Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am vazut pozici superbe de..noi;

STEFAN...Lili_g;

O MAIMUTICA MICA MICA SI MUMUSICA

SIMO;imi place tunsoarea
DE BEBE EDY...NO COMMENTNu stiu ce-i faci de creste asa repede...e Tata bebeiilor de pe odisee

VOI care sunteti mai mari..ma refer la mamici 1 +1...cand scriati de nopti nedormite..si duereri nocturne in ultimele sapt..ma gandeam ce norocoasa sunt...ciuciu..a venit mom si pt mine...ma plimb noaptea cu dureri de mijloc...ma pis de 10 ori si ma trezesc de fiecare data parca imi plesneste burta...
Am vb cu doua fete aseara care au nascut recent in spitalul unde urmeaza sa nasc..peripetii..pe una cusut-o co cu rect cu tot...alta sta operata la chirurgie caci a f furia laptelui la al treilea copil!de a ajuns la bisturiu...m-au luat niste morcovi de numa

sa treaca sapt asta cumva am si alea 2 zile de examene..n-am deschis o carte ..trebuie o gramada de bani...offf

imi dau doua palmi sa-mi revin...promit

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

off, TUNDE! lasa-le pe fetele alea!
doamne fereste, au avut ghinion, tu nu o sa ai. la tine o sa fie totul bine. si la noi toate, de altfel. tu esti si la a doua nastere, o sa mearga mai repede, mai usor, si NU te coase nimeni CU TOTUL

si eu imi faceam griji, dar pe cuvant, de azi dimineata de cand stau cu gandul ca poate pana diseara sunt la spital, sunt asa de relaxata, de parca nu sunt eu.
in schimb in jurul meu am un roi de albine -mama -soata - o prietena pe mess si -sotul mamei

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Tunde,este de inteles ca spre sfarsitul sarcinii sa ai parte de nopti nedormite:) se pregateste organismul, eu care sunt tot in 36 de sapt ma trezesc noaptea ceas pe la ora 2-3, habar nu am de ce, la mine e mai trist ca ma trezeste David exact cand reusesc eu sa adorm la loc
Apropo la ce spital nasti?Eu la Municipal, poate devenim colegute de salon

Ma duc sa citesc din urma,caci am fost prinsa zilele astea, iar David cand ma vede ca ma duc la calc, vrea el sa joace sah!

Off si ca sa fie treaba treaba m-am ales cu un herpes la nara in interior (eu doar la nas fac), e a treia oara cand fac in sarcina asta, sper sa nu dauneze ca-mi dau cu acea crema speciala!

Va pupa Lorena,

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' grasutelor

Declar zi de kk inceputa de la 5:30, fara nici un chef de nimic, ma dor toate, mi-e cald de zici ca am foc la fund si sunt si urata .

La noi dupa 3 zile de ninsori astazi este soare , iar vine primavara........ sigur el este de vina de starea mea de kk.

Am si eu o intrebare pentru cunoscatoare:
de vreo cateva zile am crampe la stomac si bineinteles sunt si deranjata la stomac, fie ca mananc pesmet sau beau ceai de izma...... nu mai stiu ce sa iau.... HELP

Acum sa felicit si eu mamicile...... AVETI NISTE COPII MINUNATI..... normal ca eu la 6 dimineata plangeam uitandu-ma la pozele voastre si ma gandeam cat mai am de asteptat sa-mi tin si eu fititza in brate...........Doamne asa un stres...... oare pot tine sarcina pana la capat si acum oare cand are de cand sa vina pe lume ca eu nu mai am rabdare.

Sunt mare si urata

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata mamici si burtici!
Cum eu nu prea intru in we pe forum (ca am doi baieti de dragalit si amandoi sunt fffffffffffff posesivi - dragii de ei) ma asteptam sa am iar de recuperat capitole nenumarate, dar m-ati crutat . Sa vede ca sunt mai putine burtici si mai multe mamici

Cum zicea si Sherbi:
- de sangerat - fara numar la prima sarcina, nu-mi amintesc decat senzatia aia de disperare "da' nu se mai termina dom'le odata??????", la a doua a durat mai putin (probabil din cauza de nealaptat) dar tot asa cand credeam ca gata, o luam iar de la capat.

- de trezit copilul SANATOS din somn ca sa manance: NU-NU. Nici nu mananca (ca ii e somn si e suparat), nici nu adoarme, nici tu nu stii ce sa mai intelegi, ba unii mai si vomita din cauza ca de fapt le e somn. Pentru prematuri si bebelusi bolnaviori exista alte reguli, pediatrii stiu mai bine.

Mai aveam din astea cu liniuta, dar le-am uitat cu desavarsire.

Acuma despre noi: cel mai si cel mai important - de marti incolo avem liber la nascut (implinim cele 38 de saptamani regulamentare). Personal nu m-as supara sa mai sad 2 saptamani dar cum o vrea domnita. Am inceput sa mai sar din apelurile primite ca in fiecare zi ma suna cate cineva sa ma intrebe daca am nascut. Asa apelurile sunt "redirectate" catre sot. Eu am imprastiat raspunsul cu "nu ne sunati, va sunam noi" si lumea s-a cam suparat (ceea ce e bine ca scap si de vizitele din prima luna )

Asaaaa, de vineri mi-a casunat pe muffini cu mere si fulgi de ovaz si fac in fiecare zi cate o tava. Astept sa vad cand mi-or sugera ai mei ca ar fi cazul sa ma opresc. Imi plac ca nu-s dulci (doar vreo 50 g de zahar) si tin la rontaiala ca eu cand sunt stresata tre' sa mananc.

Ma duc sa imi fac o cafea si ne mai auzim.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Shines nu-s nesimtita ci doar foarte insarcinata: multumesc de oferta, sigur ne scoatem comorile in parc in primavara ca doara nu i-om tine in casa.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

neata!

postase o mamica (scuze de nenominalizare), ca bb vomita dupa fiecare masa. probabil ca i-a recomandat si pediatru, dar spun si eu ca trebuie dupa masa tinut copilul ridicat pret de cateva minute (15-30, nici eu nu stiu), sa nu fie agitat de colo colo si se poate achizitiona de pe net o perna speciala pt. copiii cu reflux, care le tine corpul inclinat sa nu regurgiteze.

mai vroiam sa fac pe sfatuitoarea, dar nu-mi aduc aminte ce si cui vroiam sa-i spun.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Sherbi, eu eram mamica cu bebe care vomita dupa fiecare masa. Il tinem si ridicat, il punem sa ragaie dupa fiecare masa, dar nu are intotdeauna efect. Este aleator. De exemplu, azi noapte a stat mama cu el si nu a dat mai nimic afara. Mi-a zis ca nici nu l-a mai ridicat, l-a lasat asa inclinat pe pernuta pe care i-a dat lapticul. Asteptam sa mai crestem, ca sa treaca si asta.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

tunde, mami, si mie imi plesneste burtoiul si zici ca-mi ies matzele pe gura, pishu de o mie de ori, ma dor shalele. sper sa-mi revin,ca o iau pe aratura.
urate povesti...cum adica cusuta cu rect cu tot?
doamne sfinte!

am o durere de burta acum de mor.

contractii am avut si eu toata sarcina si la david la fel, dar nu-mi fac probleme. asa e corpul meu, nu prevestesc nimic.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Mimo..asta patesc si eu cu sangerarile..ma dispera deja, nu mai suport.
au fost zile cand nu a curs deloc..zile in care a scurs la cm..zile in care curge doar cate doua-trei picaturi
culmea e ca iau si anticonceptionale, si alea ar fi trebuit sa opreasca...acu nu stiu. o sa merg si eu la doctor sa vad ce zice, sa imi dea ceva pastile ca deja e un stres destul de mare.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Multumesc de raspuns, Simo. Daca nu sunt singura, ma gandesc ca nu e chiar asa anormal. Mi-a zis si mie ca daca nu se opreste o sa-mi dea anticonceptionale. Sau varianta finala ar fi sa-mi faca un chiuretaj si sa scoata resturile din uter, ceea ce nu vreau, ca m-am saturat sa umble cineva p-acolo.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ziki si tu esti cu chematul taxiului in caz de deplasare la spital?

Si eu la fel am spus , eu sunt mai mereu singura acasa si pana ajunge familionul sau salvarea , mai degraba chem un taxi ca-i mai rapid.

Doamne acum m-a luat si durerea de cap , mai dau si eu doua sa fie mai intensa.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput