Huiduielile de la Iasi
Raspunsuri - Pagina 13
Rufus spune:
Nu fii naiva...asa ceva nu se face in mod organizat decat la alegeri.
Nu in strada.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Marina spune:
Copiii mei o sa capete educatia de a munci si de a se descurca in orice situatie.
Statul suntem noi, nu e nici basescu, nici udrea , nici boc. Fiecare din noi e statul .
Citat: |
citat din mesajul lui noideea da o economie infloritoare si niste legi bune nu ai vrea? Nu ai vrea sa lasi ceva mostenire copiilor tai in afara de un stat in cadere libera? |
desprecopii spune:
Mie mi s-au parut de ne-justificat huiduielile din timpul imnului la Iasi. Este vorba in primul rand de respect. Daca nu esti capabil sa ai respect pentru imnul tarii, nu mai merita sa astepti nimic in schimb de la stat. Si aici nu suntem la piata - cu care e primul si care al doilea - respectul fata de imn e ceva ne-negociabil.
Mergand mai departe pe firul logic, e usor de inteles ca cei care iau in ras imnul si insemnele statului, iau in ras si munca... formand ecosistemul arhi-cunoscut de 'timpul trece leafa merge'
urat oricum!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
copiloi spune:
citat din mesajul lui Marina Noideea am zis ca nu simt nevoia sa ies in strada, nu simt nevoia sa am un venit/pensie speciala, nu simt nevoia sa stau cu mana intinsa la stat. Nu conta pe mine la faza asta Marina |
Cei care ies in strada (marea majoritate) sunt cei care traiesc din munca lor, nu din mila statului, dar se simt nedreptati ca platesc impozite la stat doar ca sa aiba astia de unde fura si imbuiba, ca in rest, nu se vede, nu tu infrastructura, nu tu sistem de sanatate, nu tu educatie in scoli etc.
Daca tu esti multumita pe ce cheltuie statul banii tai, atunci...stai linistita, viitorul suna bine pentru copiii tai!
33 +
copiloi spune:
citat din mesajul lui desprecopii e usor de inteles ca cei care iau in ras imnul si insemnele statului, iau in ras si munca... |
Corect! Avem atatea exemple: www.ziare.com/basescu/presedinte/magistratii-il-dau-in-judecata-pe-basescu-din-cauza-stemei-violet-994832" target="_blank">stema violet sau drapelul tarii cu portocaliu...
33 +
Marina spune:
lasa-ma cu lozincile, ia spune-mi un argument pt care militarii ar trebui sa iasa la pensie la 45 de ani si sa aiba pensii speciale, exceptand veteranii de razboi?
Ps: ignora ranjetele, nu stiu ce mama nabii are pc meu si le pune aiurea si nu le vad decat la vizualizare,nu pot sa le sterg, de la Mac banuiesc
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Cei care ies in strada (marea majoritate) sunt cei care traiesc din munca lor, nu din mila statului, dar se simt nedreptati ca platesc impozite la stat doar ca sa aiba astia de unde fura si imbuiba, ca in rest, nu se vede, nu tu infrastructura, nu tu sistem de sanatate, nu tu educatie in scoli etc. Daca tu esti multumita pe ce cheltuie statul banii tai, atunci...stai linistita, viitorul suna bine pentru copiii tai! 33 + |
copiloi spune:
Daca statul considera ca militarii au pensii nesimtit de mari, de ce nu da banii luati de la acestia celor care au pensii nesimtit de mici? Daca vor sa fie solidari si echitabili, sa fie pana la capat...nu doar atat cat sa impresioneze guvizii saraci cu duhul!
33 +
n/a spune:
Candva am avut o mica, mica, dar foarte mititicuta contributie la legea pentru mame. Si nu stiu daca au gandit-o si altii inaintea mea, dar iti spun sincer ca eu am vociferat si para discutat intr-un anumit mediu despre faptul ar trebui sa se dea o sansa si femeilor care nu au un venit mare, pentru ca si-au facut datoria si au muncit (contributia 12 luni), aka, cele 6 miioane si sa dea si posibilitatea celor care au reusit prin mai multa munca sa ajunga la un trai acceptabil, faza cu a opta pentru 85% din salariu, in ambele situatii 2 ani, adica exact forma anterioara modificarii din 28 decembrie 2010. Motivul cresterea natalitatii. Si atat am chitait pe langa cine trebuie ca a pus ideile pe hartie si si-au urmat cursul trandformandu-se in ceea ce a fost pana in decembrie indemnizatia si concediul crestere copil.
Am avut perioade cand am muncit si la doua servicii si am avut perioade cand am bagat ca beril de la 8 pana la 10 seara si sambete si duminici cu toate ca nu aveam mai mult de 2 milioane 8 sute salariul. Nu am fugit de munca. Si nu m-am plans. Am facut scoala, chiar ultima idioata nu sunt si cred ca merit macar putina consideratie din partea statului sa ma lase sa-mi cresc copiii linistita doi ani, ca am contribuit suficient prin ce am facut ca sa pot sa am grija de copiii mei, mai ales in conditiile in care udrea, o femeie cu adevarat frumoasa si stilata, face cheltuieli de 200 de mii de euro tot din buget pe o frunza. Cica brandul tarii. Pfuaaaaaaaaai.
Dupa mintea astora, ar trebui sa las copilul inchis in casa sis a ma intorc la munca. ce atata alaptare, ce atata afectiune, ce atata copii. Da chiar am tupeu sa-mi cer dreptul la viata asa cum e in natura oricarei femei, sa mai vreau sa mai fiu si mama. Da, am chiar mare tupeu.
n/a spune:
ca idee, revenind la partea cu imnul.
Trebuie sa intelegem cu totii ca, intradevar, nu se negociaza partea cu respectul in fata imnului.
Imediat dupa revolutie s-a scos din scoli imnul de dimineata. Era adanc intiparit in mentalitatea de imediat dupa revolutie ca imnul de stat e asociat comunismului si toate cantecele patriotice. Eu nu am vazut nici un fel de activitate didactica in scoli prin care sa ni se insufle mandria ca suntem romani. Patriotismul se mai si invata. Io o spun cu toata sinceritatea si RUSINEA ca nu stiu imnul de stat pe de rost, si nici nu i-am insuflat la randul meu copilului meu mandria de a fi roman.
O sa profit de aceasta intamplare rusinoasa de la Iasi sa-mi invat copilul mai multe despre Romania, nu doar ca avem o tara frumoasa geografic si am sa printez imnul tarii si am sa-mi iau un steag in casa sau am sa organizez cu fata tot felul de activitati legate de steag, de imn, de istoria poporului nostru, de ce inseamna sa fi un bun roman. Am sa o invat ce este democratia si constitutia. despre legi si reguli a invatat-o deja. I-am spus ca traim organizati, in societate si ca societatea e formata din toti oamenii din tara si suntem condusi de niste oameni destepti (pe naiba) si ca avem reguli numite legi si ca tot ce se face de dimineata pana seara este dupa reguli... regulile oamenilor, iar politia este cea care are grija sa fie respectate regulile, iar daca cineva face fapte rele, impotriva oamenilor vine politia si il pedepseste si il duce la tribunal si ii da amenda sau face puscarie. Stie si ce e acela un tribunal. Este locul unde sunt dusi oamenii care au incalcat legea si trebuiesc judecati daca au facut bine sau rau si pedepsiti daca e necesar si mai e locul unde se duc oameni care nus e inteleg intre ei, ca sa le spuna judecatorul ce trebuie sa faca acei oamenis a nus e mai certe intruna, la nesfarsit.
Sper ca pana se face ea mare, aceste lucruri sa fie intocmai cum i le-am descris. I-am spus de parlament si de legi
Poate daca faceti si voi la fel, putem sa incepem de la mic la mare sa schimbam viitorul copiilor nostri.
n/a spune:
citat din mesajul lui Marina lasa-ma cu lozincile, ia spune-mi un argument pt care militarii ar trebui sa iasa la pensie la 45 de ani si sa aiba pensii speciale, exceptand veteranii de razboi? |
Iata o stire din 5 mai.... in prinipiu ca asa a vrut PSD. "Plenul Senatului a adoptat, miercuri, la limita, un amendament al PSD privind reducerea varstei de pensionare a militarilor de la 60 la 55 de ani, precum si scaderea perioadei stagiului de cotizare de la 20 la 15 ani, amendament sustinut si de grupul independentilor. Amendamentul, initiat de mai multi senatori social-democrati, care a fost respins initial de comisia sesizata in fond, prevede ca varsta de pensionare a militarilor, politistilor si functionarilor cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale este de 55 de ani, atat pentru femei cat si pentru barbati, īn conditiile in care Legea pensiilor prevedea initial varsta de 60 de ani pentru aceste categorii.
Mai mult, amendamentul coboara perioada stagiului minim de cotizare pentru categoriile mentionate anterior de la 20 de ani la 15 ani, si prevede ca stagiul complet de cotizare este de 25 de ani, atat pentru barbati, cāt si pentru femei, fata de 30 de ani cat era prevazut initial.
Presedintele Comisiei de munca, democrat-liberalul Cristian Radulescu a explicat ca punctul de vedere al comisiei este negativ, deoarece reducerea "este benefica pentru persoane, dar nu pentru sistem"."
Revin la cateva click-uri distanta