Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178
Raspunsuri - Pagina 20
missmj spune:
Ce fac fetele ? eu l-am adormit pe bebe si l-am mutat in alta camera, facem curatenie generala la el in camera,aerisim bine 2-3 ore, sa nu cumva sa mai apara mucegaiul ala nenorocit. aerisim noi 10-15 min in fiecare zi,dar nu are timp peretele sa se usuce asa repede.
lili,simo vazut poze noi ,ce baieti frumosi!
simo arati f bine cu noua tunsoare, se vede asa din profil, asteptam si poza doar cu mami. oricum,cred ca e super lejera tunsoarea.
daria si noi avem bubite d'alea de care zici...mi-a zis dr ca sunt normale si ca tot vor aparea si vor disparea in primele 3 luni. si la mne babetele zic ca e de la laptele meu gras 
sherbi si eu ma gandeam cu teama la momentul in care il voi vedea pe bebe prima data...daca nu o avea toate cele...numai prostii in imaginatia mea...mai ales in ultimele 2 sapt . si mai venea si tacsu cu d'alea : " daca o iesi negru si cret ? " 
alinish termina cu prostiile...nu esti grasa si urata...esti insarcina !!! e minunat !!! gandeste pozitiv, o sa dai multe kg jos la nastere.
tunde mama dar prin ce peripetii au trecut fetele alea ! nu te mai gandi la toate nebuniile...nu o sa ai tu asa ghinion ! mai ales cu cata galerie o sa ai aici !
Felicitari Ana 

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
adryiii spune:
Salutare dragelor!
Imi cer scuze in primul rand ca nu am fost alaturi de voi in ultima saptamana...se intelege: sunt Mamica!!!!!!!!!!!!!!Noua pe post. Azi avem o saptamana.
Inca nu stiu ce s-a mai intamplat dar imediat ma pun la punct, ca asa de dor mi-a fost...Vreau sa-i multumesc lui Florintunde in primul rand si apoi tuturor dragutelor care m-au incurajat si mi-au urat numai de bine.
Multe multe fericitari mamicilor proaspete si sanatate bebeilor (imediat aflu si cine a mai venit pe lume!)
Despre noi ce sa va zic? Am ajuns acasa vineri dupa amiaza si de atunci avem musafiri intruna
M-am obosit, mi-am revenit incerc sa ma recuperez....azi am fost la scos fire...si sper sa se normalizeze lucrurile.
Alaptez acum si sper sa o pot face in contionuare. O sa va povestesc si experienta nasterii si a inernarii in spital (din pacate nu prea grozava).Minunea mica doarme acum. E cumintica deocamdata. Asa....m-am dus la spital luni dimineata, si bebeita se intorsese transversal. Dr a luat decizia rapid: cezariana. Anestezia probabil nu a prins f bine ca am simtit durere intensa, am tremurat...etc. Mi-a dat ceva calmant si am luat somn rapid.Din pacate dupa ce imi imaginasem de mii de ori primul sunet si cum va arata si ce voi simti am sarit peste etape...
M-am trezit plangand in drum spre terapie intensiva, speriata ca s-a intamplat ceva cu Elena, nu ma puteam misca si nu stiam ce se intampla. L-am vazut si auzit pe sotul meu care imi spunea ca totul e bine. M-am mai linistit. Abia a doua zi am reusit sa ma duc sprijinita de pereti in salonul bebelusilor sa-mi vad fetita. Nebunia din spitalele de stat. Nu mi-a placut deloc cum s-au comportat, mi-au oferit informatii sumare despre orice....nu mi-au aratat cum sa schimb un scutec, cum sa alaptez...(dupa ce o zi intreaga lasasera copilul cu mine)...cu putin "ajutor" in urmatoarea zi mi-au mai spus una alata...oricum groaznic. Nu ma asteptam. In concluzie mi-am dorit mai mult decat orice sa-mi iau copilul de acolo si sa ajungem acasa.
Dar acasa e asa de bine, si imi place asa de mult sa fiu mamica. Se schimba tot si sunt atatea sentimente
Chiar daca am trait o asemenea experienta ma bucur cel mai tare si mai tare ca suntem bine si nu pot decat sa_i multumesc lui Dumnezeu pt asta.
M-am lungit de cred ca o sa va plictisiti cand cititi.
Azi e ziua Iubitului meu sot - un tata exceptional
. De anul acesta ne bucuram si sarbatorim in trei.La multi ani tati Alex. Cel mai tare te iubesc fetele tale!
mamica fericita de
Elena Alexandra