Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Anto spune:

Salutari.
Stiu ca nu am mai scris de multa vreme, insa cand am mai avut timp, citeam ce scriati.
Vroiam sa va zic ca am nascut pe 31 dec un baietel de 3360 kg si 50 de cm. A fost pe neasteptate...s-a grabit bebe :) Au fost mici probleme la nastere - bebe a avut ceva probleme cu respiratia din cauza ca se grabise, insa in final totul a fost ok.
Va pup si daca aveti ceva intrebari, sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:

Oare dupa nastere ne trece pofta asta criminala de dulciuri?Ca deja mi rusine de cate pot manca...zilnic

Nu ne trece,din contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetele sperioase!
trece, trece, va spun eu. toata sarcina am avut numai ganduri negre. nu stiu daca va aminteati, pana in septembrie eu plangeam ca nu-l simt, ca e clar, precis, parca vad....
apoi la penultima echo 3D, mi s-a parut ca nu are nas (am poza pe contul comun) si am tinut-o tot asa pana i-am vazut nasul luna urmatoare. Dar intre timp, ma apucau altele. Daca are un defect care nu apare la echo, daca o sa aiba ceva in timpul nasterii, daca daca daca, pana mi-am dat seama ca mai rau fac.

si acum, ca-s cu bagajul la usa si contractii in nas, si lichid la copil ioc, si tot familionul pe block-start.. m-am facut maestru de yoga-budo-zen.
sunt Ghandi si Buddha la un loc
numai ganduri pozitive, nu se poate intampla nimic rau, doamne-doamne ne ocroteste, copiii nostri sunt bine, o sa trecem peste hop, si in primavara o sa fim in parc cu carutul/wrapul/port-bebeul, si o sa fie minunat.
sunt sigura de asta!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

eu am un mare stres de care nu mai scap. imi fac fel si fel de ganduri negre, daca o fi ceva in neregula cu bb. daca-l nasc bolnav, daca are vreun defect, tot felulo de prostii, de mi-e si asa sa le pronunt. sunt singura plecata cu pluta sau traiti si voi cu temeri d-astea?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Si eu am avut aceleasi ganduri, mai ales dupa episoadele triste din odisee , amfost chiar pe punctul de a nu mai comanda patut la copil dar nu m-a lasat soacra mea...acum sa zic ca mi am mai revenit si ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine si sa aibe grija de bebe. Sherbi capul sus, o sa vezi ca totul va fi bine

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Doamne, credeam ca numai eu sunt cu dulciurile, vreau sa spun ca zilnic mananc ceva dulce si acum ma abtin sa nu ma duc la camara cu bombonele cu lichior, preferatele mele, in prima sarcina eram cu sarea si acriturile, acum pe bune parca nu as avea tot o putza in mine:P

Apropo de contractii, cand m-au apucat pe mine eram intr-o dupa-amiaza, seara pe la 22 am fost sigura ca este inceput de travaliu pt ca erau regulate, dar eu tot nu vroiam sa ma duc la spital, ma gandeam ca ce stau toata noaptea singura pe acolo sa na vait astept pana dimineata imi spuneam eu. Noroc ca mi s-au rupt membranele si la mine a fost cu sangerari (eu nu stiam si m-am speriat), asa am ajuns la Municipal cu dilatatie 7 zicea dct de garda : pei ce mai asteptati sa nasteti cu sotul, care era alb ca varul, apoi imi spune, oricum nu cred ca mai are timp sa ajunga dct dvs in timp!!! va dati seama ce teama pe mine, dar noroc ca era noapte si in 15 minute a fost langa mine, tot respectul pt el, mi-a raspuns la tel nici nu ma asteptam la acea ora in noapte, ma gandeam la sotia lui iti dai seama cum e, ma rog exista si remuneratie ce-i drept:)
Din pacate cu tot travaliul meu, dilatatie maxima, David nu a vrut sa urmeze calea fireasca, asa ca la 4.50 mi-a facut cezariana, azi a facut 2 ani si 7 luni, nu stiu ce m-a apucat sa fiu nostalgica, cred ca de la hormnoni!:)

Lorena

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari Ana_Anto, sa ai un bebe sanatos si papacios!
Dar la cate saptamani s-a nascut?

Lorena

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Citat:

Oare dupa nastere ne trece pofta asta criminala de dulciuri?Ca deja mi rusine de cate pot manca...zilnic

Nu ne trece,din contra

Ana,mami de bebe cel mai frumos

subscriu

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

m-am mai linistit un pic. deci nu-s singura cu bube la cap. a fost tare aia cu nasul. si mie mi se pare ca are nasul mare la eco, dar are cu cine semana. david a scapat de "mostenirea" asta, are un nas mic si delicat si usor in vant.

si se pare ca nu sunt nici singura la capitolul dulciuri. am mancat si eu bomboane cu umplutura de rom, dar m-am gandit ca nu e cantitate mare sa-l afecteze pe bb, desi am rupt punga-n doua.

o intrebare: cu ce scot un miros ultrapersistent din niste lucrushoare de bb? am scapat o rezerva de solutie antitantari de la chicco pt. copii intr-o punga cu diverse chestii de bb, paturici, perna, ham etc. le-am spalat la masina de 3 ori, le-am scos la ger 3 zile, lke-am inmuiat in apa cu vanish si dero si mirosul persista la fel ca la inceput. mentionez ca solutia cu pricina este uleioasa.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

fetele mamici..bebeii vostri transpira pe frunte si in cap ? al meu cand papa transpira de zici ca a alergat suta de metri garduri..plus ca e si transpiratia sarata asa..
asa..alta intrebare, edu are niste vene mici-mici si subtiri pe obrajiori..ca niste vase de sange mici sparte..o fi normal ? trece ?

Da, da, asa transpira si Alex, si nu numai pe cap, mai pe la 3 luni se facea fleasca si pe body. Haplea. Si acum, daca tre' sa mestece mancarea incepe sa comenteze de mi-au iesit zeci de fire de par alb. Lene mare. Da-l iubesc, ca-i al meu.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bun..m-am linistit
ms Tunde si MariaG
cand l-a vazut Cami cu venele alea pe obraji a zis''mami,nu ii mai da lu asta sa manance asa mult ca ii crapa falcile''

Mergi la inceput