Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va anunt ca astazi s-a nascut Gruia, bebe mititel si frumusel de Inaioana. A avut 3100 si ceva de grame
, habar nu am apgar si lungime ( da' stiu spitalul, Elias, si medicul, Dan Tutunaru
).
Amandoi sunt ok, veseli, bebe a facut cunostinta cu tzitzi si i-a placut de ele
.
Felicitari celor care au nascut si nasteri usoare celor care asteapta ![]()
.
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
roxx26 spune:
FELICITARI INAIOANA!! BUN VENIT MICUTULUI GRUIA!!
Te asteptam cu drag pe la noi!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
roxx26 spune:
vazut maimutzica mica! Ce dulcica este!!!!
pup fetele frumoase! vrem poze si cu mami!!!
Noi ne pregatim de baitza. Dupa cum mi-o fi norocul, pitica va adormi in juma de ora sau in trei ore ca aseara
Poate ne reauzim mai tarziu
pupicei pt toate fetele
_
Roxana
Lorich spune:
Bine ai venit pe lume bebe Gruia!!!!
Felicitari mami InaIoana!!!

Eu la baie am indoieli - daca e flamanda tre s afie super mega rapid, ca altfel urlaaaa... daca ii dau doar o portie mica, nu merge ca vrea pan ala full. Daca e foarte full poate varsa..daca o mai las mjum de ora adoarme....
Vb lu Roxx cum mi-o fi norocul.
Pup
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Hehe, Lori, la fel patim si noi, de obicei fix inainte de baie o apuca foamea aia mare si s epune pe urlat, desi in general a mancat cu maxim o ora in urma. In seara asta suntem norocosi, deocamdata e linistita.
Am pus niste pozici noi, sa ne vedeti ce am mai crescut.
gata, chiar ca plec acu.
_
Roxana
Mayane spune:

FELICITARI INAIOANA!!!

BUN VENIT BEBE GRUIA!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
35+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Leeloo21 spune:
felicitari si de la noi pentru venirea acasa si nasteri! 
zica o mamica de stimularea cu apa calduta sau ceai in caz de constipatie..si la Tudor a mers de cateva ori..eu zic sa incercati si metoda asta!
iar de mameloanele de silicon de la avent am zis si eu ca sunt super bune si al meu numai asa a supt..k altfel nu mai suportam durerea..o sa le pun cred de la inceput cu cea mica..cel putin o sa le am cu mine din maternitate..
va
am avut un we placut..si azi o zi mai greau ca tare m-au durut osisoarele de la fifi..groaznic..[pup
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+ 

nasterea in apa
pozici dragute
Lili_g spune:
Mimo, nici mie nu mi s-a oprit. Inca mai am, putin dar este in fiecare zi cate un pic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimo Mamicilor de decembrie, am o intrebare: voua vi s-a oprit sangerarea? Ca pe mine ma innebuneste. Se opreste cate 4-5 zile, apoi o iau de la capat. Si nu e asa o cantitate mica, ci ca la o menstruatie. Nu mai stiu ce sa fac. Am fost si la doctor ... mi-a zis sa am nervii tari, mi-a dat calciu, ergomet, s-a oprit temporar, apoi iar. Eu am facut cezariana si au trecut deja 7 saptamani de la operatie. Lori, si eu sunt putin racita, dar mi-am cumparat de la farmacie masca chirurgicala si stau cu ea in preajma bebelusului. Va pup Luca Alexandru, mica mea comoara |
roxx26 spune:
Dragelor, am revenit, destul de repede as spune
Pitica doarme, speram sa dureze sa intru si eu in dus, dar il asteptam pe tati sa vina de afara, s-a dus sa deszapezeasca masina ca de maine...la munca!
Si pt ca zilele trecute ma tot plangeam ca bebitza urla de mama focului la baitza, va anunt ca am descoperit secretul: AZI NE-A FACUT BAIE TATI. MAI, NU A ZIS NICI PAS, INCREDIBIL!!! Ba chiar a fost incantata de ce i se intampla...nu mi-a venit sa cred..sunt foarte mandra de ei amandoi
_
Roxana
Shines spune:
Maimutzele frumoase..bine ati venit acasa 
fetele
Am vb cu Angie,mamica fericita de baietel dolofan(si ea se mira cat e de mare si dolofanel), amandoi sunt bine, azi trebuiau sa plece acasa dar a fost vremea prea urata si au decis sa ii mai tina.
Amandoi sunt foarte fericiti,taticul e chiar ''pe alta planeta'' de fericire![]()

Va pupa pe toate si va multumeste pentru galeria frumoasa!
Felicitari INAIOANA!! multa sanatate
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei