Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

proba

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: tot mai aproape

tare

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cel mai simplu

stai ca initial pusesem :)) apoi mi-am dat seama ca nimeni nu ma poate ajuta decat DD :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am fugit la culcare.

Somn usor, fetele!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu am balotat ridichii,ceapa,castravetzi,rosii,branza..abia ma pot mishca sper sa ajung cu succes in pat

eu imi pun amr-ul in zile,asha am facut si la Maria..chiar imi placea ca schimbam zilnic..dar sa ajung la 50zile

gata,ma bag la nani ca nu mai pot...tre sa-mi faca sotzul un vant sa ma rostogolesc pana in camera

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, alina http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_174368/Calcul-indemnizatie-al-doilea-copil.html

sa aveti somnic pufos fetelor!!

eu mai sunt la un remi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara,
Cred ca apar si eu pe cand a mers toata lumea la culcare. Dar dupa ce s-a trezit zmeurica, cum sotul a fost ocupat cu pizza, nu am mai putut intra. Iar dupa ce am culcat-o de seara, am fost de serviciu la curatenie in bucatarie, asa ca abia acuma am timp de scris.
Ailed cu cea mai mare placere te invit la pizza, mai este inca destula, si te pot servi cu Margherita, ca are numai sos de rosii si mozzarella sau pizza cu ton ca asta are numai sos de rosii, ton si ceapa, ca parca tu esti la regim. Oricum sunt f bune si astea.
Yasmi si noi mergem in fiecare vara si ne programam asa vacanta sa prindem soldurile, asa ca mergem cu o valiza plina de valize goale, si ne intoarcem cu 4 valize pline cu de toate
Felicitas de dr. Ciortea nu numai ca este el optimist, dar iti si insufla tie optimism. Eu cand am mers cu problema aia, iti dai seama ca eram distrusa, eu am crezut ca am pierdut sarcina, si plangeam acolo pe coridor la spital. Si cand m-a vazut dl dr m-a intrebat "dar de ce esti plangacioasa" si cand i-am zis a raspuns "stai linistita ca nu se pierde chiar asa usor o sarcina" si imi spunea asa cu un ton calm, ca imediat a aparut si la mine o raza de speranta. Iti doresc nastere usoara
Dya daca doctorita ta nu prea asista la nasteri, poate nu ar trebui sa iti doresti sa te asiste nici pe tine, ca inseamna ca nu are prea multa experienta. Oricum, sa dea DD sa ai nasterea usoara si fara probleme, si nici nu conteaza asa mult medicul, ci moasa.
Ziceati de pompa Avent cu steluta respectiva. Eu exact asa am patit, ca am primit-o de la cineva si am asamblat-o eu, si nu a tras de loc. Asa ca am fost sigura ca e stricata pana acum 30 minute cand am citit pe net ce ati scris voi . O sa o verific si eu acuma sa vad, poate am avut pompa buna in casa si nu am folosit-o . Si eu intr-un final am cumparat alta din alta marca.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Azi schimb si eu semnatura . De fapt de maine trebuie, dar mai sunt 5 minute, asa ca...

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Mi se pare mie sau Strumph nu a intrat azi de loc? A zis ca merge undeva?

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

YASMI CE SITE ERA ALA CU AVOCATNET?
cu calculul indemnizatiei?
oare te lasa sa il trimiti normal pe PM?
FUG SI EU MA NANI
va pup pe toateeeeeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lavi merci de link asta am aflat ca se pastreaza indemnizatia numai ca e doar pt 1 an

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput