Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
Fetelor va las si eu ma duc la nani,somn usor

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 36+
AMR 3 saptamani!!!
giuliaa spune:
Ati povestit voi mai demult despre paturile din camera copilului care au ceva aparatoare la margine ce se prinde sub salteluta. As dori sa va rog daca aveti timp sa mai imi spuneti cum gasesc ceva poze la asa ceva ca vreau sa ii arat sotului, sa facem si noi. Sau cum se numesc sa caut eu pe net. Merci mult
Somn usor va dores si eu
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
bb_yasmi spune:
buna dimi 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 36!!! 
AMR: tot mai aproape 
bb_yasmi spune:
va las un capuccino cu lapte si piscoturi.....
si o omleta calda pt cine e mai mancacios dimi :)) 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 36!!! 
AMR: tot mai aproape 
cami_antonia spune:
yasmi neata
mercic de omletaaaaaaaaa
hmmmmmmm
f bunaaaaaaaa
si eu pappppppp
da in schimb beau si o veritabila cafea cu cofeinaaaaaaaaaa
nu stiu ce are bebelina mea
ca ieri si azi se misca f putin
tre sa vad cu ce o trezesc
fug sa mai dereticesc putin
ca apoi vine tanti si ne ajutaaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
ailed_dota spune:
Neatza dragelor!
Cami da-mi si mie 2 doze din cafeaua aia a ta...
Ca bb meu azi noapte a stat jumate de noapte cu fundul in sus
, la propriu.. si nu puteam sa stau nici cum, ca nu-i placea, aveam ca niste contractii...asa ca acum sunt grogy
, ca acum s-a trezit mi-a dat 2 suturi si moor de foame....va invit la perlutze de branza de vaci si creckersi integrali.....

yasmy suna bine...
mami de
de 7 ani si ingeras si
30+cu 
AMR 8 saptamani
69/11
roxy_s spune:
neata burticute
bb_yasmi eu vreau omleta
ca eu dimineata bag ca lumea de toate.

azi noapte m-am trezit pe la 4
si bineinteles ca l-am trezit si pe al meu, saracul. si am stat asa pana pe la 6 cred. nici nu mai puteam sa stau pe-o parte, pe alta, ma tot foiam, bebelina se zbenguia de zor.....
si acum cred ca merg sa motai putin la tv si mai tarziu fac si putina curatenie. oricum eu fac si in timpul saptamanii asa ca mare lucru n-am de facut, ce bine.
fetelor, ca tot va aud pe voi ca se naste cu moasa, ca moasa este mai importanta....cum sa fie asa? la noi nu este asa ceva. la noi nasti cu doctor clar, nu moasa, nu asistenta. cu doctorul tau sau cu doctorul de garda, dar doctor sa fie. eu n-am mai auzit asa ceva sa nasti cu moasa. 

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s neata burticute bb_yasmi eu vreau omleta ![]() ca eu dimineata bag ca lumea de toate.![]() ![]() azi noapte m-am trezit pe la 4 ![]() si bineinteles ca l-am trezit si pe al meu, saracul. si am stat asa pana pe la 6 cred. nici nu mai puteam sa stau pe-o parte, pe alta, ma tot foiam, bebelina se zbenguia de zor..... si acum cred ca merg sa motai putin la tv si mai tarziu fac si putina curatenie. oricum eu fac si in timpul saptamanii asa ca mare lucru n-am de facut, ce bine. fetelor, ca tot va aud pe voi ca se naste cu moasa, ca moasa este mai importanta....cum sa fie asa? la noi nu este asa ceva. la noi nasti cu doctor clar, nu moasa, nu asistenta. cu doctorul tau sau cu doctorul de garda, dar doctor sa fie. eu n-am mai auzit asa ceva sa nasti cu moasa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toate burticutele.S-a intamplat minunea mult asteptata 35+![]() AMR 4 sapt!!! ![]() ![]() |
crezi ca bbei nostri au petrecut impreuna azi noapte?
mami de
de 7 ani si ingeras si
30+cu 
AMR 8 saptamani
69/11
roxy_s spune:
ailed si tu te mai trezesti noptile?

fetelor la noi ninge si este un frig.
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

anaxena spune:
ma bucur ca v-am ajutat cu detaliile despre pompa avent..este foarte buna!
roxy pai dr vine doar la controale din 3 in 3h cam asha si la expulzie,in rest e moasa pe langa tine..cu ea vb,ea e prin jurul tau..cel putzin asha a fost la Giulesti..poate am noroc si eu de o moasha mai klumea ca dc e tot aia o reneg
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 7s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori