Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
tutz spune:

LA multi ani Ramona!
La multe lunite Maia si Stefan, sa fiti sanatosi si frumosi!
De sot nu ma plang, seara cand vine acasa ia in primire una bucata copil, iar eu sunt libera la mare. In schimb noaptea nu ma astept sa se trezeasca el la plans, ca intradevar el se duce la lucru ziua urmatoare.
In schimb m-am marait si eu la el intr-o seara de vineri cand a mica a adormit mai greu, si a trebuit sa-i dau suzeta in gurita de vreo 5 ori pana sa adoarma. M-am marait la el, ca daca eu nu-i zic, el nu se gandeste sa se ridice si el din pat sa mearga pana la ea. Drept rasplata noaptea respectiva s-a trezit el sa-i dea suzeta la ora 12 si 2. Nu stiu ce are dar de cateva zile iarasi se trezeste la papa la ora 2 si 5
Ce bine a fost cand a dormit 9 ore neintrerupt....
Tünde, mami de
Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
mari78 spune:
Salutare la toata lumea ! Apar si eu dupa o absenta de mai bine de 2 luni (doar cu ceva activitate pe FB...).Am citit aproape tot, asa ca sunt la curent cu toate noutatile.
La multi ani Puiutza, Oramona si 2ingerasi ! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasi !
La multi ani si strumfilor care azi mai adauga o lunita, Maia si Stefan !
Multa sanatate Raisei si lui Ioan si un pupic de la Ancuta sa le treaca febra !
Noi suntem bine, crestem frumos, la 4 luni jumatate raportam 6800 grame si 68 cm, numai pe LM direct de la mami(fata de surioara ei la aceeasi varsta e mai slabuta cu un kg !)
Am pus cateva poze de la botez la semnatura, iar alte cateva poze cu ambele fete sunt in albumele de pe FB (multumesc fetelor care au intrat si ne-au admirat).
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Kamy, am trimis eu . ![]() mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Merci Ramona!
Si ca esti pe-aproape, inca o data LA MULTI ANI! Sa ai parte de o zi speciala, plina de bucurii si oameni dragi langa tine si sa primesti multe flori si cadouri! Sa-ti traiasca si fetitele!Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
tanamera spune:
!
La multi ani Puiutza,Oramona,2ingerasi

!
La multi ani Maia si Stefan
!
Karin multumim pentru filmulet
,poate venim la tine la o sedinta de masaj cand mai trecem prin Cluj.
Sorana felicitari pentru micul crestin Tudor!
La capitolul sot nu ma pot plange,m-a ajutat mult inca de la inceput,a si stat cu A cand am fost eu internata in spital(fara vreun alt ajutor).Astazi a ramas acasa pentru ca eu nu ma simt prea bine,ma doare de sambata noaptea pe sub burta(daca mi-a trebuit sa ies in club
).
O zi frumoasa!
mari78 spune:
Sa incerc si eu sa raspund la cateva din problemele aparute:
- caca : si la noi de vreo 2 saptamani miroase mai urat si nu am mai vazut punctulete galbui, iar culoarea e spre culoarea mustarului acum; de facut face cam o zi da, una nu, insa in ziua in care face, face mult si de obicei de 2 ori; a avut si 2 saptamani in care a facut la 4-5 zile, dar pediatra mi-a recomandat sa nu o las, sa o ajut dupa 2 zile cu un supozitor cu glicerina (nu am folosit decat o singura data)
- parul care cade : si eu patesc la fel, dar nu m-am tuns scurt, tocmai sa-l pot prinde intr-o codita mica
; am fost sa imi tund varfurile sambata si ma plangeam la coafeza care mi-a spus ca e normal, acum se regenereaza tot parul si tind sa-i dau dreptate, am incaput sa vad puf pe la frunte, deci e de bine
- diversificare : nu am inceput, incepem cu supita/piure de legume la 5 luni jum sau 6
- subiectul sot : am un sot care ma ajuta foarte mult, insa si la al doilea copil apar mici dispute si cred ca si noi, femeile suntem un pic de vina pentru ca suntem mai obosite si automat mai nervoase si mai sensibile
- dieta si exercitii fizice (dupa cezariana) : nasul fetelor este chirurg si mi-a spus ca pot face chiar si abdomene dupa 2 luni de la operatie, nu am facut, dar am inceput cu exercitii usoare la 4 luni; despre dieta, recomand mai ales mamicilor care alapteaza diata Montignac, e foarte permisiva si nu privezi deloc organismul de nutrienti, practic scoti ce e rau, fainoase albe, cartofi, dulciuri (poti manca ciocolata cu cacao peste 65% si dulciuri cu fructoza, dar mai rar)
M-am intins cam mult, dar parca as mai fi vrut sa zic ceva, insa si la mine neuronul e tot singur, deocamdata ![]()
Va pup !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui be_one Ionela, tot nurofen i-am dat - 2 ml. Raisa are mai mult de 3 zile de cand face febra? I-ati facut vreo investigatie sa vedeti de la ce face? Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
A facut prima data febra martea trecuta si miercuri dimineata. I-am dat nurofen si panadol si a mai facut febra sambata dupa-amiaza cand i-am lasat nurofenul la 8 ore. Si azi pe la 10 a avut temp 37.8 si chiar si 38. Acum vrun sfert de ora temp oscila intre 37.7-37.9.
Mergem azi la dr iar, dar cred ca o sa mergem sa ii facem o serie de analize.
Dr a zis ca e racita, dar nu avea rosu in gatut. De azi vad ca tuseste putin si e si cam mucioasa

Poze Raisa
Mari-Mariuk spune:
Vin si eu cu urari de MULTA SANATATE, MULTE LUNITE SI MULTI ANI pentru Maia si Stefan, dar si pentru bebicii carora nu le-am urat acestea zilele trecute! 

ORAMONA, 2INGERASI,

SI LA MULTI ANI!
Despre kk...la noi acum e inchis la culoare deoarece ii administrez fier, ca e anemic si cica trebuie.
La noi e soare si e splendid afara, totul alb...daca as iesi in strada cred ca e fleoscaiala mare, dar cum nu am de ce sa ies, imi binedispun ochii privind pe fereastra.
Vlad a adormit la mine in brate...il pun in pat, si ma pun si eu langa el ca mi-e un pic somn...
Va
.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Mari-Mariuk spune:
avem si noi cateva poze noi la semnatura, albumul luna a5a....
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
camisv spune:
Aici a nins f. frumos si noi am profitat si am stat afara o ora![]()
Lora, a functionat Galaforul? ca eu sunt din aceea la care galactogilul nu a mers si ma gandesc sa incerc si Galafor.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)