Ghiocei de Martie-Aprilie***299***
Raspunsuri - Pagina 22
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule - imi esti asa de draga ca pot sa vizualizez "in amanunt" fetisoara ta cand citest indicatiile ilincai vezi ce clar si simplu este? nu ramane decat sa ... rezisti ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
Gianina, atat cu interes ce am citi randurile si indicatiile si am ajuns la concluzia ca asa fac si eu. Dintr-o data ma scutur si zic...stai ca a gresit Ilinca...cum sa nu mananci carne cu glucide...pai asta e regula de DA. Spun asta ca am eu o lista minune cu alimente clasificate pe proteine, glucide si ...verdeturi sin care spune clar ca proteinele NU SE COMBINA Cu glucidele....Dar...eu...care citesc din 2 in 5 de ce sa citesc corect ca NU SE COMBINA ci am citit si am inteles ce am vrut adica e Ok combinatia.
Hai ca nu stiu ce ati inteles voi din patania mea...dar intr-un final Ilinca are maaaaaareeeeeeee dreptate cu regula de aor numai ca eu am inteles dupa pohta gurmandului....

.Stiti ce problema am eu...Ca in nici un calculator caloric, lista de alimente cum vreti sa ii spuneti...nu gasesc mancaruri adevarate...gen ciorba, un pilaf, tocanita, in fine....macaruri pregatite gata...salata bouef...intelegeti voi, mancarruri fel de fel.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
am intrat din greseala la gradi si am remarcat ca micsu' a mea a corupt 99% din copii sa doarma de-a inversul in pat (mai este un singur baietel care opune rezistenta
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Gianina34 spune:
floricule -la mancarurile adevarate, iti calculezi tu caloriile in functie de ce ingrediente sunt acolo
exact 100% nu va fi rezultatul dar macar iti faci o idee si stii cat inghiti
andiaroro spune:
Obrazul, pardon , intestinul
gros. Glumesc...L-a apucat si pe el in alte dati ca astea-s tare curente aici de cum exista un copil scolarizat intr-o familie + mijloacele de transport.
Cea mai tare faza cu o tampenie de genul asta a fost cand aveam "interviul" sa ne dea cetatenia. Ne indopase bine dr nostru ca a inteles omul ca era musai sa iesim din casa, dar ne uitam pe bonurile de ordine sa vedem care-i primul ca sa aiba prioritate la baie...Noroc ca am dat de o tipa misto si nu au fost cine stie ce discutii. Cand ne-a intrebat ce suntem asa trasi la fata, i-am raspuns (fara sa ne vorbim intrte noi) ca ne-am pregatit noaptea pt intalnirea cu ea...De parac si aveai ce sa pregatesti![]()
Mie dieta disociata mi se pare ok doar pe termen scurt...Sa faci din ea un mod de viata nu prea cred ca-i recomadat ca pot s apara dezechilibre
Manechina e Micsu a noastra.
simplyana_m spune:
ANA, urata "gastro" asta, nu cred ca era nevoie si de raceala! Pupa-te pe tine si pupa si Alexul de la noi!

Sa va faceti bine odata!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 am intrat din greseala la gradi si am remarcat ca micsu' a mea a corupt 99% din copii sa doarma de-a inversul in pat (mai este un singur baietel care opune rezistenta Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |

are stofa de lider! De la mami, sa nu mai ziceti ca-i toata tati, na!http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ilinca, eu zic sa ii dai lui Floric liste exacte cu ce are voie sa manance la fiecare masa. Eu ieri am tinut zi de lactate, azi la fel. Maine incerc tot asa, joi sa vedem daca rezist cu proteine, iar vineri legume si fructe. Ma duc sa vad si eu Micsunica ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Aha...mergi pe shest...da-ne si noua pontul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
simply - asta cu lideru' e tot de la tati (ca el e mai mult decat mami
)
eu astept perioada in care va manca praji cot la cot cu mine
dyana27 spune:
pupici

mai fetelor, nu vrea vreuna din voi sa-mi gaseasca bona? sa fac interviurile in locul meu??? ca eu nu mai poooooooooooot!!!!!!!!

turbez cu programari si alte si alte interviuri.... si nu mai am rabdare; habar nu am cum sa aleg... in principiu mi-am dat seama ca varianta cu fete tinere cu copii mici este exclusa; adica vorbind cu ele am vazut clar ca sunt ok cu copii, stiu care e treaba, dar apar si multe alte probleme legate de copii lor, de vacante, imbolnaviri, socrii nesuferiti care ar prelua copii... etc etc...; ramane varianta cu doamne cu copii mari, cat mai libere de obligatii, fara ridicat nepoti de la scoala/gradi, sau fara sa fie variante de rezerva la nepoti bolnavi.
ieri a venit o doamna foarte faina, mi-a placut tare de ea, super energica, cu nepoti mari crescuti de ea, avea dor 55 de ani dar arata de 40. doar ca.... nu face niciun fel de acord, totul este ceva de genul " ei este"
si mi se pare foarte important pentru mutzu sa auda un vorbit corect acum cand absoarbe totul ca un burete; diseara mai am 2 interviuri.... dupa care ma imbat si dorm dusa

... ca turbez la creierul mic (ala mare e deja lesinat)

azi a venit o doamna care are nepotelul pe langa noi, la 2 blocuri mai departe; si vorbind cu ea am aflat ca nepotelul ei este Bogdanel..."spaima cartierului"
; adica asa ii ziceam eu, v-am mai povestit de un pustiulica care intra in parculet chitit pe bataie si urlete!!!! rar am vazut copil atat de rautacios si complet scpat de sub control.... asa ca mi-am cam format o idee despre modul cum stie sa creasca copiii.
bine, l-a si gasit pe mutzu intr-o dispozitie naspa raaaaaaauuuuu, cu plansete, zbierte si suceli, si pana si-a facut efectul panadolul a fost o mare suceala in casa, si agitatie.... si nu a fost mediul propice pentru discutii libere; si cand a adormit mutzu si l-am dus la somn a trosnit clanta si s-a trezit, asa ca a trebuit sa-l pun rapid la titi ca sa-l adorm la loc
.. si a stat vreo 5-7 minute singura
... si eu m-am dat lovita ca m-a tinut de mana si n-am putut sa o iau de sub el![]()
![]()
...
dorm foarte nasol noaptea, sunt agitata, nervoasa... nu credeam ca e atat de obositor si solicitant

... nu dati cu pietre ca am picat in butoi si eu, daaaa??? da' cui sa ma plang si eu daca nu voua??? ce credeti ca ma mai intelege cineva cat imi e de greu sa stiu ca aleg un strain sa-i las puiul pe mana?????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
m_monique spune:
| citat din mesajul lui Floric Mai, dar voi ati purtat adidasi cu sireturi unul roz fosforescesnt si unul verde prazuliu? Asta e o alta amintire a mea... |
si eu am avut sireturi din astea, blugi strech si fusta de blugi.

Eva Maria (23 aprilie 2009)