Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

si eu am primit indemnizatia. Dar o suma care nu reiese de nicaieri. Si pt ca e mai mica decat trebuia, maine ma duc sa vad cum au calculat de-a iesit ce-a iesit. Macar de-ar fi gresit cu plus, dar asta la noi nu se intampla, nu?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

cami, nu prea stiu ce sa-ti zic...nu-mi dau seama, inca, daca e vreo schimbare. Initial mi se parea, apoi parca e la fel. Oricum, bine ca nu a scazut productia. Dar la mine-au si venit rusii, asa ca, probabil, si de aia nu a crescut. Zic si eu...mai vad peste vreo 2 zile ce si cum.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

salutam mamici si pitici!

La multi ani oramona! sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

pupam si micii sarbatoriti de azi, care intre timp s-au facut cu o luna mai maricei deci pupam pe Stefan, si pupam dulce si pe Maia! sa fiti sanatosi si cuminti

Sorana felicitari pt micul crestin sa fie un om bun si sa aiba o viata frumoasa! ce ai facut cu ursitoarele pina la urma?

o zi faina in continuare tuturor!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna la toata lumea!

Sa va povestim din peripetiile noastre de weekend. Vladut a trecut prin prima incercare: a cazut din patul nostru, care e cam de 50cm inaltime. Am trecut prin clipe de groaza, dar din fericire nu s-a soldat decat cu un cucui si o sperietura zdravana pentru baiat si parinti.
Nu stiu daca va amintiti, va scrisesem zilele trecute ca Vladut se intoarce pe burta cu mare rapiditate acum...de la asta i s-a tras. Era in mijlocul patului si o clipa de neatentie a facut sa ajunga jos indata (a facut pentru prima data intoarcere completa: spate-burta-spate). Va scriu mai ales ca sa stiti si voi si sa fiti si mai vigilente (daca e posibil) cu puisorii vostri, caci pare ca nimic nu e prea mult!

Fug la baietel (e tare miorlait de cand cu cazatura, vrea numai in brate, strans de tot)!

Va pupam si va dorim seara si noapte linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Azi am papat si noi pt prima data! Ce ma bucur ca i-a placut,si a papat tot.Spre surprinderea mea a papat frumos,ma asteptam sa scuipe mai mult si sa se mociofleasca pana in cap,dar nu a fost asa. Imi pare rau ca nu a fost tati acasa s-o filmeze,ca eu m-am prapadit de ras.La inceput s-a strambat de numa' dar dupa aia a papat razand. I-am facut un piure moale din morcov,patrunjel si telina(am pus si putin ardei la fiert cu ele,dar nu l-am pasat).Am facut cateva poze. Maine e si tati acasa si o sa facem un filmulet.

Stiu ca s-a vorbit si de lingurite,eu i-am luat www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/set-2-lingurite-121-p-91-c.aspx" target="_blank">din astea si a papat ff bine cu ea,ca e micuta si nu e adanca.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Azi am papat si noi pt prima data! Ce ma bucur ca i-a placut,si a papat tot.Spre surprinderea mea a papat frumos,ma asteptam sa scuipe mai mult si sa se mociofleasca pana in cap,dar nu a fost asa. Imi pare rau ca nu a fost tati acasa s-o filmeze,ca eu m-am prapadit de ras.La inceput s-a strambat de numa' dar dupa aia a papat razand. I-am facut un piure moale din morcov,patrunjel si telina(am pus si putin ardei la fiert cu ele,dar nu l-am pasat).Am facut cateva poze. Maine e si tati acasa si o sa facem un filmulet.

Stiu ca s-a vorbit si de lingurite,eu i-am luat www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/set-2-lingurite-121-p-91-c.aspx" target="_blank">din astea si a papat ff bine cu ea,ca e micuta si nu e adanca.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

mult succes la diversificare
si noi folosim aceleasi lingurite si sunt foarte bune

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Salutare mamici,

Oramona - La Multi Ani! Multa, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Uite si din partea noastra o floricica Multumim de tratatie.

La Multi Ani si sarabtoritilor mici pe ziua de azi! Sa creasca mari, sanatosi si voiosi!

Karin, multumim pentru sedinta de masaj.
Office - la noi baita dureaza cateva minute, 10 minute maxim

Felicitari Anuta pentru prima mancarica! Succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara dragi mamici.

La multi ani Oramona, sa fii sanatoasa si sa i-ti dea Dumnezeu tot ce i-ti doresti.

La multe lunite si ani Alexandru si Maia, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

yuhuuu.. nu e nimeni pe aici?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Oramona La multi ani !!!! Tot ce-ti doresti !!

Adelina, Camelia, Donna, Tanamera, multumim pentru urari si incurajari ! [pupic] [pupic]

Fulguta, Lora am primit azi cateva poze cu baiatul lu' mama frumos, sunt super, abia astept sa vina si restul. Catalin isi facea azi probleme ca asteapta fetele de la DC pozele si nu sunt gata.

Fistiq Multumesc pentru urari! N-am mai luat ursitoare. Mi-ar fi placut dar erau cam scumpe si de cand cu Tudor si cu divortul am devenit ceva mai zgarcita si mai calculata cu banii. Dar i-a urat nasul lui foarte frumos, de incepusera toti sa boceasca. Eu incercam sa imi fac de lucru cu niste poze ca sa nu ma apuce si pe mine.

Alynta Eu inteleg sa ne faci pofta cu prajitura aia smechera, dar nu primim nicio bucatica ? Arata super dar cand am citit cate glazuri si creme trebuie sa faci mi-am scos-o din cap imediat. Si eu am mai luat retete de pe acel site. Si ies super bune. Ma intreb cum de nu e obeza tipa care il are, la cate zeci de retete de praji gasesti acolo. Cred ca sta numai in bucatarie. Tot fac un tort cu mere si crema de zahar ars care imi iese tot timpul si am mare succes cu el. Azi au venit nasii sa ii faca baie lui Tudor si i-am tratat cu o felie.
Daca va fac pofta sa-mi ziceti, ca mai am jumatate si imediat trimit cateva feliutze !

Fulguta nu mai stiu daca si scris tu sau m-am ramolit eu total ...e ceva targ la muzeul satului unde vei vinde martisoarele ? Cand e ?

Bebecris Sa stapanesti masina de paine sanatoasa si sa te bucuri de ea ! Eu am zis ceva despre cozonac in masina de paine. Faceam coca dulce care e printre retete. O puneam in masina si cand termina de dospit (ai pe undeva prin carte intervalele si iti dai seama de acolo cand ar incepe sa dospeasca) scoteam coca, o intindeam , puneam compozitia de umplutura (nuci, cacao si ce mai vrei tu), o rulam si o puneam la loc pentru intervalul de copt. N-are un aspect prea comercial cozonacul dar e tare bun.

Of, voi tot vorbiti despre diversificare si noi mai avem de asteptat atat. Bine, pe de o parte e bine ca am timp sa citesc despre experientele voastre si sa fiu pregatita. Asta e fost si motivul pentru care am ales aceasta odisee. Eu aveam DPN pe 1 Nov si eram la limita. Recunosc, profit putin! [rusinat] [pupic]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata. Poftiti, poftiti la cafeluta. E tare buna. Si va mai invit sa papam un snitel , cascaval si rosioare. Pofta buna.

Bebecris si eu fac cozonac la masina de paine. De fapt numai aluatul , ca dupa ce se termina programul il scot, il impart in doua si fac doi cozonaci pe care ii coc in cuptorul de la aragaz. Reteta asta , dar pun ceva mai multa faina, merge 900g :http://www.retetabunicii.ro/prajituri/cozonac-la-masina. Uite si un topic pe DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73635. Oricum daca cauti pe net gasesti multe retete.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput