Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Kamy13 spune:
Buna dimineata!
LA MULTE LUNITE si ANIsarbatoritilor de astazi MAIA ELENA si STEFAN ALEXANDRU!
LA MULTI ANI RAMONA!
Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Arianna11 spune:
Buna ziua de acum,ca a trecut dimineata,
Oramona LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE !
La multe lunitza cu sanatate Maia si Stefan,sa cresteti maris si sa fiti ascultatori
Am experimentat si eu o cearta aseara cu sotul,e tare nasol,el nu ma intelege pe mine eu pe el si tot asa,sa vedem care o ceda....
La baie Alesia e cea mai fericita,dureaza cam 15-20 min baitza dupa care masaj.
Va adoresc o super saptamana
Ma duc sa pun de papa
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
be_one spune:
Puiul meu cel mic s-a trezit dimineata cu temperatura 39 si a tusit un pic. Asta pe la ora 7. De atunci nu a mai tusit, a mancat ca de obicei si acum doarme. Of, sper sa treaca repede
Am pus si eu cateva poze noi in album
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Kamy13 spune:
Eu nu am de ce sa ma plang de sotior legat de bebe. Acum, la cel de-al doilea copil m-a ajutat f. mult, cam toate activitatile legate de bebe le faceam impreuna.
Sotul si-a gasit ceva de lucru, asa ca nu se va intoarce curand. Deja m-am uitat de bilete de avion pt. Pasti, poate mergem noi la el. Ieri m-a apucat plansul vorbind cu el la telefon. Eu nu prea-i demonstrez dragostea, sunt mai rece cu el si totusi departarea ma face sa fiu mai sensibila.
M-a sunat dimineata asistenta ca a ajuns vaccinul lui Emanuel, maine il v-a face. Mi-e groaza, mai ales ca nu va fi sotul cu mine, eu ma pierd... Am sa-l iau pe baiatul cel mare la medic. Mi-e asa de mila de Emanuel!!!
Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Puiul meu cel mic s-a trezit dimineata cu temperatura 39 si a tusit un pic. Asta pe la ora 7. De atunci nu a mai tusit, a mancat ca de obicei si acum doarme. Of, sper sa treaca repede Am pus si eu cateva poze noi in album Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
I-ai dat ceva pt temp?
A mea iar avea dim febra: 37.8 si peste vreo ora avea 38. Am sunat dr si mi-a zis sa ii dau nurofen daca depaseste 38. A avut febra zilele trecute si dr a zis ca e normal sa faca, ca vrem sa renuntam la antitermic. Nici nu stiu ce sa mai zic
Poze Raisa
mari_paun spune:
buna fetele
azi am lenevit in pat pt ca Ema a fost infundata si nu putea sa doarma si-mi era un somn...asa ca m-am culcat pe la ora 1 la 4 m-am dus in dormitor, la 5.30 s-a trezit bebe pt papa apoi la 7 a trebuit sa o pregatesc pe Ema de scoala ...la 8.30 iar alaptat , am facut paturile si m-am tolanit ca dormea piticul...dar can atipisem mai bine a sunat telin fine...macar am stat in pat
Maine mergem la vaccinul de 4 luni
E o zapada la noi...ninge si astia au oprit caldura
Am mancare facuta asa ca azi nimik nu fac
pup ca vrea plimbat piticul
ana_25 spune:
Multumim pt urari fetele! Sa ne traiasca toti puiutzii!!
Nushulica la multe lunite si multi ani pt bb Stefan!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
be_one spune:
Ionela, tot nurofen i-am dat - 2 ml. Raisa are mai mult de 3 zile de cand face febra? I-ati facut vreo investigatie sa vedeti de la ce face?
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Kamy13 spune:
Fetele, cerusem zilele trecute parola de la email-ul comun. Pop_adelina mi-a scris ca mi-a trimis PM, dar probabil s-a intamplat vreo eroare, ca nu mi-a ajuns...
Poate sa mi-o trimita cineva din nou? M-as uita pe la diversificare.
Merci anticipat!
Karin, foarte utila sedinta de masaj! Multumim!
Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
oramona spune:
Kamy, am trimis eu .
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)