Huiduielile de la Iasi
Raspunsuri - Pagina 12
n/a spune:
marina, da tu de ce nu iesi in strada?
rufus, de ce nu iesi in strada?
emanouela, felicic, capcaunul, de ce nu iesiti instrada?
n/a spune:
vezi, nici macar nu am cu cine sa ies in strada, ca toti se intorc grabiti la treburile lor cand e vorba de luat atitudine.
Principalul motiv este ca nu am cu cine sa iau atitufine, iar s ama duc in fata la cotroceni sa strig de una singura..... rad astia de mine.
Asa ca ce sa fac si eu.... ma lamentez din spatele monitorului, ce altceva imi ramane de facut? macar ma descarc....
Rufus spune:
Ce sa fac???? Pai eu nu-s pensionar, nu-s bugetar, n-am servici pentru ca patronul a dat faliment si n-am cui sa cer bani, mie Udrea nu-mi sta in gat doar ca-i blonda si arata bine, iar politicienii care ma enerveaza sunt acolo unde sunt pentru ca eu si altii ca mine habar nu avem ce-i aia democratie, vot, politica.Imi asum, deci, ignoranta.
Cand vom sti majoritatea cu ce se mananca chestiile astea, probabil ca vom sti sa muncim, vom sti sa facem politica si vom sti ce sa cerem.
Pana atunci, ce sa caut in strada? Mai bine imi caut servici sau am grija de copii acasa...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
calipso_zeus spune:
Pai daca e blonda si arata bine fugi la minister,inalta o oda cum se obisnuieste...si poate obtii ceva.
Marina spune:
Noideea am zis ca nu simt nevoia sa ies in strada, nu simt nevoia sa am un venit/pensie speciala, nu simt nevoia sa stau cu mana intinsa la stat. Nu conta pe mine la faza asta
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui calipso_zeus Pai daca e blonda si arata bine fugi la minister,inalta o oda cum se obisnuieste...si poate obtii ceva. |
Offf...iar crezi ca vorbeste cineva cu tine...si te trezesti ca raspunzi...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
n/a spune:
da o economie infloritoare si niste legi bune nu ai vrea? Nu ai vrea sa lasi ceva mostenire copiilor tai in afara de un stat in cadere libera?
Rufus spune:
Si chestia aia se obtine in strada?