Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna dimineata!

LA MULTE LUNITE si ANIsarbatoritilor de astazi MAIA ELENA si STEFAN ALEXANDRU!

LA MULTI ANI RAMONA!

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna ziua de acum,ca a trecut dimineata,
Oramona LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE !
La multe lunitza cu sanatate Maia si Stefan,sa cresteti maris si sa fiti ascultatori
Am experimentat si eu o cearta aseara cu sotul,e tare nasol,el nu ma intelege pe mine eu pe el si tot asa,sa vedem care o ceda....
La baie Alesia e cea mai fericita,dureaza cam 15-20 min baitza dupa care masaj.
Va adoresc o super saptamana
Ma duc sa pun de papa

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Puiul meu cel mic s-a trezit dimineata cu temperatura 39 si a tusit un pic. Asta pe la ora 7. De atunci nu a mai tusit, a mancat ca de obicei si acum doarme. Of, sper sa treaca repede
Am pus si eu cateva poze noi in album

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Eu nu am de ce sa ma plang de sotior legat de bebe. Acum, la cel de-al doilea copil m-a ajutat f. mult, cam toate activitatile legate de bebe le faceam impreuna.

Sotul si-a gasit ceva de lucru, asa ca nu se va intoarce curand. Deja m-am uitat de bilete de avion pt. Pasti, poate mergem noi la el. Ieri m-a apucat plansul vorbind cu el la telefon. Eu nu prea-i demonstrez dragostea, sunt mai rece cu el si totusi departarea ma face sa fiu mai sensibila.

M-a sunat dimineata asistenta ca a ajuns vaccinul lui Emanuel, maine il v-a face. Mi-e groaza, mai ales ca nu va fi sotul cu mine, eu ma pierd... Am sa-l iau pe baiatul cel mare la medic. Mi-e asa de mila de Emanuel!!!

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Puiul meu cel mic s-a trezit dimineata cu temperatura 39 si a tusit un pic. Asta pe la ora 7. De atunci nu a mai tusit, a mancat ca de obicei si acum doarme. Of, sper sa treaca repede
Am pus si eu cateva poze noi in album

I-ai dat ceva pt temp?
A mea iar avea dim febra: 37.8 si peste vreo ora avea 38. Am sunat dr si mi-a zis sa ii dau nurofen daca depaseste 38. A avut febra zilele trecute si dr a zis ca e normal sa faca, ca vrem sa renuntam la antitermic. Nici nu stiu ce sa mai zic

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
azi am lenevit in pat pt ca Ema a fost infundata si nu putea sa doarma si-mi era un somn...asa ca m-am culcat pe la ora 1 la 4 m-am dus in dormitor, la 5.30 s-a trezit bebe pt papa apoi la 7 a trebuit sa o pregatesc pe Ema de scoala ...la 8.30 iar alaptat , am facut paturile si m-am tolanit ca dormea piticul...dar can atipisem mai bine a sunat telin fine...macar am stat in pat
Maine mergem la vaccinul de 4 luni
E o zapada la noi...ninge si astia au oprit caldura
Am mancare facuta asa ca azi nimik nu fac
pup ca vrea plimbat piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim pt urari fetele! Sa ne traiasca toti puiutzii!!
Nushulica la multe lunite si multi ani pt bb Stefan!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Ionela, tot nurofen i-am dat - 2 ml. Raisa are mai mult de 3 zile de cand face febra? I-ati facut vreo investigatie sa vedeti de la ce face?

Mergi la inceput

Fetele, cerusem zilele trecute parola de la email-ul comun. Pop_adelina mi-a scris ca mi-a trimis PM, dar probabil s-a intamplat vreo eroare, ca nu mi-a ajuns...

Poate sa mi-o trimita cineva din nou? M-as uita pe la diversificare.

Merci anticipat!

Karin, foarte utila sedinta de masaj! Multumim!

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Kamy, am trimis eu .

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput