Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsandra27

fetelor v-am gasit :))) credeam initial ca trebuie sa ma inscriu la pufuleti ...dar micuta mea se incadreaza foarte bine perioadei de aici e nascuta pe 01.04.2010 ...deci cum a inscriu la voi?

Bun venit!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
Rebiana, Anca, Adriana, bafta la examene!!!!!

Multam'
So far so good dar inca nu s-a terminat sesiunea. Am obosit de numa' dar tot intru sa citesc, sa mai scriu una-alta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Stanucel, si eu i-am dat biscuiti din aia de la hipp, ii papa, dar mie sincer imi par fara nici un gust... I-as da din aceea traditionali...or fi buni pt el?

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni-filmulet
www.facebook.com/album.php?aid=245489&id=816678807&l=72ef405b11" target="_blank">Raducu la 5 luni-poze
www.facebook.com/album.php?aid=245896&id=816678807&l=b42128eaa1" target="_blank">cel mai vesel brotacel

ANNYA eu i-am mai dat Marei biscuiti de la fratele ei din pachet. Ii dau unul intreg si il papa pe tot. Cam asta ii e portia :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Dupa multe lupte duse cu mine, dupa mesaje incepute si sterse, dupa muultt zbucium interior, mi-am dat seama ca sunt dependenta de grupul acesta. Ma dureau mesajele in care intrebati de mine, iar eu ma luptam sa nu intru. Asa cum am spus fetelor ce m-au intrebat pe privat ce e cu mine, as fi vrut sa evit ca pe viitor sa imi fie aduse alte acuze, dar se pare ca va trebui sa traiesc cu teama asta si cu speranta ca nu vor mai aparea.
Ce m-a facut de fapt sa reflect mult, a fost un post peste care am dat intamplator - "nominalizarea" lui Stanucel la cei mai iubiti de pe forum. Am ramas uimita citind numele meu acolo. Carmen iti multumesc, dar chiar nu cred ca am eu ce cauta acolo.
Oricat am luptat eu sa tin grupul restrans, nu am reusit si am suferit mult din cauza asta. Am citit si eu cu emotie capitolul 100 de la Odisee si nu prentru ca imi era dedicat, ci pentru ca acolo eram un grup unit, dar au fost fete care au avut grija sa il dezbine.
Si eu visez, ca de altfel cele mai multe fete, sa redevenim ce am fost si sper cumva sa reusim. Si eu m-am ales aici cu multe prietene, pe deasupra am gasit aici cea mai buna prietena, suflet pereche si sper ca acest grup sa razbata

O sa redevin activa, atat cat imi va permite piticotul, pe care il iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Ma uit la el si nu imi vine sa cred cat poate fi de scump. Suntem si noi la primii pasi, fara mare incredere, dar eu sper cat de curand sa isi dea drumul. Avem perioade in care mancam bine, dormim bine, ne jucam frumos si perioada pe dos, dar le trecem pe toate.

Vreau sa fiu aici sa sarbatorim frumos fiecare iepuras, asa cum am fost toate alaturi cand s-au nascut, ei merita efortul nostru de a trece peste tot ce s-a intamplat. Si daca de sarbatori nu am gasit resursele sa fac acel colaj, sper sa vreti toate sa facem unul pentru primul an al iepurasilor cu o poza de la nastere si una de la 1 an, sa vedem cat de mult s-au schimbat.

Cam atat am vrut sa spun, incerc sa fiu zilnic aici. Pupici la toate mamicile si iepurasii dragi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Nici nu mai stiu ce emoticon sa pun mai intai. MA BUCUR CA ESTI AICI DIN NOU! Nu stiu ce a scriu Stanucel sau unde insa bine a facut, draga de ea, pentru ca asta a insemnat sa scrii din nou!!
STANUCEL

Mergi la inceput

Somebody stop me!!
AMI, ANDRA imi fac timp mai tarziu pentru site si pozici! Imi mai clatesc si eu ochii si creierul.
Kisses to all! Hai ca mi-a facut Oana seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutare!
M-am intors in weekendul trecut de la Paris. Am avut vreme faina, cu soare, am apucat sa ma si plimb 1 zi si 1 zi am facut shopping... nu cine stie ce ca erau la sfirsit reducerile si nu era mai niic interesant, bashca erau pline ochi magazinele de parca se dadea pe gratis - bref, shoppingul a fost f obositor si nefructuos, nu a meritat :(

Pt ca abia a trecut Craciunul si Vladimir nu a terminat inca de deschis toate cutiile pe care le-a primit (nu sint chiar f f multe, dar asa e el tacticos, una la 2-3 zile desface si apoi uita cu totul o saptamina de ele:)) nu i-am mai luat nimic de la Paris, chiar daca m-au tentat niste machete de trenuri... I-am adus pateu de rata, brinza camembert si file afumat de piept de rata, plus o brinza dupa care moare el (un fel de Almette cu mult usturoi) si nu va zic ce tare s-a bucurat, parca ii adusesem nu stiu ce minunatie :)))
Lui Floricica i-am luat un pulovaras tare simpatic, colorat, cu o pisica nostima pe el, pt ca tare ii plac pisicile, le urmareste peste tot.

De dormit n-am dormit prea bine, din pacate, mai ales ca atit de mult asteptam un somn fara intreruperi... Locul unde am stat era f frumos, pe malul Senei cu vedere directa la Notre Dame, dar sub mine era un restaurant galagios iar dimineata la 5 venea masina de gunoi care facea un zgomot de nedescris, nu se mai putea dormi... iar cum francezii nu dau doi lei pe izolatia fonica, se auzea totul f f tare... In fine, chiar si asa rau, tot am dormit mai bine ca acasa :)

Evident ca, imediat ce am plecat, i prima zi a facut Vladimir febra si a doua zi a inceput Floricica sa tuseasca - e de traditie, de cite ori plec fara copil se imbolnaveste... Tati era disperat, cheama doctorul pt Vladimir, mergi la farmacie, dozeaza medicamente, a doua zi mergi cu Floricica la doctor, amindoi faceau aerosoli si stateau la coada dimineata si seara, unul dupa altul, bietul tati n-a mai putut lucra nimic in lipsa mea, numai dupa copii a stat, ma si suna de citeva ori pe zi sa intrebe aia cum, aia ce... Anyway, cind am venit acasa am intrat in shut imediat, bashca tratamente paduchi preventiv caci Vladimir iar a adus de la gradinita... saracul de el, dupa citeva zile de tratament (si noi pe linga el, de siguranta, plus dat totul zilnic la spalat, asternut complet si toate hainele) l-a dus tati la tuns, a venit la 1 cm cu parul. Nu a fost deajuns, asa ca dupa alte 2 zile am bagat eu masina in el si l-am lasat la 3-5 mm, usor slutit, ca e prima data cind tund cu masina si nu prea stiam :) Saracul de el, arata ca de la scoala de corectie acum, dar noi i-am zis ca ii sta bine asa ca nu are nici o apasare, mititelul, e vesel si degajat

Am citit capitolul asta aproape tot. Sint f emotionata ca AMI e din nou insarcinata, Doamne ajuta sa-i mearga bine si sa fie fericiti cu totii!

M-am gindit cit am fost plecata la ALEXANDRU, IANIS SI JOY, ca iata sint iepurasi mari de acum, nu mai sint bebelusi, sa le dea Dumnezeu sanatate si bucurie! Si tuturor copiilor nostri la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dupa bucuria revenirii Oanei, am mai avut inca una: m-a sunat prietena mea din Anglia (e fosta mea colega de banca din generala - moama de cand ne cunoastem). Vorbim mereu pe mes si mail, dar asa m-am bucurat sa ii aud vocea "live"
Sper din tot sufletul sa revina buclele lui Ianisu mic si dulce.

Fetelor o noapte usoara si linistita va doresc! In noaptea asta doarme sotul cu Eric asa ca o sa DORM!!!!

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana bine ai revenit cu vesti despre ericutul...cat ma bucur ca ai reflectat la ce am scris eu....pfffff, de stiam ca vei reactiona asa frumos iti trimiteam link de atunci de cand am scris,poate reveneai mai de mult aici pe forum....mii de

oricum ceea ce am scris eu acolo este parerea mea si chiar de ramai ori ba,eu raman cu aceasta parere si nu mi-o poate schimba nimeni,nici nu m-am gandit ca vei vedea vreodata postarea mea acolo... deci m-ai prins... :)

oanka nu vrei sa ne dai si noua vesti despre maria??? ce sa fac sa te aduc pe la noi cu vesti despre printesa ta?? stai ca ma gandesc eu... (gluma)
te asteptam cu mult drag,atunci cand ai si tu putin timp,banuiesc ca esti intr-o continua alergatura dupa maria...

adelina mananca foarte bine,se joaca numai cu mami,zice ca sunt cea mai buna jucarie,m-am gandit nici sa nu mai dau bani pe jucarii ca eu sunt si buna si ieftina...

in rest suntem bine,sanatoase,crestem frumos,ne bagam nasul pe unde nu este voie,si i-am spus asa: "adelina de ce umbli la mami in dulap? mami umbla la tine la jucarii?? nu este frumos"...

o noapte buna si linistita va urez...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ma bucur sa citesc despre fetele care au lipsit o vreme. CASTELANA, OANA

Ma mai intreb uneori ce mai face x sau y, dar nu indraznesc sa intreb aici pt ca poate au mai scris, mai rar, si nu le-am prins eu post-urile... asta e, daca nu mai pot tine pasul cu voi, o sa devin un pic outsider :) Dar nu-i nimic, important e sa stiu ca iepurasii sint sanatosi sau, in cel mai rau caz, trec printr-o mica boala, obisnuita si care trece fara urmari, si ca mamicile lor sint tot mai puternice si mai fericite.

Ma gindeam... dupa ce toti iepurasii vor fi implinit un an, ne mutam iar, nu? ca parca aici scrie "primele 365 de zile"...

LA MULTI ANI tuturor, cu ocazia CAPITOLULUI 100!!! Sa fiti sanatoase, destoinice si implinite !
(de capitolul 100 al odiseei ma codesc sa ma ating ca aproape sigur mi-ar da lacrimile... stiu ca nu par, dar sint f emotiva de fapt :))

Pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara mamicutze dragi!

Eeee..cum cu o floare nu se face primavara...dupa Oana a aparut si Vladi! Si uite asa parca simt miros de ghiocei pe forumul nostru!

Am citit dintr-o sorbitura ceea ce ati scris si ma bucur sa citesc de bine in cea mai mare parte. imi pare rau ca Vladimir si Floricel pisicel au fost bolnaviori. sper ca sunt ok acum!

Sensibila - iti multumesc ptr urarile adresate prietenilor mei. Abia asteptam vestea cea buna! Pupici si celor doua pisicute pe care le ai acasa

Bumbitza - cand ne mai arati poze cu Ilincuta cea scumpa? Inca nu am primit rezultatul la analize. maine ma duc sa le iau!

Stanucel - tare simpatica ai fost cu buna si ieftina!

Sa vezi ce ma oftic eu! stau pe canapea cu laptopul si Ricky e calare pe mine sa ma joc cu el , imi smulge firul de la laptop, ma trage de sosete, ma musca de picioare... Ma duc sa ma joc cu el, ma asez pe covoras, ma chinui sa inventez ceva nou si haios ptr el si dupa doua hlizeli musiu imi intoarce spatele si se joaca singurel fara sa-i pese de mine si eu stau ca fraiera acolo! dar daca ma ridic si ma duc pe canapea la loc sau plec in alta camera...numiadeact vine taras dupa mine strigand in modul cel mai dramatic posibil..mamma..mammma.. de ma pufneste si rasul! am citit pe undeva ca de fapt are de nevoie de mine pe post de "baza" si ca odata ce se simte in siguranta..se joaca sau pleaca sa exploreze singurel . dar e musai sa stie ca eu sunt acolo de backup!

Mai nou se distreaza uitandu-se la bec. lasa capul pe spate si intinde mana miscand-o ca si cum ar atinge becul! ne jucam de-a v-ati ascunselea in jurul patului si se distreaza de minune. ii arund mingea si ii zic "fugi repede sa o prinzi" si el se avanta pe burta si taras taras se duce sa o ia! sau ii zic " fugi fugi ca te prind" si el fuge repede pe branci ...cum apuca si daca e obosit nu mai reuseste sa fuga dar se bataie intins pe jos de zici ca face break dance si mor de ras ca e haios tare! oricum, ne distram copios cat e ziua de lunga si cat ma tin balamalele!

Acum fug la culcare ca daca si maine ma trezeste de la 6 am , sunt terminata!

Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput