Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, acum am ajuns la postul tau, desi eu am scris dupa tine, nu citisem tot.
Bine ai revenit fata inimoasa .
Sunt absolut convinsa ca se va schimba forumul de azi.
Merg sa mai citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Eu una ma simt foarte bine intre voi, imi place mult sa citesc ce faceti voi si copiii, povesti despre o intimplare sau alta, despre animalutele voastre, despre vreo mincare...
Mai ales ma simt bine pentru ca simt ca aici sint multe inimi mari, uriase, iubitoare si generoase.

Si mie imi pare rau ca unele fete pe care le simpatizam foarte tare (desi unele habar n-au ca le simpatizam :)) intra f rar sau mai deloc, dar probabil ca au motive intemeiate, mai ales din lipsa timpului. Ma gindesc ca or sa se razgindeasca macar unele dintre ele. In orice caz, mie imi place grupul nostru si asa cum e acum, imi place sa citesc ce povestiti, asa ca nu ma pling, nu simt ca e mai trist pe aici pt ca nu se mai scrie asa mult si nu mai sintem asa de multe. Si nu cred ca cele care n-au mai intrat demult ne-au parasit, eu cred ca intr-un fel vor fi mereu alaturi de noi, poate ne mai citesc citeodata si se bucura in tacere :)

Hai ca sint de coma. Am vrut sa scriu un mesaj optimist dar mi-a iesit un cintec de bocitoare cred :)))

Si ca sa va inveselesc: imaginati-va o madama nici subtirica nici tinerica, ba cam si teapana de spate si cu genunchii scirtiind, care si-a facut booking pt o saptamina la ski in Alpi! Eu sint aia :)) Intr-un elan de curaj am folosit "voucherul" primit cadou de ziua mea (de 1 saptamina de vacanta unde vreau eu) in acest scop, am cumparat deja bilete de avion, am rezervat masina inchiriata si am platit si cazare, iar acum stau pe ginduri daca sa cumpar deja online si pass-urile de ski si sa rezerv echipament... sa ne intelegem, mie mi-a intepenit rau un genunchi pt citeva zile de la simplul fapt ca m-am plimbat mai mult intr-o zi in Paris! Iar ieri cind l-am asteptat pe Vladimir la ora de patinaj cu scoala am inghetat asa de rau ca nu-mi mai puteam misca membrele, parca aveam articulatii din lemn care scartaiau :))
Unde mi-o fi fost mintea ?? De ce nu am ales si eu o vacanta in Cipru par exemplu, mai la cald si la stat cu burta in sus?? Ba inca am inchiriat cazare intr-un sat izolat, unde daca vine zapada mare pe acolo raminem :)) hai ca m-am remarcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele dragi!
Stanucel, Ioanna, Rebi, Briza, Nafi, Kossir, va multumesc pt mesaje! Da, este minunat s-o am pe mama langa mine, sunt clipe de nepretuit! Nici nu stiam cum este sa te ajute cineva atunci cand ai un copil, abia acum experimentez acest fapt! Ieri si azi i-am aratat mamei orasul acesta magnific, reusind s-o incant pe mama pana la maxim! Voi face poze curand pe care le voi pune in album.
Diana se joaca cu bunica, este foarte incantata ca bunica o rasfata, ii canta, spune povesti, o alinta, etc.
Ioana, mama va sta pana la mijlocul lui martie, dar eu sper s-o conving sa stea mai mult.
Bine ati revenit Oana si Andra, ma bucur sa va recitesc!
Alecsandra, bine ai venit printre noi !
Eu v-am citit toate postarile, dar imi pare rau ca nu va raspund la fiecare in parte, o voi face cat mai curand cu putinta!
Pup fetele si sa aveti o zi faina! Revin mai pe seara.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it' how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vladi,, you've made my morning! Esti de coma, mi-ai lipsit! Nu e musai sa schiezi, strudelele cu branza in fata semineului sunt bestiale!

Bun venit, alecsandra!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsandra27

:) am vazut mai tarziu rasunsul vostru
Sofia a avut la nastere 3700 kg, 54 de cm si a luat 9, am nascut natural cu Suciu, desi sarcina a fost monitorizata de grigoriu corina.

Bun venit in grup si pe lista de pe prima pagina. Daca vrei ca datele sa fie complete, trebuie sa ne mai spui cum ai nascut (natural sau cezariana), la cate saptamani si la ce spital. Locul pe lista e ocupat, ultimele date cerute nu sunt obligatorii!
Inca o data, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Poftiti la capitolul 101!

Mergi la inceput