Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
neata
la multi ani sanatosi ramona! si multumim de festin petrecere frumoasa sa aveti!
la multe lunite Stefan si Maia! sa cresteti mari si sanatosi!
sotul meu are statuia pregatita in fata blocului de cand era Alexandra bebe mic pe atunci lucra la bucuresti si ne vedeam doar in wk si atunci vroia sa stea cu ea cat mai mult. si acum sunt ca doua boabe de pastaie cand e acasa seara el ii adoarme pe amandoi, el ii spala, iar eu fac nani in sufragerie si el da cele 2 bibe de noapte. ma ajuta f mult! dar au fost si la noi certuri si discutii, evident prostiute adunate...mama mea are o vb - "iubirea e un act de vointa" asa ca daca va propuneti sa fie totul lin, calm si frumos desi sunteti si obosite, surprinzator veti reusi si dispare si oboseala. pe testate!
plange sefu!
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
nushule, super pozele, ai 2 baietei absolut deliciosi! Rochitelele alea pot sa le pun iarasi la bazar?
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
donna79 spune:
Neata! mai e dimineata? eu m-am trezit de la 8 dar abia acum incep sa functionez.
La multi ani pentru MAIA si STEFAN! Sa cresteti mari, pui frumosi!
ANA, Maia e frumoasa ca o floare!
NUSHULICA, ce voinicel ai!!! 8.2kg! bravo!
LA MULTI ANI, ORAMONA! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, doamna! Ce varsta minunata, 29...
SORANA, sa-ti traiasca micul crestin! Iar tie sa-ti dea Domnul putere sa faci ce e mai bine pentru tine si pentru Tudor!
Ca veni vorba de neuronul fugit de acasa, al meu cred ca e in tarile calde, s-o fi speriat de atata zapada. Eu acum imi fac curaj sa ies sa-l ajut pe tata sa dea zapada ... macar sa ne croim drum pana la poarta...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 nushule, super pozele, ai 2 baietei absolut deliciosi! Rochitelele alea pot sa le pun iarasi la bazar? Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
multumim
sigur ca le poti pune la bazar ca doar nu o sa le tii in dulap amintire
donnada e voinic tare ma rupe de spate si de brate dar asta e,bine ca e sanatos
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
oramona spune:
Uite ca va mai invit la o cafeluta.E fierbinte, fierbinte, asa ca aveti grija.
Fetelor va pe toate, nu dau nume ca nu vreau sa uit pe nimeni. Eu stau si ma gandesc cand am facut atatia ani, ca doar mai ieri am terminat facultatea, dar sa tot fie vreo 5
Dar azi nu au votat astia zi libera? E vreun sot care nu a fugit la munca, ca eu stau singurica acasa cu fetele si beau cafeluta cu ele , una din laptic, una nesqui(cafeluta de copii).
La baita fata sta...habar nu am , cat o spal si o clatesc. E drept ca acuma nu ma mai grabesc .
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
Nu-i zi libera azi. Tu n-ai dus-o la gradi? Ca se lucreaza.
Eu am un sot care a lucrat asta-noapte, acum a adormit leganad-o pe Adelina pe picioare. Parca-s picati din luna amandoi!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
be_one spune:
Buna dimineata!
Oramona La multi ani! sa fii fericita si sa te bucuri de minunile tale
Maia si Stefan, sa cresteti mari, sanatosi si voinici!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
alynta27 spune:
Salutare! Scriu cu maraita in brate agatata de cercel!
La multi ani Oramona! Sanatate si fericire!
Nushulica sunteti 4 frumosi! Ati petrecut bine la botez! Imi place cum te-ai aranjat! Cred ca esti o rasfatata cu 3 barbati in jur!
Mai3 asa si trebuie sa fie sotii! Eu ma mir cand aud de multele cazuri de la polul opus, din pacate!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Lora, nu am dus-o la gradinita pt ca-i racita. A vomat ieri de doua ori . Sper sa-i treaca repede, ca si asa e slabuta tare si daca nu papa sau vomita ce papa o sa mai piarda vreo doua kg din alea 16.
Intrebam ca prin toamna aveau astia un proiect prin care si 24 ian sa fie zi libera. . Cum am mai zis , o dulce doctorita, pacat ca nu am putut sta de vorba prea mult ca pitica s-a pus pe un plans si nu am reusit sa o calmez deloc, deloc.Asa ca repede am plecat. Dar ma bucur ca s-a uitat la picioruse si mi-a zis ca-i totul ok si pliurile sunt perfect simetrice, la burtica . Si sa nu-i mai dau LP deloc. Nici asa putin, cat ii dadeam pana acum.
Ca vorbeati de alaptat si pompa. Ce ma bucur ca s-a stricat. Asa am renuntat eu la ea si nu la alaptat . Si intradevar, bebelusul stimuleaza cel mai bine lactatia, ca de cand suge ii ajunge lapticul de la mine . In pus la mine a functionat Galactogilul. Nu exagerat, dar este si seara ceva laptic si din amandoi sani se satura cat de cat. Oricum nu se trezeste noaptea.
Nushulica, tare scumpi baietii tai. Iar tu esti o frumoasa.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
Buna dimineata la amiaza . E buna cafeaua si la ora asta.
Oramona ! Sa fii fericita si iubita!
bebelusilor Maia si Stefan. Sa cresteti mari si sa ii bucurati mereu pe parinti.
Am lipsit o zi de langa voi dar am reusit sa citesc tot.
La noi baita dureaza 10-15 minute stat in apa.
Problema cu parul o am si eu, cade intr-o veselie. Ma doare inima sa-l tai dar cred ca asta e solutia. M-am saturat sa vad par peste tot mai ales pe manutele copilului pe care le molfaie toata ziua.
La capitolul sot nu ma bag in discutie ... stiti vorba aia "nemultumitului i se ia darul". Zic multumesc lui D-zeu pt ca am un sot minunat si va doresc la toate sa fiti iubite si sa gasiti puterea de a trece peste toate obstacolele , sa fiti fericite ca sa transmiteti bebelusilor doar energie pozitiva.
Zambiti, ca sa avem o saptamana minunata toate!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis