Huiduielile de la Iasi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rufus, eu cred ca problema e mult mai profunda decat zici tu acum. Eu nu cred ca totul se rezuma la: "niste neni rai, care au supt sangele poporului, acum nu mai pot din cauza la un nene bun care le-a scos dintii si ei zic 'hoo' la nenea bun". Eu cred ca romanii si-au pierdut respectul si stima de sine, respectul fata de altii, nu mai au repere si valori umane , morale... Suntem intr-o mocirla in care cine e mai hotz si mai smecher e tare. Cine muncetse si isi vede de ale lui e calcat in picioare. Intr-o tara in care justitia e zero barat, unde legea e numai pt boi, nu si pt vitzei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

RUfus ai venit cu ipoteza ca huiduielile sunt ale oamenilor platiti...zau hai sa fim seriosi....
Daca vrei tu si la tine asa e..hai sa fie si teoria constipatiei,dar numai pentru tine ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

RUfus ai venit cu ipoteza ca huiduielile sunt ale oamenilor platiti...zau hai sa fim seriosi....

Probabil ca n-ai inteles...nu-i nimic.
La Iasi au huiduit (dupa cum spun astia pe la televizor, ca eu n-am fost pe-acolo) pensionarii militari. Nu-i greu de inteles: le umbla la pensii. Deci, e vorba de bani.

Te rog, nu te repezi sa scrii inainte sa gandesti...elimini, astfel, discutiile inutile.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

[/quote]

Nici eu nu-s mare patriot...dar nu m-as kk niciodata pe steag sau imn. Si nici nu-mi plac cei care o fac, mai ales pentru bani.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
[/quote]

Rufus, esti printre putinii oameni de pe forum pe care il citesc intodeauna cu atentie si respect; ai un mod de a gandi foarte rational si de admirat de multe ori, dar sincer, asta cu politica e un subiect la care nu pot sa te inteleg. E evident ca esti de partea puterii; mie sincer, nu-mi vine sa cred ca ma sunt oameni care mai cred in basescu (si tot ce deriva din acesta), care se mai pot uita si crede, in ceea ce scoate pe gura, caci faptele sunt cu totul altele.
De acord cu ce spui; nu aprob si nu mi-a placut nici mie ca s-a huiduit peste imnul Romaniei, dar sa spui ca au facut-o pentru bani? O duc oamenii atat de bine, incat sa huiduie doar pt. bani?
Cat despre cine s-a kk pe steag si pe imn, si nu numai, ci pe tot ce reprezinta Romania, asta a facut-o basescu si cu a lui de mult, de multe ori si continua sa o faca! Te rog frumos, spune-mi si mie o mare realizare a lor sau a lui de cand e presedinte (6 ani)? sau cand a fost primar? sau ministrul transporturilor? Bine, putem discuta pana maine despre subiect, dar te rog, nu spune ca oamenii au fost platiti sa huiduie. Nu trebuia sa o faca atunci, au ales prost momentul, puteau sa astepte pana se termina imnul, dar intelege, oamenii aia au fost loviti din toate partile (din punct de vedere soccial, ma refer), ca noi toti, de altfel. Oare tu nu traiesti in romania? Nu ai fost afectat in nici un fel de ceea ce se intampla ? Si chiar asa fiind, nu te deranjeaza minciunile, falsitatea, mojiciile pe care le fac zi de zi? De ce l-as mai crede eu pe base? Ce a facut el sa-mi merite increderea? (Pe care i-am dat-o la inceput)!
Zici ca nu esti mare patriot; eu sunt! iubesc Romania foarte mult iubesc romanii adevarati, de aceea ma doare sa vad cum isi bat unii joc de ea, cum au facut-o sclava FMI-ului pentru urmatorii 50 de ani, si cum au reusit sa ne indeparteze de Europa. Tu cum vezi lucrurile asstea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Si ce ti-a dat tie "nenea bun"?Ca mai rau ca acu` nu a fost niciodata.Cand ai vazut tu tara in care de bine ce e oamenii isi dau in cap pentru 10 ron si alte de astea?Tara perfecta si condusa de nenea bun,unde in spitale se moare cu zile?Am trecut inclusiv prin revolutia din `89 si cam prin toate guvernarile.Nu s-a furat asa niciodata.Imi spui si mie pe ce principiu pui un inginer director la institutie ce presupune prin definitie economist?Daca ma intrebi unde iti spun..la casele de pensii de exemplu.Ce treaba are un inginer cu bugetul si asigurarile?Da domle` e bun a dracu` a fost dat afara de la Confectia Textila,ape sau mai stiu eu ce si e bun sa gestioneze bugete....bleah.
A,si aia care au huiduit au fost mai uniti,na.Spiritul de echipa,turma ce vrei tu...
Si zau cum poti sa spui ca in tara toate-s roz cand se moare de foame?Nu ma lua cu daca muncesti..bla bla bla...ca iti spun eu om cinstit cu firma si care-si plateste tot se taraie de pe o zi pe alta,na....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si totusi de ce trebuie sa aiba militarii pensii speciale? De ce nu tb sa primeasca si ei pensie dupa contributie ca tot romanul. Inteleg pensia speciala pentru veteranii de razboi care au aparat Romania, in rest care e problema ca platesc cat au contribuit? Basca ca se pensioneaza si la 45 de ani daca nu ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Laura, am clarificat mai sus problema banilor. Adca n-am zis ca oamenii aia au fost platiti sa huiduie...mai degraba n-au fost platiti, de aia huiduie. Acum au fost pensionarii militari. Altadata au fost profesorii, altadata....pe care i-a atins la bani. Deci imnul se huiduie cand iti umbla guvernul la leafa...
Revin imediat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Laura, am clarificat mai sus problema banilor. Adca n-am zis ca oamenii aia au fost platiti sa huiduie...mai degraba n-au fost platiti, de aia huiduie. Acum au fost pensionarii militari. Altadata au fost profesorii, altadata....pe care i-a atins la bani. Deci imnul se huiduie cand iti umbla guvernul la leafa...
Revin imediat.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu cred ca pt mine trebuia sa clarifici, eu am inteles exact ce ai vrut sa spui cu banii. De asta am si afirmat ca eu cred ca e mai mult si mai profund de atat.

Edit, cred ca de fapt cu tLaura vorbeai acum. Scuze ca m-am bagat .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

si totusi de ce trebuie sa aiba militarii pensii speciale? De ce nu tb sa primeasca si ei pensie dupa contributie ca tot romanul. Inteleg pensia speciala pentru veteranii de razboi care au aparat Romania, in rest care e problema ca platesc cat au contribuit? Basca ca se pensioneaza si la 45 de ani daca nu ma insel.

Marina

Eu nu cred ca trebuie sa aiba pensii speciale, ci dupa cat au cotizat.
Dar pe de alta parte la inteleg revolta. Nu e usor cand mai ai cativa ani de trait sa te trezesti ca stilul de viata si venitul pe care il aveai se reduc drastic peste noapte printr-o lege care ba este, ba nu este. Cred ca nesiguranta zilei de maine este o mare cauzatoare de panica si stress, mai ales cand esti la o varsta cand nu mai ai nici o sansa decat sa te aliniezi frumos spre cimitir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai si atunci cand e momentul sa punem lucrurile in ordine?
eu inteleg ca nu ne place fata lui basescu si ca e greu dar sincer nu inteleg argumentele de aici, adica nu imi inchipui ca cineva poate fi atat de inocent in cat sa nu vada realitatea si sa creada ca pnl+ psd o sa rezolve situatia. Unu' la mana au mai fost si stim exact cum se comporta si doi sa vrea si tot nu au de unde ...o sa mai biciuiasca putin pe aia de castiga peste medie cu un impozit progresiv si in rest de unde bani, ca tot 4 milioane de oameni muncesc si 10 sunt asistati, plus pensionarii + copiii, astia suntem toti.

Mergi la inceput