Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, ALINUSH, soata a zis ca si daca e el acasa tot cu taxiul ar prefera.
In salvare nu-mi pun baza, la cursurile prenatale ne-a zis ca pentru cei de la 112 nasterea nu e o prioritate fata de multe altele (infarct, accident, etc) asa ca.. nu vreau sa le tin linia ocupata intreband "mai veniti azi?"
tipul care tinea cursul despre nastere (i-am uitat numele, e dr la Elias) a zis ca unele paciente de-ale lui au primit raspunsul sec la 112 "sunati la taxi!" asa ca... asa o sa fac fara sa trec prin 112.

apoi, soata nu stiu daca poate sa faca smecheriile taximetristilor. Singura faza e sa nu intre nea sofer in panica si sa se piarda cu firea. Dar pot sa nu ii spun... banuieste singurel cand vede o burtoasa spunandu-i ca vrea sa ajunga la maternitate

fetele mamici, voi cum ati procedat? cum ati ajuns la spital, cele care ati nascut in orasul vostru?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!...asa mai spre pranz..

azi am chef sa fac ceva dulce, cred ca ma bag la niste gogsele

vorbeati de ajuns la spital la nastere, eu am fost de 3 ori cu alarma falsa , Acasa contractii, sot turbat ca nasc in masina sau acasa, asa ca 3 ori am ajuns la camera de garda. Ultima data mi-au spus sa revin doar cand ma doare asa de tare incat imi vine sa-mi iau la bataie sotul

sa aveti o zi frumoasa. Pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Ultima data mi-au spus sa revin doar cand ma doare asa de tare incat imi vine sa-mi iau la bataie sotul

sa aveti o zi frumoasa. Pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

incurajator!
bine, e discutabil, pentru ca eu la prima nastere de exemplu nu am avut chef sa iau la bataie pe cine prind decat la dilatatie 7-8 asa.
asa am ratat eu epidurala, cred.

acum, e prima la loc de cinste in bagaj.

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ZIKI;sarumana pt incurajare...am inima de purice azi...am citit si cateva povestiri de nastere sa ma obisnuiesc cu gandul...ce ma asteapta.

Iczangiu;nasc la mine in oras...vreo 350 km de tine..asa ca nu prea o sa fim colege de salon...cu totul ca mi-ar place sa nasc intr-un spital mai modern..si dr si moase de omenie.

Sherbi;a f un mic accident..s-a remediat dupa...au cusut-o din nou si mai bine..

trebuie sa ma calmeztrebuie sa ,ma calmeztrebuie sa ma calmeztrebuie s...trebu.....

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Madutza;Mie de cand tot imi vine sa-mi iau la bataie sotu
inseamna ca trebuia sa merg deja la spital

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fetele mamici..bebeii vostri transpira pe frunte si in cap ? al meu cand papa transpira de zici ca a alergat suta de metri garduri..plus ca e si transpiratia sarata asa..
asa..alta intrebare, edu are niste vene mici-mici si subtiri pe obrajiori..ca niste vase de sange mici sparte..o fi normal ? trece ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

ce comica ai fost cu batutul, TUNDE!

bineinteles ca trebuie sa te calmezi! Sonia are nevoie de o mamica linistita, ca sa faceti echipa buna si sa iasa totul perfect!

Gandeste-te numai la cum o s-o tii in brate pe printesa, cum o sa ajungeti acasica dupa aprox. 2 zile, si ce viata frumoasa o sa inceapa atunci...

nici un fund cusut, nici o complicatie, nici o bazaconie. Nu cunosti, n-ai auzit, a fost la altii si la tine s-au epuizat sansele ca toate astea sa se intample. La tine e programata nasterea-fulger- usoara ca un fulg.

stai acolo pe norisorul roz ca stai bine!

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mimo, sper sa va reveniti si sa nu mai aiba reflux bb mic. stiu ca se rezolva problemele astea o data cu varsta sau cu inceperea diversificarii.

si eu am avut acu vreo saptamana cateva zile de crampe si "stricata" la stomac de nu stiam de unde mi se trage. si acu vad ca o iau de coada iar. nu am nicio explicatie. s-o apropia momentul ,cine stie?!?

eu sunt domnishoara dulciuri. tocmai ce am ras o ciocolata, asta asa ca mic dejun. pana diseara triplez portia. asa am patit si la sarcina cu david. mancam tone de dulciuri si tot "nesatisfacuta de dulce" ramaneam.

mariag, si eu am un fix cu ora 2. ma trezesc negresit si ma si amuz ca de fiecare data e in jurul orei 2. sa fie oare un semn ca bb marc o sa fie infometat tocmai pe la ora asta?

am o lene si un somn de nu ma vad. si o am pe tanti la curatenie, iar eu as soilii de zor. cred ca azi o gonesc mai repede.

eu am un mare stres de care nu mai scap. imi fac fel si fel de ganduri negre, daca o fi ceva in neregula cu bb. daca-l nasc bolnav, daca are vreun defect, tot felulo de prostii, de mi-e si asa sa le pronunt. sunt singura plecata cu pluta sau traiti si voi cu temeri d-astea?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

SHERBI;eu-s fructomana
e normal sa avem ganduri negre sau cosmaruri in perioada asta...cerd ca trece..daca nu..ramanem asa..

ZIKI;CE POZITIVA ESTI!- MOAMA..CE MA POTI ENERVA

Simo;Bebeii fac efort cand mananca..se incalzesc si transpira pe capusor..cica asa emana caldura in exces..venele alea mici se absorb cu timpul..si se mai ingroasa si pielea un picut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata asa la amiaz!
Sherbi sa sti ca nu esti singura cu ganduri din astea!
Eu de vineri ma tot gandesc ca numai alimente interzise in sarcina am mancat...Si acuma tot din alea as manca
Oare dupa nastere ne trece pofta asta criminala de dulciuri?Ca deja mi rusine de cate pot manca...zilnic
fetele!
36

Mergi la inceput