Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

rhyna, eu beau zilnic o cafea deco cu lapte. nu a zis nimeni ca e interzisa in sarcina.

ppisic, am vazut micuta dulce. sa-ti traiasca! maivrem poze, nu fii zgarcita.

misssexy, lasa morcovii pe plantatie, ca mai sunt si altele la coada la morcovi. bafta sa scapi repede si usor sisa faciun bb mare, frumos si sanatos! asteptam vesti repede repejor!

aditza, stai mama linistita, ca nu-i capat de lume. nu s-a putut si cu asta basta. sanatos sa fie ca restul nu conteaza.

doloress, ai prins curaj, ai? las ca de-acu poti sanasti fara probleme. iar putina miscare nu poate decat sa te ajute sa nasti mai usor.

simo, ce mic dejun bogat! eu am rontzait un mar verde si am luat cateva guri de lapte cu cereale ramase de la fi-miu. dar tot mi-e foame!

ziki, mabucur caesti tot 2 in 1. lasa sa se mai coaca cozonacul! si uite acum ai un motiv in plus, tre sa intram in noul an chinezesc. asa ca pana pe 3 februarie, ai rabdarica .

vad ca s-a micsorat semnificativ activitatea pe forum. pana nastem noi, clubul indragostitelor, o sa bata vantul pe-aici.

maine merg si eu sa-mi fac analizele de sange si secretie. sper sa fi scapat de balaurul de ureaplasma, ca n-am chef de indopat cu antibiotice.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ma scuzati ca scriu multe cuvinte fara pauza, dar tasta mea de space face figuri, plus ca mai am ceva taste smulse de fi-miu de cand era micsi pasionat de calculatoare.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Sherbi, speram sa-ti iasa bine analizele! Imi place starea ta de spirit.
Intr-adevar, activitatea pe forum e cam slaba. Astept cu nerabdare sa isi "intre in mana" toate mamicile si sa ne reunim ca in vremurile bune. Mie una imi lipseste tare mult agitatia de aici, seara oricat de lesinata de somn as fi, tot bag un ochi sa vad ce s-a mai intamplat pe la voi...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ok, astept anul nou chinezesc atunci

m-am intors de la medicul de familie, care e si pediatru, si vreau sa va zic si voua, dar fara sa va sperii. Nu aplicati la cazul vostru decat dupa ce intrebati medicul vostru de fam!
A spus ca pana nu se intrunesc granzii de la Casa de Asigurari de Sanatate, momentan nici un medic de familie nu mai poate adauga nou-veniti pe listele lui. Or.. un nou-nascut e si un nou-venit.
A spus ca nu e nici o problema, vine acasa, ne vede, dar de adaugat oficial, "in scripte", inca nu, pana in februarie-martie maximum.

Va zic asta ca sa intrebati si voi daca e la fel la medicul vostru.

Apoi, am aflat ca analizele pt coagulare, etc, pt epidurala, nu sunt decontate dar nici scumpe ca cele de sarcina amanuntite.

si cam atat. In sfarsit am intrat in legalitate, am si eu prenatal pe ianuarie - pe 25...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!

rynna eu am testat cu o gurita de cafea, nu a fost niciun efect asupra fifitzei, beau o cafea pe zi jumi-juma cu decaf si lapte.

sherbi incet , incet ne regrupam noi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Sherbi...nu iti face griji, ca vom fi aici si cand incep nasterile in februarie.
chiar daca nu suntem toate dar va facem galerie de nu va vedeti.
Ziki ..deci asa..mi-ai dat emotii. lasa ca licitam data viitoare mai cu foc si cu folos

Eu in sarcina am baut cate o ceasca de cafea neagra in fiecare dimineata..fara cafea lesinam din cauza tensiunii. dupa ce am nascut primul lucru m-a intrebat dr la reanimare '' cafeaua ati baut-o?'' pusese niste asistente pe acolo sa alerge dupa cafea.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata burtici! Multumim peentru cafea si mic dejun Simo...Raportez o noapte de cacao, cred ca am stat mai mult la baie decat in pat, plus bebe care imi dadea cu picioarele in coaste si plus dureri de burta ca la CM ...in rest toate bune

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pana a adormit piticu am spalat vase,strans rufe,aranjat prin camere si aerisit..facut masaj la shunci (pana s-a oprit afurisitu de aparat,ca cica nu merge mai mult de 15 min..kk ).
asa ca poate mai prind o ora de somnic.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi

Ce fac fetili?

Simo;harnicuta..multumim de cafelutz!

Mirelush;ce interesant ca-s diferiti de fire motaneii..bafta mare la examene!

Roxx;Eu si inaintea sarcinii si acum beau always cafea decaf...cu muuuult laptic..nu simt mare diferenta la gust...insa daca beau undeva cafea normala...am palpitatii,transpir etc.
Mi-a zis sotul aseara;sa vezi cum sari tu de pe forum cand vine bebe

Eu vreau sa stau cu voi..o mana pe tzatza stanga,dreapta pe tastatura

Sherbi;lasa mama ca facem schimb de nr de tel si ne incurajam intre noi gashca indragostitilor

Alina;miss sexxxyy..da asa iepurila doamna??lasa morcovul si scoate buba la lumina daca nici nu ia in greutate si iti mai da si emotii...puturoasa lu mama.Noi suntem alaturi de tine si scapi un doi...ehhh cine vb?asa-i...ieri ma kkm pe mine de emotii

Alinush..sa dea DD sa vii cu vesti bune...fara margelute!

Ziki;vezi?ti-am zis sa nu te-nghesui!..baga-te pe orizontala...si mai lasa bubu sa creasca

SPUNETI-MI REPEDE CARE E CREMA CEA MAI BUNA PT EPILAT...CA DADEAI ANUNT DA NU VREA NIMENI SA MA RADA LA PASARAMAN LA CREMA!!desi nu prea am folosit....multu-multu

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput