Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Hehe... Iti va fi greu sa te hotarasti... Si "lor" le e greu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac

Catal_ina zicea ca la ora 14, ora Romaniei Soarele a trecut din semnul Capricornului in semnul Varsatorului...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

35+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Ce tare! Deci bebele meu e capricorn ca e nascut la 11 iar al Ralucai e varsator, ca s-a nascut la 16.

Raluca 39+ cu Maia

AMR cateva zileeeee

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Scuze, sunt eu, Madalina de pe ID-ul Ralucai. Am uitat sa schimb userul . Nu l-am schimbat nici acum pt ca nu mai pot sa stau.

BINE AI VENIT ACASA ROXANICA CU MAIMUTICA MICA!
Ce griji ne-am mai facut noi pentru voi! Ce bine ca s-a terminat cu bine!!!

Raluca 39+ cu Maia

AMR cateva zileeeee

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Maimutica bine ai venit acasa!!Poti incerca cu mameloane, uite eu la sanul stang am probleme, e f gros sfarcul si cam scurt, se enerveaza cu el, dar am luat mameloane de latex chicco si e super. Incearca te rog!! Cu pompa e chin daca e ceva regulat. bafta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAIMUTZICO, incearca cu sfarcuri de silicon, economistesti timp si e si ea fericita ca sta lipita de pieptul tau. Si mai da-i inainte si cu pompa (dupa ce trage ea cat poate, cat ii trebuie), ca ajuta la formarea sfarcurilor.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am si 'silicoane' cum le zice al meu, sunt de la medela, marimea S. nush ce se intampla de nu-i plac, se enerveaza teribil, poate nu le pun eu corect, o sa mai incerc; am uitat sa va zic ca eu abia de ieri am laptic; incerc sa vad ce program are, sa ma mulg un pic inainte sa se trezeasca si apoi... jap sa sar cu tzizi pregatita cand se trezeste; vreau sa fie faza asta cu mulsul tranzitorie.

ati schimbat parola pe picasa? voiam sa va pun niste poze

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Maimutica bine ai venit acasa!!Poti incerca cu mameloane, uite eu la sanul stang am probleme, e f gros sfarcul si cam scurt, se enerveaza cu el, dar am luat mameloane de latex chicco si e super. Incearca te rog!! Cu pompa e chin daca e ceva regulat. bafta!

or fi mai mici decat medela? ca oi lua si de-astea..

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

or fi mai mici decat medela? ca oi lua si de-astea..

think pink

Eu am de la Avent si sunt subtirele si ok. As fi avut si eu nevoie la spital, dar pana a gasit si mi le-a cumparat sotul s-a format sfarcul. Unul din ele mi-a dat ceva de furca si cred ca as fi renuntat (i-as fi dat daca era dupa mine doar din cea la care se formase sfarcul), dar am avut noroc cu colega de salon care m-a sustinut si mi-a aratat si m-a ajutat de fiecare data cand trebuia sa-i dau lui bb sa pape. Pompa am inteles ca si ea le formeaza.
Tu Maimutico insista si da-i si tzitzi macar cand e mai somnoroasa, ca poate atunci vei reusit s-o pacalesti!
Multa bafta si bineinteles BINE ATI REVENIT ACASAAAA!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

He-he avem si poze mumoase de Marie-Lorelei dulce tare! Sa fie sanatoasa!!! Pare atat de micuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai, la ce te referi cu mici? La varful ala? Ca astea nu-s asa de mici, insa le ia fifi fara probleme, desi nu are decat o bombonica de gura. sa incerci si cu latex..e ff moale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

He-he avem si poze mumoase de Marie-Lorelei dulce tare! Sa fie sanatoasa!!! Pare atat de micuta...

Multumim frumos! Chiar e micuta e cat o papusa de portelan la 2,3 kg

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAIMUTZICA, lasa mami ca recupereaza repejor, uite si noi am fost piticei la nastere...am iesit din maternitate cu 2,800 kg (de altfel greutatea de nastere) dar mancam de spargem, uneori vrem sa o mancam pe mami cu totul. iar azi raportam 3,200kg, dupa 2 sapt de stat acasa

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput