Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 10

andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Andra Faza cu plansul cand vine tortul e o chestie nu foarte rara la micuti atunci cand este multa lume. Si la noi s-a intamplat. Mihaela ![]() ![]() ![]() |
da mai Miha, dar eu l-am antrenat

Ioana28 iti intorc tona de pupici

child spune:
ANCA felicitari lui Codrin! La cat mai multi
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)

nafi spune:
Buna seara fete dragi!
Am intrat de cateva ori astazi cu intentia sa scriu dar mereu a intervenit ceva si n-am reusit. am zis sa nu treaca totusi ziua fara a ura si eu :
LA MULTI ANI SCUMPA VERONICA JOY! SA CRESTI MARE, SANATOASA , SA ASCULTI DE MAMI SI SA AI SI O TZARA DE NOROC CA SI ASTA CONTEAZA! DE FRUMOASA NU ZIC CA ESTI DEJA! PUPICI SI MAMCII DE IEPURICA SARBATORITA! SA TE BUCURI DE COMOARA TA GABY SI SA-TI ADUCA NUMAI SOARE IN SUFLET! UN BRAT DE FLORI PTR AMANDOUA DE LA MUSIU AL MEU , CA E CAVALER EDUCAT
!
IOANA28 - bine ca sunteti teferi dragii de voi! chestiile materiale se repara!
Mihaelagrosan - ce bafta ai avut si tu cu baia! Lasa ca data viitoare va fi mai bine!
Si eu am reusit sa-mi fac o baie in cada dupa ce la-m bagat in pat pe musiu al meu si am reusit sa prind 30 de minute excat intre 2 treziri ale lui!
Cred ca inca il mai doare gingia bietul de el.
ANDRA - tare simpatica ai fost cu antrenamentul! dar stii ca asa se intampla. cand trebuie sa fie bine, abia atunci se intampla ceva!
Dar nu a fost chiar asa rau!
Babyangel - felicitari lui Codrin ptr primii pasi! si sa ne mai scrii ca iti simtim lipsa!
CASTELANA - multe imbratisari ptr o mamica brava si mandra de puiul ei!
Nu mai stiu cine lingea talpa de la fierul de calcat dar m-am amuzat teribil!
As vrea sa mai scriu dar nu-mi mai merge bibilica. am uitat ce voiam sa mai comentez. maine dimineata ma duc la analize part 2 . mi le-a dat medicul ca sa vada ce vitamine sa imi dea. caci ma simt epuizata rau de tot. mananc curmale si ciocolata la greu ca simt ca nu mai am energie si nu stiu de unde s-o iau. plus ca oricat mananac continui sa slabesc si deja nu-mi mai place
Va doresc o noapte buna si sper sa intru si eu curand ca sa mai povestesc despre Ricky. pe scurt pot spune doar ca Il ador!

carmickey spune:
babyangel felicitari lui codrin pentru pasii facuti...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

EVAMIKA spune:
Mihaela, am facut o hemoleucograma si au iesit cateva valori modificate iar d-na doctor a zis ca a fost o viroza....acum evoluam spre vindecare .Nu stiu ce viroza e asta fara nici un alt simptom nu tuse, nu muci...etc.Tb sa-i dau Nurofen pana marti ...vedem cum e atunci si poate facem si o urocultura.Acum nu mai face febra dar e pe Nurofen la 12 h cei drept.Ceea ce ma bucura e ca a inceput sa mai manance...ciripeste mai mult dar e ceva....saptamana trecuta a fost doar pe tzitzi si a slabit 500g.
Ioana f frumoase vorbele tale....sigur vor ajunge acolo unde tb.Sunt convinsa ca unele fete vor sa intre dar nu mai apuca din cauza nazdravanillor care nu stau locului o clipa.
Azi am fost la dentist....iar dupa am poposit in Unirii sa mai imi clatesc si eu ochii...recunosc ca nu prea am mai iesit de ceva vreme prin magazine si tare imi era dor.Sincer mai mult m-am plimbat mi-am luat ceva maruntisuri si tot la haine de copii am ajuns sa ma uit.Ce m-a mirat cel mai mult a fost ca nu prea erau cumparatori...criza domne'.

Lara spune:
Nu am reusit sa va citesc din urma, insa la cate pagini s-au scris, cred ca numai eu am lipsit de la apel :)
La Multi Anisori, draga si frumoasa Veronica JOY! Sa iti fie viata frumoasa si sa-ti incanti zi de zi parintii!
Felicitari, Gaby
La Multi Anisori, Ianis, baiat cuminte si frumos! Sanatate, bucurii si viata minunata!
Felicitari, Andra (iertare de intarziere
)
La multi ani si noua, oau, 100 de capitole.. la cat mai multe!
Imbratisari la toata lumea

castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi!
merci mult pentru mesajele asa frumoase ce mi le scrieti, eu vreau sa scriu, vedeti ca o si fac, dar uneori nu ma tine mintea, puterea sau starea ( Nafi te inteleg perfect)
sunt si momente de astea, important este sa le constientizam si sa le depasim.
eu va multumesc din suflet pentru sustinere, pentru ridicarea moralului.
MihaelaGrosan, BlueKido, merci pentru parole, tot nu pot intra, se pare ca e o problema la mine, nu ma lasa la site-ul cu pricina, da error imediat si... mai vedem, astept si zile mai buna sa va admir iepurasii.
Puiul meu iubit s-a trezit azi direct la ora 8, 30 a sta cu noi cat am mancat cu sotul meu apoi a mancat si el din feliutele de papaya ( ii dau sa muste si este foarte incantat)
La pranz are ficatel de pasare cu sos de rosie si piure de cartofi cu o farama de unt.
deseara probabil pasta cu supa, ( ca supa cu taitei mai groasa), pun pasta mica pentru copii, este inebunit dupa ea, o "condimendez" cu o lingurita de parmiggiano ras, sta numai cu gura deschisa ca un pui.
cam asta despre noi.
va pup si va diresc o zi excelenta!
las cafea calda si ceai cine doreste, colnuri cu cascaval cine doreste!
castelana mami fericita

Bumbitza spune:
Neata fete dragi!
Castelana, eu vreau si cafea si cornuri, cred ca m-a trezit ilinca de 5 ori azi noapte, dar a tzoncanit putin si a adormit la loc fara scandal, asa ca nu ma plang. Acum inca face nani :D
Cat despre momentele de epuizare, vin si vremuri mai bune
Eu sunt un pic nostalgica, ieri am recitit in Odisee..ce vremuri frumoase era asa o atmosfera frumoasa aici
Sper sa reusim sa readucem bucuria si increderea inapoi
Revin.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Bumbitza spune:
Vin si eu cu o intrebare, mai e vreo mamica, care inca alapteaza si nu i-a venit ciclul? O fi ok? Nu ca m-ar deranja prea tare, nici nu-mi aduc amine cum mai era :))
Si-acum din ce am reusit sa recuperez:
2ANKE, STEFIMIC, ANCA, felicitari pentru pasii iepuricilor!
ERINA, a mea musca tare da! Sper si eu sa fie o perioada ca am vanatai peste tot...
ANDRA, asteptam poze de la eveniment Ma bucur ca ati reusit sa treceti peste micile incidente (pana l aurma au si astea farmecul lor...) si ca ati petrecut frumos.
EVAMIKA, a mea facea febra pana-n 39 la un moment dat, avea putin rosu in gat dar eu cred totusi ca din cauza dintilor, cand i-au dat incisivii centrali de sus. Acum nu stiu ce sa zic, e bine sa ceri mai multe pareri...
ELBA, ma bucur sa mai aud vesti despre voi Cat despre progrese, Filip are ritmul lui, are vreme sa le faca pe toate. Nu mai stiu cine mai zicea, dar bucura-te acum cat inca nu se deplaseaza, sa vezi atunci febra musculara ce-o sa faci!
DELIA13 si eu tot cereale fara lapte folosesc cu fructe, am de la Nestle si Milupa si-s f ok.
DIANAMI sper ca esti mai bine! Haiosi copiii tai, mereu te surprind cu lucruri noi :D Asa drag imi e cand aud povestioare de la voi cele cu copii mai maricei.
SELINA, sanatate multa baietilor! Cum mai sunt?
NAFI, bafta multa la analize! Sa vii cu vesti bune Si eu ma simt epuizata de multe ori si tot mai bag cate ceva dulce :D Am noroc cu mama care mai vine din cand in cand si pot trage cate un pui de somn si pot face un dush ca omu' altfel sunt datele problemei apoi :)
LALEXANDRA, si a mea e tare dornica sa manance singura, dar se face mascarici si pe fata si pe maini si peste tot in jurul ei. Cred ca deocamdata e greu sa-i "disciplinam"...
Votat Bluekidoo si ieri si azi; ma duc sa-l votez si pe Alessa
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!