Huiduielile de la Iasi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus
Eu nu vorbesc mult ci corect si la obiect.

La obiect, da.
Daca eu scriu ca huiduiau pensionarii, ca le-au micsorat pensia, tu presupui ca am zis ca erau platiti aia de huiduiau.
Daca tu nu stii ca a scazut si venitul parlamentarilor, e corect sa spui ca e asa. Chiar daca nu e.
Sau...sa inteleg ca daca in majoritatea postarilor tale cuvantul kkt e prezent, mesajul transmis e corect si la obiect?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Stii tu esti tipic.Eu ma refeream la cu totul altceva.Dar daca e treaba asa si cine nu e cu tine e impotriva ta,iti zic si eu ca cei care gandesc ca tine sunt multi..din pacate multi si...stii "Alexandru Lapusneanu"...nu zic mai mult.puteai citi si celelalte postari..dar tu citesti numai ce vrei tu...tipic regimului actual.Si daca esti asa fericit ai dreptate,e bine?Nu are sens sa-ti explic ce insemna sa traiesti cu 600 ron pe luna ,nu ma complic sa explic ce si cum e cu zicala cu munca perfect aplicabila in Romania si bravo alora care au avut curajul sa huiduie macar.Ce sa respect....o zi in care imi defileaza blondele la monumente?Care a cazut in desuet si a devenit puternic politizata?Imi zici tu mie ca au murit eroii neamului ca sa dea din deget o blonda?
Bleah....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

...iti zic si eu ca cei care gandesc ca tine sunt multi..din pacate multi si...stii "Alexandru Lapusneanu"...nu zic mai mult

Nu zici mai mult...ca esti -cum spuneai?-o doamna. Nu?
Am aflat, in sfarsit, ce inseamna pentru tine ziua de 24 ianuarie: "o zi in care imi defileaza blondele la monumente".
Respect eroilor neamului!

PS: Da' de ce nu-ti plac blondele? Ce ai cu ele??

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Draga Rufus, din pacate doar asta a mai ramas din aceasta zi: defilarea de cel mai prost gust a unor blonde , care fac circ ca sa impresioneze lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Si am inteles ca l-au huiduit pe Presedinte si in timp ce incerca sa tina un discurs!Iarasi o dovada de impolitete maxima, tinand cont ca erau la aniversarea Unirii, nu in Piata Victoriei la miting.

Dar in 89 cand l-au huiduit pe Presedinte se aniversa ceva sau era miting? Intreb ca sa inteleg daca si atunci a fost un caz de impolitete maxima sau moderata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Indiferent cate blonde au defilat, indiferent cat de politizata este acum sarbatoarea, indiferent cat de rau (sau de prea bine ) o duc oamenii, nimeni nu este mai presus de lege in democratie.
Daca scrie clar in lege: cetatenii sunt datori sa respecte imnul national, ei bine, indiferent cine este presedinte, aceasta datorie ramane neschimbata pentru cei ce sunt numiti "cetateni".Si pentru presedintele tarii, bineinteles-si el este "cetatean".

Aplicarea legii este una dintre garantiile existentei democratiei. Si nu depinde de starea de saracie sau de imbogatire a populatiei. Faptul ca in Romania nu se respecta legea in 90 % dintre cazuri, nu duce la indreptatirea nerespectarii ei si in restul de 10 % ramas.Nu exista motivare valida pentru ceea ce s-a intamplat.

Pe mine chiar m-ar interesa ce spun cei ce traiesc pe alte meleaguri de mult timp: intr-o asemenea situatie de huiduieli la sarbatoarea nationala a Frantei, Germaniei, Olandei, Americii, etc, credeti ca ar sta toata lumea impasibila si cei ce au chef sa strige ar striga in continuare? Eu una am mari indoieli .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Cu doua zile in urma Basescu s-a plimbat prin multime in ditamai hypermarketul, plin ochi de cumparatori si gura casca. Nu s-a auzit nici un huo, nici macar vreo fluieratura. Ce-i drept, nici Antenele sau Realitatea nu stiau de vizita asta, ca sa se pregateasca "cum trebuie".

Curios ca "oamenii" prind chef de huiduieli si fluieraturi numai cand alaturi de ei stau, "intamplator", Ponta si Antonescu. Si nu-si dau drumul decat cand camerele Antenelor si Realitatii au beculetele rosii (sau lezii rosii ) aprinse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

din punctul meu de vedere, indiferent cat de bine este condusa tara sau cat de frumos este cel care o conduce intr-o anumita perioada de timp ( presedintii nu sunt pe post pe viata, nu-i asa?), atunci cand se canta imnul tarii in care te-ai nascut trebuie sa iti scoti fesul, palaria sau sapca si sa asculti imnul tarii tale.
daca nu mai avem acest respect inseamna ca nu mai respectam nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
daca nu mai avem acest respect inseamna ca nu mai respectam nimic.

alina

Cam asta incercam sa spun si eu, ca daca am ajuns aici nu e din cauza de pensii, antene si manipulari facute de Ponta sau Vantu. E vorba e degradare profunda a tot ce inseamna repede morale, a tot ce inseamna valori. Nu mai avem respect pt noi insine, de unde respect pt imn, steag sau insitutii?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

off topic: in acest subiect, daca am avut urechi de auzit , am auzit si asa am aflat cine e calipso zeus ! ( mi se parea taaare cunoscut "stilul" si nu realizam ca de fapt 2 persoane nu pot fi la fel )

Mergi la inceput