Huiduielile de la Iasi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu sunt curioasa in baza carei legi, notara Basescu si-a putut lua apartament de 400 000 euro?
Cam cat castiga un notar, conform legii?

Si apoi sa vorbim si de moralitatea altor categorii sociale....

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

de cand legea reglementeaza veniturile unui notar care nu e nici bugetar , nici asistat nici nimic?
Iti inteleg indarjirea si dorinta de a fi contra dar chiar asa nu te deranjeaza deloc sa scrii fara nici o urma de argument?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Huiduieli la imn? Ce e de mirare?
Conteaza banul! Patriotismul vine din portofel.
Toti cei ce papa din banul public vor legea lor. Legea prin care ei iau cat mai mult, iar cei ce produc trebuie sa se justifice.
Iar cand se intampla altfel, huiduie imnul tarii.
E tot ce mai stiu sa faca.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Pentru prima data sunt si eu de acord cu Capcaunul.Cei care si-au votat lor insisi pensii nesimtite,magistratii si judecatorii ii acopera pe traficanti si mafioti si ii scot basma curata .Stiti cum se calculeaza?80% din venitul brut pe ultima luna de activitate si inca 1% pentru fiecare an ce depaseste 25 de ani de vechime.Imi tremurau mainile cand semnam deciziile alea de pensionare.Si in loc sa ne apere ii pun in liberate pe aia.Saracii procurori care intrumenteaza cazurile sunt disperati.Ei ii baga judecatorul ii scoate.Si te miri de ce oamenii obisnuiti care lupta sa traiasca de pe o zi pe alta huiduie?Ii incalzeste pe ei nu stiu ce articol...vax...nici vorba le e foame si frig.Economia cade,smecherii castiga si omul de rand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Huiduieli la imn? Ce e de mirare?
Conteaza banul! Patriotismul vine din portofel.
Toti cei ce papa din banul public vor legea lor. Legea prin care ei iau cat mai mult, iar cei ce produc trebuie sa se justifice.
Iar cand se intampla altfel, huiduie imnul tarii.
E tot ce mai stiu sa faca.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Care patriotism, Rufus? Ce inseamna patriotism? Pt ce sa fim patrioti? Zi-mi tu un motiv de mandrie si patriotism. Lasam Nadia Comaneci si Stefan ce Mare ... un motiv de patriotism din zilele noastre. Pentrut ce?
Eu nu iau nici un leu de la stat (in afara de alocatiile enorme ale copiilor, e adevarat) si nu vreau 'legea mea'. Crezi ca are vreo importanta ? Crezi ca ma simt mai patrioata? Totul in tara asta e un mare kkt.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Corect.Maaaare,foarte maaaaaaaaaaaaaaaaare.
Poate pentru barbati patritismul inseamna Hagi....eu as zice si de Mihai Viteazul da`tot e mare kk tara asta ,a smecherilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Crezi ca ma simt mai patrioata? Totul in tara asta e un mare kkt.

Nici eu nu-s mare patriot...dar nu m-as kk niciodata pe steag sau imn. Si nici nu-mi plac cei care o fac, mai ales pentru bani.

Mergi la inceput

WOW, teoria conspiratiei...ce misto.

Mergi la inceput

Care-i conspiratia?
Sau, poate, ai vrut sa spui "teoria constipatiei"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

asa le mai place unora sa puna rabufnirile oamenilor pe seama "mogulilor"....pfffff, si asa se mai pacalesc ca oamenii sunt platiti....nu cumva si revolutia a fost platita???? a ajuns cutitul la os la multi....pacat ca alti multi inca mai stau in fata tv si se zburlesc , dar la tv, nu afara in strada si-si zic....las ca se duc aia, ce sa ma mai duc si eu
eu as fi curioasa la ce se astepta cea care a inaugurat topicul???? la zambete pe buze si veselie mare???

Mergi la inceput