumoasa, senina, cu soare mult si discutam sa iesim afara sa o plimbam si mie mi-era ciuda ca nu luasem cu noi caruciorul..si am zis sa iesim oricum, ca o sa o tin eu in brate. M-am emotionat tare mult, probabil tati este fericit de acolo de unde este ca are o nepotica!
Ufff...

sa revin..
CAFEA - nu ma omor prea tare, m-am cam obisnuit acum fara, dar ma tit tenteaza sa beau pepsi, eu care nici nu vroiam sa aud inante de sarcina. Cat am fost insarcinata, tot beam cate o gura-doua pe zi, acum parca nu mi-a mai venit...sa vedem cat rezist.
Apropo - am auzit babisme noi, gen poftele in sarcina - cica nu e bine sa ai pofte cand alaptezi ca pierzi laptele!

SIMO, parca tu scrisesesi mai demult o reteta de cocktail pt par - cu galbenus de ou, vitamina A si alte chestii, o mai poti scrie o data te rog? Sau daca are altcineva alte idei..ma apuca disperarea la gandul perioadei cand va incepe sa cada parul la greu!

Asaaa...si mai e ceva care ma roade de mult. Eu pe masuta de infasat pun mereu aleze, in caz de "accident", care se intampla de altfel destul de des...De-aia tot schimb la aleze non-stop. Voi aveti alta solutie? Ce puneti impermeabil sub bebe cand il schimbati? Ca afacerea asta cu alezele nu e tocmai profitabila...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ziki, mamica ai dat comanda de colacei, ca ma termina de cap al meu

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili ? Noi ne-am trezit pe la 11...papa,caca,schimbat...acum astept sa adoarma sa ies pana la banca.
ziki mie mi-a luat in evindenta copilul...
mirela mama eroina esti ... doi copii deodata si te mai duci si la facultate, bravo tie, bafta la examene.
tunde eu folosesc veet, e f buna, am folosit si farmec si elmiplant, dar a doua zi ma umpleam de bubite.eu am si plielea mai sensibila...
bebycry ma bucur sa aud ca sunteti bine sanatosi.despre papa nu stiu ce sa iti zic, eu ii dau san si nu imi dau seama cati ml bea.ideea e ca iti dai seama ca mananca suficient atunci cand doarme linistit vreo 2-3 dupa masa, asa cred eu din experienta mea de mamica de 13 zile.bine ca ati ajuns la greutatea de la nastere, maine il cantaresc si eu, ma ingrijorasem ca l-am cantarit acum vreo 4 zile si scazuse vreo 70g de cand ajunsesem acasa.acum sper ca a luat inapoi si peste.pupici,astepatam poze !!!
Mamici, voi cum stiti ? in primele 2 sapt trebuie sa ia in greutate?adik al meu daca a scazut 70g in prima sapt e normal ?
sherbi bafta maine la dr
alinush bafta azi la eco

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput