Huiduielile de la Iasi
Nu stiu cine a vazut transmisiunile de la Iesi - de 24 ianuarie. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit huiduielile din timpul imnului Romaniei.
Chiar nu ma asteptam la asa ceva.
Raspunsuri
calipso_zeus spune:
eu cred ca au huiduit nu imnul, ci ideea ca el reprezinta o tara de:hoti,traficanti,afaceristi verosi sub tutela partidului si a politiei etc,unde dreptate nu exista si totul se cumpara.
ioanadara spune:
Da, dar in timpul intonarii imnului unei tari trebuie sa ai o anumita "tinuta" sa zic asa pentru ca el reprezinta ceva mai mult decat un cantec national. Indiferent de ceea ce simti tu in acel moment, indiferent de cat de furios esti si cred ca indiferent si de faptul de a fi sau nu imnul tarii tale.
In anumite parti ale globului (chiar tari democrate nu neaparat dictaturi ) poti avea de-a face cu politia daca faci asa ceva.
De altfel, chiar in Romania daca ar fi huiduit cineva de pe margine "marsul homosexualilor " de exemplu sau "imnul homosexualilor" (daca au asa ceva), politia s-ar fi sesizat presupun.La imnul tarii insa, stau si se uita.
ioanadara spune:
Uite ce scrie in "monitorul oficial":
art.20: Cetatenii sunt datori sa manifeste respect fata de drapelul si imnul national al Romaniei si sa nu comita nici un act prin care s-ar aduce ofensa acestora.
art.21: (...)la intonarea imnului national, ..., asistenta va sta in picioare, barbatii se vor descoperi, iar militarii de toate gradele vor da onorul conform regulamentelor militare.
De ce nu i-a saltat? Pentru a exista un precedent probabil si pentru ca data viitoare sa faca mai rau.
Cativa sa fi luat si le trecea tuturor supararea brusc.
calipso_zeus spune:
Dar citeste si articolul ala cu "nimeni nu e mai presus de lege si vezi daca un traficant arestat e tratat ca un domn si un amarat care moare de foame e marele infractor?Si ala care zice,articolul ma refer la articol ca "toata lumea are dreptul la un trai decent etc etc.."....si dupa aia tipa sus si tare ca vai ce tara plina de frumuseti avem noi...oamenilor le e foame,au copii si nu au cu ce le lua strictul necesar si i se rupe multimii flamande ca trebuie sa stea smirna cand ....
Pe ce lume traiesti sau esti membru portocaliu si o duci bine?
copiloi spune:
Intr-o tara unde presedintele insusi www.realitatea.net/foto_1059257_traian-basescu-si-a-pus-stema-violet-la-cotroceni---foto--academia-catavencu_699049.html" target="_blank">si-a batut joc de insemnele tarii , ce pretentii poti sa ai de la niste oameni simpli, disperati ?!?
33 +
calipso_zeus spune:
:CATIVA SA FI LUAT"...PROBABIL NISTE AMARATI CA CEI SMECHERI FURA DE STING DAR VEZI DOAMNE EI SUNT NEVINOVATI.
Nu mai veni cu aberatii de astea mai fata intr-o tara care e vai de mama ei....ca o sa zica lumea ca esti depasita..erai buna de membru de partid...
ioanadara spune:
Calipso, tara nu va fi mai buna datorita tipetelor in piata la intonarea imnului.
Nu am spus sa fie ridicati saraci sau bogati, hoti sau cinstiti ci sa fie ridicati cei ce nu respecta legea. Asta inseamna, cei ce fura, cei ce huiduie la intonarea imnului, cei ce dau in cap.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara De ce nu i-a saltat? |
Cine sa-i salte? Aia care au terfelit ei insisi insemnele oficiale ale tarii? Adica politistii care au aruncat in balarii cu caschetele purtand stema tarii? Haida-de! Militieni la securisti nu-si scot ochii.
Cand aud de militari pensionari nu pot sa nu ma gandesc la marea gloata a apevistilor agramati, inculti si dobitoci pe care i-au intalnit toti cei care au facut concentrarea, si care acum isi cer dreptul la pensii uriase pentru sacrificiul adus tarii cand comandau taierea frunzelor la caini prin unitatile militare.
In afara de veteranii de razboi si participantii la misiuni militare, nu vad de ce restul tablagiilor (generalii se trag tot din tablagii, de regula dintre cei mai afurisiti) ar fi privilegiati peste masura bunului simt. Securisti, militieni si apevisti in rezerva, la loc comanda!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Intr-o tara unde presedintele insusi www.realitatea.net/foto_1059257_traian-basescu-si-a-pus-stema-violet-la-cotroceni---foto--academia-catavencu_699049.html" target="_blank">si-a batut joc de insemnele tarii , ce pretentii poti sa ai de la niste oameni simpli, disperati ?!? |
Vezi ca problema nu-i de la Cotroceni ci de la Antena. Semnalul video are componenta de culoare (politica) distorsionata.
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Cine sa-i salte? Aia care au terfelit ei insisi insemnele oficiale ale tarii? Adica politistii care au aruncat in balarii cu caschetele purtand stema tarii? Haida-de! Militieni la securisti nu-si scot ochii. Cand aud de militari pensionari nu pot sa nu ma gandesc la marea gloata a apevistilor agramati, inculti si dobitoci pe care i-au intalnit toti cei care au facut concentrarea, si care acum isi cer dreptul la pensii uriase pentru sacrificiul adus tarii cand comandau taierea frunzelor la caini prin unitatile militare. In afara de veteranii de razboi si participantii la misiuni militare, nu vad de ce restul tablagiilor (generalii se trag tot din tablagii, de regula dintre cei mai afurisiti) ar fi privilegiati peste masura bunului simt. Securisti, militieni si apevisti in rezerva, la loc comanda! |
Pensiile alora au fost calculate si acordate in baza unei legi! Buna, rea, era o lege!
Ca s-a trezit securistul de Basescu sa puna la zid alti taietori de frunza verde la caini ca si el, e cu totul altceva! Pensia nu se acorda in functie de profilul moral al beneficiarului!
33 +