Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

FELICITARI ANA_ANTO!

39+ viitoare mamica de Teodor
AMR 3 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Madutza mie tot la 2D mi-a spus doctorul de fiacare data ca e fetita, si asa a fost. Cu toate ca in sufletul meu aveam dubii, si pana n-am nascut n-am crezut ca e fetita. Dar nu cred ca se mai pot insela, pt ca doctorii gine fac acelasi lucru zilnic, nu prea mai gresesc ei, la cat se uita toata ziua la bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Madutza mie tot la 2D mi-a spus doctorul de fiacare data ca e fetita, si asa a fost. Cu toate ca in sufletul meu aveam dubii, si pana n-am nascut n-am crezut ca e fetita. Dar nu cred ca se mai pot insela, pt ca doctorii gine fac acelasi lucru zilnic, nu prea mai gresesc ei, la cat se uita toata ziua la bebelusi.

Cea mai fericita mami de fetita cu codite...
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

da, cred ca-l mai intreb pe dr inca odata la urmatoarea eco

referitor la bubite, Cristi al meu a avut din astea fix la botez, pana la urma il ungeam seara alternativ cu bepanthen si Triderm (recomandat in spital) si au trecut in cateva zile.
babele ziceau ca am laptele gras si de aia i-au iesit bubite

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

revin, ca am cotrobait prin carti sa ma si explic.
In Dr Spock zice asa

"Aceasta spuzeala consta in aparitia unor cosuri albe foarte mici si numeroase, fara roseata in jurul lor. Ele arata ca niste perlute mici pe piele. In acest caz, glandele sebacee ale pielii produc grasime dar care nu poate iesi inca prin piele, asa ca ramane sub aceasta. In urmatoarele saptamani sau luni, orificiile cu grasime se deschid si aceasta iese la suprafata"

si Alex a avut si au trecut pana la urma

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alinush eu zic ca , coprpul tau se prewgateste, dr. ema asa zicea, nu-i nev de clisme, ca sunt arderi mari, plus ca bebe apasa pe acolo, te duci la wc de 1000 de ori.

Maria asa mi-a zis si mie, sa o las sa doarma noaptea cat vrea ea, nu are rost sa trezesti copilul sanatos. VReau si eu reteta aia.

Doamne Tunde cum cusut cu rect cu tot??!?! OMG!!!

Sunt restanta la vazut poze, revin!

Noi ne pregatim de mers la pediatru.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

hop si eu pe la voi...am niste zile groaznice cu dureri nemaistiute, nemaibanuite... Dar nu ma las, frate, nu ma las! Asa ca vin si va cert: cum adica urate si grase?? helloooo!!! Suntem insarcinate, nu grase, si frumoase ptr ca radiaza de la bebei...si gata! Si gandurile negre sunt normale din cauza durerilor dar ar fi mai bine sa va ganditi ca Ziki: DD are grija, va fi cum trebuie sa fie mai bine! Capul sus si pieptul si burta-nainte! Mai avem putin, putin...

Vazut bebei superbi...unul mai frumos ca altul, si muuuullltiiii!
FELICITARI INAIOANA SI ANA_ANTO!!! SA VA TRAIASCA BEBEII!!

Ma inscriu in clubul devoratoarelor de dulciuri, dar si in cel al fructomanelor...
Momentan umblu innebunita pe la farmacii si cunostinte dupa vaccin mai rezonabil la pret..Sper sa am noroc!
Cam asta-i! Imi reiau locul la culcus ca nu-i de joaca...
V-am pupat si mai vorbim!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am o mare problema

CAT V-A COSTAT MOBILA PENTRU CAMERA BEBE, CELE CARE AU CUMPARAT TOT(PAT, DULAT,COMODA+CADITA INFASAT) MIE A INCEPUT SA-MI FALFAIE OCHII LA CE VAD PE NAT

eu caut asa orientativ, sa vad cat ma ajunge si mi-e rau de preturile care sunt afisate, dar sunt si super faine

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

hello gagici!
pt ca tot ma laudam aseara ce fata cuminte am, va anunt ca azi si-a dat in petic: de la ora 4 dimineata se trezeste din ora in ora, zici ca are alarma - suge juma de ora, apoi doarme iar o ora. nu plange, nu nimic...o fi vreun puseu d-ala de crestere, ala de la 2-3 saptamani???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DARIA, nush ce sa zic cu bubitzele alea, dar pt noi mamicile fara experienta ma gandesc ca e mai sigur sa suni pediatrul daca ai indoieli sau temeri si sa-l intrebi decat sa aplici un tratament asa, aiurea. M-ai distrat comparatia soacrei cu ziarul, tre s-o tin minte p-asta!

MADUTZA, eu m-am linistit cu sexul doar in momentul in care mi-au pus-o in brate in sala de operatii!!! Eu tot vorbeam cu burtica si ii spuneam mereu: "auzi, tu sa fii fetita, ca daca esti baietel o sa fii foarte frustrat, o sa dormi intr-un cosulet roz cu fundite si o sa ai hainute in culori pastelate!"

Despre dulciuri: nu, nu trece pofta dupa nastere, la mine s-a intensificat!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput