Huiduielile de la Iasi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lol sa stam in spatele PC-ului si sa facem galagie batand din taste...ca e riscant sa iesim in strada... e riscant si sa muncim ca poate obosim , ce fain e sa strigi din spatele ecranului ca statul trebuie sa ne dea

Citat:
citat din mesajul lui noideea

daca e asa.... suntem in mare mocirla. MAAAAREEEEEE. Bine, si cum il facems a pricepa ca nu-l mai vrem? Io in strada nu pot sa ies. Eu sunt tot ce au copiii mei. Fara mine se alege praful de ei. Daca se lasa cu de-alea urate, nu pot sa risc sa ramana piticii pe drumuri. Prin opozitie nu se poate pentru ca nu avem asa ceva. Prin caile legale este prea greu si de durata, da se poate si asta.

Proiecte de lege ferenda initiate de voluntari cu cap si galagie multa pe toate posturile, trimise la toate institutiile, inlcusiv presedintie sau optiunea de a intra in politica direct. Dar demersul imi pare utopic rau. Nu avem noi varfuri asa altruiste si nici oameni care sa detina timp si rabdare sa faca treaba.

Tre luat totul la puricat. Vazut unde a pierdut statul si de ce. Incepand de la patriciu si terminand cu OMV.

PS: mi-am recitit msj si as vrea sa adaug ca referirea la munca nu ti se adreseaza tie ci poporului roman asa in intregime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Marina, nu stiu daca stii, dar am copil mic de 9 luni si-l alaptez la san la fiecare masa, mai am o fata de 5 ani si 9 luni, sunt divortata, imi cresc singura cuc copiii, nu am sub nici o forma cu cine sa-i las. Propui sa ies cu bebe in brate si cu fata de mana? pe frigul de afara? Sa risc sa fiu calcata in picioare in multime? Sa huidui si sa tip la base sa-si dea demisia cu copilul in brate? Nu crezi ca-i cam mult pentru mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io tot arunc cate-un ochi pe-aici, plina de sperantza, ca poate aflu cine e zeitatea hermafrodita si...nimic! Scuzati frivolitatea, despre imn n-am nimic de zis, pe mine ma rod angoase existentiale de barfoteca: cine-i, dom'le, calipso? Cineva atat de cunoscut incat ar trebui sa-i stim toate reincarnarile?...
Scuzati off-topic

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ca roman, steagul tarii si imnul de stat ma reprezinta.Basescu nu, chit ca a stat doua mandate, de acea mi se pare incalificabil gestul de a huidui la intonarea imnului, cred ca a fost o greseala de "dirijare" pe undeva, de s-a intamplat fix atunci, sunt sigura ca au fost simpatizanti ai opozitiei "orchestrati" in multime ....
Sunt in asentimentul celor ce gandesc ca Basescu face tot ceea ce face din pura convingere, el este convins ca: daca leafa mi-a scazut acum la jumatate, a taiat si de la pensia mamei mele, si nu mai pot acoperi toate hangaralele intr-un mod decent, intr-o zi ii voi multumi, el chiar crede lucrul acesta, eu nu.
A fost preconizata iesirea din criza in 2010, ok, nu s-a putut, acum este amanata pentru 2011-2012 de ajung sa cred ca daca va fi ok in 2015, va trebui sa dau acatiste si sa zic bogdaproste. Nu-i bai, astept, dar nu pot sa-l iert cand, dupa USA,toata Europa era in criza si el iesea la tv si spunea ca "duduie economia noastra"....
Spunea cineva ca cine i-a votat, sa se spele pe cap cu ei...Si cine nu i-a votat???Se spala cu toti, nu??

edit: cred ca nutresc ura fata de Elena Udrea,nu ca persoana, ci ca ceea ce reprezinta pe linie de partid, jocurile pe care le face de la biletelul roz incoace, as parui-o mai pe romaneste, dar ma feresc s-o critic in orice discutie: sunt atat de putine femei in politica incat mi-e teama ca nu se va mai aventura nimeni in politica, macar pastram ce avem indiferent de coloratura.

laura25:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

ca roman, steagul tarii si imnul de stat ma reprezinta.Basescu nu, chit ca a stat doua mandate, de acea mi se pare incalificabil gestul de a huidui la intonarea imnului, cred ca a fost o greseala de "dirijare" pe undeva, de s-a intamplat fix atunci, sunt sigura ca au fost simpatizanti ai opozitiei "orchestrati" in multime ....
Sunt in asentimentul celor ce gandesc ca Basescu face tot ceea ce face din pura convingere, el este convins ca: daca leafa mi-a scazut acum la jumatate, a taiat si de la pensia mamei mele, si nu mai pot acoperi toate hangaralele intr-un mod decent, intr-o zi ii voi multumi, el chiar crede lucrul acesta, eu nu.
A fost preconizata iesirea din criza in 2010, ok, nu s-a putut, acum este amanata pentru 2011-2012 de ajung sa cred ca daca va fi ok in 2015, va trebui sa dau acatiste si sa zic bogdaproste. Nu-i bai, astept, dar nu pot sa-l iert cand, dupa USA,toata Europa era in criza si el iesea la tv si spunea ca "duduie economia noastra"....
Spunea cineva ca cine i-a votat, sa se spele pe cap cu ei...Si cine nu i-a votat???Se spala cu toti, nu??

laura25:

doftopic, bineintelessss.....da Romania nu e in criza, ti se pare doarrrrr.....nu asa zicea ambi B????? Romania e ferita de criza...are scut anticriza
banc
intrebare
poate vreo tara fi exclusa din UE?
rasp
in principiu nu, dar ne bazam pe inventivitatea Romaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
Nu-i bai, astept, dar nu pot sa-l iert cand, dupa USA,toata Europa era in criza si el iesea la tv si spunea ca "duduie economia noastra"....

Incurci borcanele.
Basescu n-a spus niciodata ca economia duduie sau ca romania e ferita de criza. Ala care striga tare in mai 2008 ca economia duduie si bate la usa dublarea pensiilor si salariilor e Tariceanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
Bine, si cum il facems a pricepa ca nu-l mai vrem?

Nu stiu de ce continui pe ideea asta.
Si presedintele si ceilalti alesi au un mandat pe care, daca nu fac boacane impotriva constitutiei tarii, il duc pana la capat, indiferent ca-l mai vrei sau nu.
In plus, cei care nu-l mai vor ar trebui sa fie in majoritate...de ce te pronunti in numele tuturor?
Politica, in democratie, inseamna mai mult decat vorbe la colt de bloc. Inseamna, printre altele, responsabilitate si acceptarea parerii majoritatii.
Adu-ti aminte cata raie am facut de oftica cu Iliescu in frunte; a avut, insa, mereu majoritate.
Asa ca, decat sa ne plangem steril, mai bine incercam sa ne pregatim pentru viitor. Desi, dupa cum vad eu ca se pune problema, la alegerile viitoare se va vota tot dupa ureche. Si iar o sa zici ca nu-i vrei...de ce nu pleaca?
In 1989, lumea a vorbit putin si a facut mult. Acum lumea doar vorbeste, cu facutul mai asteapta. Intelegi diferenta?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

sa inteleg ca nu tre sa ma mai agit si tre sa astept, indiferent de ce se intampla pana la viitoarele alegeri? Si la alegeri oricum nu am din ce alege... deci mai bine ma resemnez, nu? ca oricum nu ma apuc sa iau copii de-o toarta sa ies in strada sa-l dau jos pe base ca la revolutie. Si pardone-mua, nu am stiut ca mai exista in tara asta vre-un roman care il mai iubeste pe base. Ups. M-am inselat. Sa inteleg ca tu rufus esti unul dintre simpatizanti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Asta cu frigul m-a rupt, daca era cald ieseai?
Care e relevanta divortului si a celor 2 copii? Ori ai cutitul la os si iei atitudine, ori esti ok dar e la moda sa o faci pe dizidentul din spatele PC-ului.

Citat:

Marina, nu stiu daca stii, dar am copil mic de 9 luni si-l alaptez la san la fiecare masa, mai am o fata de 5 ani si 9 luni, sunt divortata, imi cresc singura cuc copiii, nu am sub nici o forma cu cine sa-i las. Propui sa ies cu bebe in brate si cu fata de mana? pe frigul de afara? Sa risc sa fiu calcata in picioare in multime? Sa huidui si sa tip la base sa-si dea demisia cu copilul in brate? Nu crezi ca-i cam mult pentru mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, ma bucur ca l-am votat si nu a iesit Geoana.
Nu, nu il simpatizez si as vrea sa fie altcineva in locul sau, fara a avea, insa, un nume.
Democratia (chiar si asta originala pe care o avem) spune ca rezultatul votului majoritatii trebuie acceptat si respectat. In nici un caz presedintii nu se schimba la intervalul si dupa cheful unora sau altora, ci in situatii foarte bine stabilite de lege.
Si incearca sa te dezveti de vorbe mari: "nu credeam sa mai existe", "il mai iubeste pe Basescu". Probabil ca familia il iubeste, eu n-am de ce sa-l iubesc, ca alegator il apreciez sau nu, dar dragoste...a trecut vremea lui Petre Roman si dragostea de la APACA.
Vorbe mari, despre dragoste si existenta 100%, ne servesc politicienii inainte de alegeri.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput