Huiduielile de la Iasi
Raspunsuri - Pagina 6
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui calipso_zeus Ti-am zis nu da cu piatra pana nu cunosti adevarul. |
Despre ce adevar vorbesti?
Pana acum n-ai emis vreunul...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
valentinag spune:
Magdalena, si mie mi-au taiat salariul, si sotului meu, si soacra-mii i-au luat din pensie, si noi o ducem destul de greu din iunie incoace, dar NICIODATA nu as putea huidui in timpul Imnului!Indiferent daca am ce manca sau nu!E chestie de respect, bun simt, buna crestere si ce mai vrei tu!
In timp ce COMEMOREZI pe cineva, adica trebuie sa pastrezi linistea, sa se auda musca, aratand ca iti cinstesti inaintasii, cei care au facut posibila formarea Romaniei, tu te apuci sa huidui?Imi pare rau, dar eu nu le gasesc nicio scuza!Absolut niciuna!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
capcaunul spune:
citat din mesajul lui calipso_zeus Nu s-a furat asa niciodata. |
Corect. Sala de sport "a" Elenei Udrea de 200000 de euro este un tun mai mare decat Rompetrolul de 2000000000 de euro facut cadou lui Patriciu pe 1 euro.
valentinag spune:
Eh, aici nu-s de acord capcaune!Au mai fost alti interesati si nu le-a vandut statul lor?
Ca asa o luam cu OMV, care are drept si asupra rezervelor Romaniei, ceea ce mie mi se pare cam nasol plus cate altele.
Adevarul este ca absolut toti cei care s-au perindat pe la guvernare, au furat!Mai mult, mai putin, dar au facut-o cu siguranta!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
buli spune:
ah, am uitat sa spun cum m-am simtit.
ca la Paris, cand un tanar brunet a incercat sa-mi "faca cadou" un inel de aur.
emanouela spune:
mai lasati-ma frate cu "respectul" asta....respect fata de ce???? fata de cine?? v-au dat vreodata lacrimile la auzirea imnului....sau cati stit cine l-a scris??? sau compus melodia?????ma refer la cei ce aruncaasta cu respectul...daca ai respect fata de tara, iesi si lupta pt ea, sau poate va place ce se intampla in ea
fapt divers...si de invatat....in oct anul trecut 5 studenti belgieni au inceput sa trimita mailuri in Be , daca pana pe 23 ian 2011 nu se form un guvern, pt ca Be e fara guvern de aprox 8 luni, si e bine merci....sa iasa in strada.....stiti cati au iesit??? aprox 400.000 oameni...stam si inghitim placa cu pensiile nesimtite, cu bugetele si diurnele "taiate", cu "mogulii" cu au vandut tara..apropos dar de flota ce mai stiti???? ca vad ca OMV ramane proaspat in memorie
valentinag spune:
citat din mesajul lui buli ah, am uitat sa spun cum m-am simtit. ca la Paris, cand un tanar brunet a incercat sa-mi "faca cadou" un inel de aur. |
E, esti tu o sensibiloasa, dar normal, asa trebuie sa fie!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
citat din mesajul lui emanouela mai lasati-ma frate cu "respectul" asta....respect fata de ce???? fata de cine?? v-au dat vreodata lacrimile la auzirea imnului....sau cati stit cine l-a scris??? |
...Si ai cumva pretentia sa-ti respectam cu totii "parerea"?
...Si da-i si lupta...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
calipso_zeus spune:
Ba am spus dar manat de filozofia ta,vezi ca sunt doamna si nu zic altceva,nu ai ochi decat pentru propriile tale postari..unde e profunzimea?
Poate trebuia sa scriu cu bold si colorat?Eu nu vorbesc mult ci corect si la obiect.Cine are ochi de vazut vede.
Uite acu` mi-am schimbat parerea despre Capcaun care stie dom`le sa citeasca.
Si mai are un pic si pune punctul pe "i".Bre` Capcaune nu-ti dau floare da o bere da.
Daca nu bei atunci o tigara etc etc.