Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 9

greenfrog spune:
La multi ani Joy, sa cresti mare, frumoasa, sa te bucuri de clipe frumoase alaturi de mami si tati!

mihaelagrosan spune:
La Multi Ani Veronica Joy!!!
Sa fii sanatoasa si inteleapta , dar si foarte bucuroasa asa cum iti spune si numele tau frumos!
GabyHila sa te bucuri mereu de darul minunat pe care il ai!
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)

mihaelagrosan spune:
Delia13 eu cand adaug cereale la fructe folosesc Cereale fara lapte de la Milupa. Mie imi plac foarte mult, sunt si bio si sunt de 3 feluri: de orez; orez, porumb si tapioca si 7 cereale.
Seara ii mai dau cereale cu lapte tot Milupa.
Evamika ce mai face Eva? Mai are febra? Eu as face totusi si un examen de urina pt. ca de multe ori cand apare febra fara alte simptome e vorba de infectie urinara. Oricum nu cred ca e de la dinti. Sanatate!
Elba, Filip e cel mai micut de pe-aici asa ca nu te ingrijora cand vezi cate fac unii iepurasi. Cu siguranta va veni si timpul lui. Cel mai important lucru pt un bebe e sa stea singur in fundulet.
Andra ma bucur ca a trecut cu bine aniversarea. Chestiile mai putin placute care s-au intamplat sunt neimportante. Faza cu plansul cand vine tortul e o chestie nu foarte rara la micuti atunci cand este multa lume. Si la noi s-a intamplat. Asteptam pozicile.
Castelana ma bucur sa aflu vesti despre micutul Cezar. Ti-am mai trimis pe PM userul si parola. Sper sa reusesti.
Erina si Angela musca desi are doar 2 dinti jos si asa rau doare.
2anke felicitari fetitei tale!!! E repede , dar inseamna ca ea e pregatita.
Ioana tare rau imi pare pt evenimentele urate. Cred si eu ca te-ai speriat, dar trebuie sa vezi partea pozitiva. Pana la urma ati scapat cu totii cu bine. Te pup de numa-numa ca mi-esti tare draga.
Azi a venit mama asa ca am trimis-o cu printesele la plimbare sa fac si eu o baie in liniste, dar cand sa purced au inceput vecinii de sus sa sparga faianta in baie
. Daca nu mi-e dat eu ce sa fac? O sa am si eu timp liber si viata linistita la batranete.
Va pup.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)

marsy_baby spune:
Buna fete dragi!!!!Remember me careva??
Intru si eu sa-i urez micutei Veronica JoY LA MULTI ANISORI sa cresti mare,sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!!Daria iti trimite pupici!!
Din nefericire nu prea am timp de stat la Calc. tot timpul mi-l ocupa strumfitza mea,iar noptile sunt cu mii de treziri,k am si uitat sa numarasta e o sa dorm la pensie
Sper sa pot intra mai des si aici...OanaIacovita- mi-am amintit k tu la Odisee ai nascut in Cap.100 parca,sau ma insel?
Pupici la toti iepurasii ~~
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

CoriMami spune:
La multi ani domnisoarei Veronica Joy! Sa creasca frumoasa, sanatoasa si iubita!
Meniu de azi
- dimineata - mar cu banana
- pranz- piure de cartof dulce, cu iaurt si galbenus - e prima data cand incerc asa ceva, vad ca a mers binisor, dar s-a oprit la 170g si am mai completat cu piure de brocoli de ieri
- seara- Stelini Barrilla, paste in forma de stelute, cu branzica.
Pupici tuturor!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Yaia spune:
La multi ani, Veronica Joy! Sa-ti fie viata plina de bucurii si sanatate si sa te bucuri de ea din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

babyangel spune:
salutare fetele,
LA MULTI ANI PRIMEI IEPURICE VERONICA JOY SI DIN PARTEA NOASTRA!!!SA-TI FIE VIATA PLINA DE FERICIRE!!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

babyangel spune:
FACEM PASI SINGUREI!!!
Deja de la 2-3 pasi am ajuns la 4-5 pasi!!!!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel FACEM PASI SINGUREI!!! ![]() ![]() Deja de la 2-3 pasi am ajuns la 4-5 pasi!!!! Anca In asteptarea ![]() ![]() mami de ![]() de ![]() Codrin luna a 8 -a |
Felicitari Codrin!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara

andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel FACEM PASI SINGUREI!!! ![]() ![]() Deja de la 2-3 pasi am ajuns la 4-5 pasi!!!! Anca In asteptarea ![]() ![]() mami de ![]() de ![]() Codrin luna a 8 -a |
Bravo mai barbate, de-acum poti sa fugi noaptea la fete!