Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la noi.Multumim Shines de micul dejun...ce bine ar fi sa aiba cine sa mi-l aduca la pat...
Noi suntem tot 2 in 1.Sunt mereu alaturi de voi din umbra doar ca nu prea am avut ce zice.
Astazi ma duc si eu putin sa ma rasfat cu o manichiura si o pedichiura...as face si ceva la par doar ca nu prea am ce...iar pe la 13 ma duc la dr sa vad cum se prezinta colul meu.
Felicitari proaspetelor mamici,sa aveti parte de bebelusi sanatosi.
Am vazut si eu bebelusii,toti sunt superbi...,insa micuta maimutica m-a lasat fara cuvinte.parca e o papusica.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafea si mic dejun.

FELICITARI PPISIC SI ADRYIII!

Aveti fetite frumoase foc!

Pe de alta parte, ce chestie domnule, nu mai poate omu sa isi faca un plan! Stiam ca am colega de nastere pe 27.01, pe Ppisic, si cand intru pe forum, vad ca s-a intamplat deja minunea. Glumesc, ma bucur pentru Diana, mai bine ca s-a intamplat sa vina cea mica pe calea naturala, cand a dorit ea! Sanatate multa!

O sa caut si eu in agenda niste numere de telefon ca sa dau vesti. Shines, daca tot te-ai oferit in alte cazuri, cred ca iti voi da de veste tie, si lui Flori, pentru ca e mereu aici alaturi de noi. Daca va deranjez sa imi spuneti va rog, nu e cu suparare! Ar mai fi o varianta, cea mai buna, sa mearga wireless-ul in spital si sa transmit oarecum in timp real pe forum.

toate fetele, buburuzele si burticile!

39+ viitoare mamica de Teodor
AMR 2 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

ocsanica, cui vrei tu. mai bine unor mamici mai active pe forum, sau unor burtici cu termenul prin februarie incolo. sa fii sigura ca ajunge mesajul la cineva "pe faza"

am si eu o intrebare: la cate minute trebuie sa fie distantate contractiile ca sa se numeasca "regulate" si sa incep agitatia?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 20 de zile

Ca sa fie regulate nu conteaza intervalul atat timp cat este acelasi. Pot fi si la 30min si la 5 min sau 2 min. Cand ajunge intervalul la 5 minute fuga la spital...la 2 min deja e ultima faza a travaliului.

Eu am avut cateva ore noaptea contractii la 7 minute dureroase dar nu foarte tare si apoi s-au cumintit la 10 min si nu mai erau dureroase. Bine ca a insistat sotul sa il sun pe dr ca am ajuns la maternitate cu dilatatie 5 si contractii nedureroase la 10min care s-au pastrat pana la dilatatie 7 de cand a inceput o singura contractie constanta cu variatii de intensitate si in vreo 15 min am nascut...

Pe de alta parte sunt femei care stau cu contractii dureroase regulate la 10 min sau mai putin ore intregi...

Tipul de travaliu se cam mosteneste...intrbati-va mamele cum au nascut..

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ALEXAm, multumesc pentru indicatii. ce usor ai nascut tu! super asa.

Tunde, eu ti-as spune VEET. Cel pentru zone intime si sensibile, cu ulei de migdale, e verde parca, cutia.
cum n-a vrut nimeni sa raspunda la anunt? pai e frumos asa, sa lasi femeia si burtoasa si paroasa?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Simo pt cafea si md! Ce bine ca are cineva grija de noi!
Eu toata sarcina am baut cel putin o cafea pe zi...daca nu 2 cate odata pt ca era singura de la care nu imi era greata.
Si nu cred ca il deranjaza pe bb, ca nu se agita deloc de la ea. Si am facut eu si neste teste , adica am bagat 2 cafe si apoi 1-2 pahare de pepsi sa vad cat imi creste tensiunea si cat de tare il simt pe bb, dar niciodata nu mi-a crescut tensiunea de la astea si nici bb nu a miscat mai tare sau mai mult...deci cred ca depinde de la om la om. Eu pot bea si 10 (nu glumesc) cafele pe zi si nu ma agita, pot dormi chiar dc tocmai am pus cana din mana...si am vazut si femei care alaptau in timp ce beau cafea
FELICITARI DIANA! BINE AI VENIT ADELINE!!!
Ma duc sa vad poze cu puiuti! Si pun ceva retete de praji pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

floritunde nu stiu care crema e mai buna dar iti spun sa nu-ti iei de la elmiplant. Eu m-am zgarcit cand am cumparat-o; avea si de la veet dar era de 3 ori mai scumpa si am zis ca n-are rost sa dau atatia bani pe ea ca apoi oricum n-o mai folosesc. Dar sa stii ca m-am chinuit cu ea. Totusi, de epilat m-am epilat dar a durat mult( si eu nu am mult par-vorbesc de zona inghinala ca pe picioare nu am deloc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata prietene dragi!
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, va multumesc ca sunteti aici si ca am cu cine impartasi toate emotiile aducerii pe lume a unui bebe.
PUPICI MULTI LA TOATE!!!!!!!!!!!!

Toti ma intrebau cum ma simt la 30 de ani....nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga) dar eu sincer nu/mi doresc nimic mai mult decat am. DAca viata mea ar fi pana la 100 de ani asa cum e acum as fi cel mai fericit om. Faptul ca am familia aproape, bebe 2 pe venire, sanatate ,as fi egoista sa mai vreau ceva.
Asa ca va doresc si voua sa aveti linistea pe care o am eu in suflet.

Acum sa trecem la de/ale gravidei in ultima luna......pipi des...toata noaptea, hemoroidul la locul lui (sa nu cumva sa se piarda), vise care mai de care mai cuidate....si sentimentul acela de care vorbeati "o fi totul bine la bebe"?????? Ma linistesc ca la fel am fost si cu Eliza, asa ca trecem peste...........si asteptam momentul adevarului.

Va pup, FELICITARI CELOR CARE AU MAI ADUS PE LUME PUIUTI, SI NASTERI USOARE IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!

Tunde, apropo tare bun avocado

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

va multumesc tuturor pt sustinere

ziki dr mea l.a inscris pe bebe si pe mine acum o saptamana

mirela mama ce productie adevarata ai tu acolo , bravo sa fiti sanatosi

felicitari alina

simo multumim pt micul dejun

eu sunt pe aici mom bebe doarme , va tb sa ma apuc de calcat ...si azi scoatem nasul la geam 5 minute .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mda..ajunge, ce atata somn nici nu doarme nici nu-i treaz...baga un tipat si pana ajung la el doarme..nici suzeta nu vrea

Tunde..crema de la veet e buna..au si benzi epilatoare si te poti face singura.
eu am revenit la epilatorul brawn..mama da ce doare cand le vad pe alea in reclama ca zic ''fara dureri'' imi vine sa-l arunc in tv..de-as pune mana pe una din aia sa o tin io la jumulit cu aparatu..sa vada ea durere

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

VAS;ma bucur ca ti-a fost pe plac...Eu tot caut de cateva zile dar nu gasesc coapte...toate erau tari...

fetili cu crema-- multumesc pt idei.Eu ma epilez la pasa cu ceara...dar drept la poarta raiului..n-a ajuns dna de la cosmetica..si acolo trebuie sa ma fac, caci m-au ras la spital de imi venea sa ma urc p perete..aveam o dunga de par la intrare..acu vreau sa rezolv problema acasa!!!

De_ea;si Io ma duc la mani-pedi de la 16.30!ma fac frumiiii..

Roxana;Eu nu ma supar iubita,nici nu ma deranjezi...maine si poimaine de la 16.00 am examene de pica atunci vestea mare nu pot anunta in direct..numai cand vin acasa ..peste vreo trei ore..

AlexaM;VREAU SI IO RETETAAAAAAA!!!!!SA NASC REPEDE..MAMI ZICE CA A NASCUT F REPEDE..SPER SA FI MOSTENIT UN PIC DIN ATA EI

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput