Huiduielile de la Iasi
Raspunsuri - Pagina 10
n/a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
erau plini de mesaje subliminale domnii aia |
hai buli, fi si tu mai toleranta cu poamele mele din dimineata asta. Am dormit doar strict o ora si ceva si m-a si luat fiu-meu si fic-mea in primire. M-au trezit la 6.30. Am niste insomnii tampite si nejustificate zilelea astea, ma pun la somn numai spre dimineata si toata ziulica stau treaza cu treaba prin casa si cu copiii care ma solicita la maxim si dupa ce adorm ei noaptea pe la 10.30 am ochii bec pana a doua zi dimineata. Hai te rog eu, treaca de la tine toate ineptiile aruncate de mine pe forum. Fa-te si tu ca nu observi.
n/a spune:
ok, RUFUS, accept si varianta asta. Uite eu nu m-am gandit nici o clipa ca au vizat imnul. Poti sa elaborezi putin ideea? De ce au vizat imnul. Sa demonstreze ce? Si uite, eu nu l-am votat pe handicapatul asta de basescu ca nu ma pot abtine sa nu-l fac in toate felurile, si numai pentru fraza aia cretina ca "riscam sa devenim o tara de mamici cu copilasi mici" i-as da o palma peste ochi. A se intelege foarte clar ca nu sunt o fire violenta fizic, ba din contra.... Verbal, da, si chiar in exces cateodata, dar fizic garantez ca sunt antiviolenta.
n/a spune:
fetelor, pe mine tot nu m-ati lamurit cine era calipso inainte. Imi sta pe creier...... da spuneti-mi si mie intr-un PM, ca ma roade tare curiozitatea......
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Uite eu nu m-am gandit nici o clipa ca au vizat imnul. Poti sa elaborezi putin ideea? De ce au vizat imnul. |
Pai, in primul rand, precum ai spus si tu, chiar daca ai amestecat totul cu subliminalul. Apoi, dupa cum au sugerat (sau spus de-a dreptul) si altii.
Mesajul (te citez): e detestat tot ce inseamna Romania.
Putin tras de par, e ca si cum un restaurant intreag ar huidui cand ti se canta "La multi ani" pentru ca trece Basescu cu masina pe langa local.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
n/a spune:
pai, tocmai asta e ideea. de huiduit nu au huiduit "la multi aniul meu", l-au huiduit pe el in postura de a indrazni sa participe la ziua unirii si sa fie prezent unde se canta imnul national, eu asa o vad.
accept92 spune:
O intrebare pentru ei care sustin ca a fost huiduit imnul. Credeti ca ar fi fost huiduit si daca nu era acolo Basescu? Au fost in ultimul timp cazuri in care la Iasi s-a huiduit imnul la meci, de exemplu?
n/a spune:
Sti ce mi-a placut la presedintii europeni, ca cea mai buna metoda de dezaprobare a unei persoane este sa il ignori, sa-l faci sa se simta foarte prost stand cu spatele la el si ei au aplicat-o la unison.
Partea proasta este ca dezaprobarea lui basescu inglobeaza si dezaprobarea noastra ca popor ca pe noi ne reprezinta.
De maxim bun simt, la toate fazele astea, ar fi ca basescu sa se simta si sa-si dea demisia din fruntea tarii si sa ii traga dupa el afara din executiv si pe toti tampitii care s-au instalat pe scaunele de la toate institutiile de stat.
da omul nu pricepe si sunt sigura, foarte sigura ca romanii nu vor sa ajunga la violente din alea de au degenerat ca in grecia. Eu zic ca inca avem bun simt si rabdare. Da mai est o piedica in toata treaba asta, ca sunt prea multi lingai pe langa el care il sustin si ori e prost si nu intelege ce se intampla in jurul lui, ori o face intentionat. cred ca si ranjetul ala nu e ideea lui, e ideea celor care lucreaza la imaginea lui si la discursurile lui. Cred ca e atat de bine periat ca nu are nici o idee care e situatia de fapt. Mie in locul lui mi-ar fi rusine sa ies din cotroceni. ce m-a stupefiat cel mai tare, e ca dupa toate huiduielile, si el si udrea si-au vazut cu zambetul pe fata de hora, in loc sa plece cu capul intre umeri inapoi acasa. Cred ca ei sunt foarte detasati de tot ce se intampla si nu cred ca realizeaza gravitatea faptelor lor. Cred ca ii percep pe demonstranti ca pe niste agitatori, niste prostanaci care nu au ce face acasa. Pisici, e prost rau. Si din pacate inca ne conduce. Eu sunt tare curioasa cum se va sfarsi toata povestea asta.
Laura25 spune:
noideea, eu cred ca B. e convins ca tot ce face e bine si e in interesul poporului, care popor nu il intelege de prost si manipulat ce e, dar o sa ii fie profund recunoscator intr-o zi cand o sa isi dea seama.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 noideea, eu cred ca B. e convins ca tot ce face e bine si e in interesul poporului, care popor nu il intelege de prost si manipulat ce e, dar o sa ii fie profund recunoscator intr-o zi cand o sa isi dea seama. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
sa stii ca si eu incep sa cred acelasi lucru...doar ca in unele actiuni, nu putineeeee, ale sale se contrazice cu aceasta ipoteza
n/a spune:
daca e asa.... suntem in mare mocirla. MAAAAREEEEEE. Bine, si cum il facems a pricepa ca nu-l mai vrem? Io in strada nu pot sa ies. Eu sunt tot ce au copiii mei. Fara mine se alege praful de ei. Daca se lasa cu de-alea urate, nu pot sa risc sa ramana piticii pe drumuri. Prin opozitie nu se poate pentru ca nu avem asa ceva. Prin caile legale este prea greu si de durata, da se poate si asta.
Proiecte de lege ferenda initiate de voluntari cu cap si galagie multa pe toate posturile, trimise la toate institutiile, inlcusiv presedintie sau optiunea de a intra in politica direct. Dar demersul imi pare utopic rau. Nu avem noi varfuri asa altruiste si nici oameni care sa detina timp si rabdare sa faca treaba.
Tre luat totul la puricat. Vazut unde a pierdut statul si de ce. Incepand de la patriciu si terminand cu OMV.