Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu stiu ce sa va sfatuiesc cu plecatul, fiindca nu am trecut prn asa ceva inca :). Nu as putea sta fara ei! Doar cand nu am avut incotro am plecat, insa Stef a stat cu A. Matei a stat o singura noapte fara mine, cand eram la Urgente. Stef a stat o singura noapte fara niciunul dintre noi, cand au venit parintii lui A special sa stea cu el. Atat. daca am fi mai aproape de parinti sau am avea o bona buna, poate am pleca si noi. Poate, zic. Insa simt ca ma sufoc fara ei, pe perioade lungi de timp. :)

Mimo, bine ai mai dat pe aici! Ia zi cum e cu echilibrul ala? Nu ma refer la toc ...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara!
Remember me?
Eu v-am citit constiincios, in fiecare zi, de pe telefon, la munca , fara sa ma vada sefa
Din pacate mi-e f.f. greu sa si scriu de pe telefon , na, daca nu e cu taciscrin
Ei, am citit si am uitat ce voiam sa zic Sunt tare obosita, azi a venit soacra-mea si a luat copii la ea peste noapte, nu din proprie initiativa . N-aveam nici o treaba, dar s-a gandit Cata ca ar fi mai bine sa mai stea si cu copiii decat sa se uite la OTV

Mda..

Ursulico, draga, stii ce as face eu! ii lasi pe amandoi acasa si te plimbi frumos cateva zile, te relaxezi, dormi, te odihnesti si iti incarci bateriile

Noi am fost tare, tare mahniti saptamana asta...poate ati vazut/citit de Sorin Danilescu, baiatul care s-a sinucis a lasat in urma o sotie minunata si o fetita de 7 ani Am fost cu ei la Venetia, la Viena, prin oras, au fost la noi acasa, am ramas toti socati si fara cuvinte...Dumnezeu sa-l ierte!

In rest, suntem bine cu totii, piticii sunt sanatosi, ptiu! sa nu-i deochi!

Mimo, mi-e dor de tine, esti tare, ca de obicei!

Zau daca mai stiu ce-am vrut sa mai scriu
Va pup si va iubesc neconditionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ohooo, ce ciripeala pe craca
Faine si interesante subiecte, pacat ca nu am si eu timp sa intru cu voi in detalii... despre cariera, si discutia Ralucai cu doamna respectiva, zic doar si sper ca au ajutat pozitiilea alea de yoga la disecarea profunda a sensurilor ascunse. Una peste alta, in esenta, sunt de aceeasi parere cu Kya referitor la subiectul 'carieriste'..fiecrae stie ce vrea de la viata sau ar trebui sa stie...eu sunt intr-o balanta acum, ma scot momentan din discutie), nu vad de ce s-ar exclude mamicela si cariera, tot la echilibrul ala ma refer si eu, asa mi se pare firesc... acum, unor le iese, altora nu (aici, cu 'nu', sunt si eu, acum, din pacate) insa nu se stie ce va fi in viitor. Stiu clar un lucru: nu cred ca ar putea exista un job pe lumea asta care sa ma acapareze atat de tare incat sa castige teren in fata copilului si a familiei, in general.. asta spun acum, ca am familia mea,dar acum niste ani, daca ar fi fost ocazia 'x' de mare cariera, as fi mers inainte!de fapt, schimbul de job cu cel actual, am sperat eu ca va fi 'boom'-ul meu, si m-am inselat.. dar odata cu varsta, eu mi-am schimbat si ordinea prioritatilor.
despre grija de mine, ca femeie, si eu ca si clau, imi curg balele prin magazine, si pot spune ca-s fericita, caci am oprimit cadoul de ziua me de la fete de la serviciu: o suma frumusica ptr shopping sau orice vreau eu, noi asa facem, strangem bani in fiecare luna si de ziua fiecareia, este in plic o suma de facut care ce vrea cu ea. si mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni, o vestuta pufoasa, o pereche de balerini, cercei, esarfa si mai am pt o pereche de pantofi, caci vreau tocuri, mi-e dooor..
ursulica stii ca eu nici acum nu dorm, si daca as avea 2 copii, si as fi in locul tau, sincer, l-as lasa acasa pe Albert... macar sa intelegeti ceva din plimbareala, caci programul se anunta f obositor, iar Vlad oricum va va solicita si el destulsau vorba lu' Gecko, mai bine lasa-i p-amandoi acasa
Clau, tu chiar arati de 17 ani!
valen, bafta cu valorizarea Mateiului
bubulina, mi-era dor de tine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

BAU

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Ursulicule, eu eram din categoria "niciodata nu plec fara copii"...sorry, vacanta in Egipt mi-a schimbat opinia. Teo a fost chinuit si ne-a chinuit acolo, a prins iesirea unui canin, care a venit cu durerile lui nasoale si cu febra 40 vreo 3 zile...
so, anul trecut, am fost in Viena doar cu Alex. Daca il aveam si pe Teo cu noi, nu am fi putut sa vizitam nici macar o zecime din ce am vizitat. Plus ca el are program de masa si somn si daca nu le respecta face urat. Asta ar fi insemnat sa stam legati de programul lui...
Anul asta nu stiu pe unde vom ajunge, dar ne-am gandit sa avem o vacanta cu totii, undeva sa fie lejer si usor de adaptat si o vacanta pentru noi...poate si cu Alex care e mai mare si mai usor de mers cu ea. Unde, cand si cum, nu stiu. Oricum planurile mele au fost date peste cap total intr-un timp scurt.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, azi e botezul lui Alex, am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Neata, azi e botezul lui Alex, am emotii

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)

Povestea nasterii

va fi foarte bine!!!!
apropo, la voi ninge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Sa aveti o zi buna!

Miha, mai spune-ne ceva!

Sper ca Micu este bine!

Si sper ca Bubu de Cami este si el bine!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neata si de la noi!

Lyvvy sa aveti o zi frumoasa!

La noi ninge, e a treia zi cand ninge intruna! O ora a tot dat cu lopata omu meu sa scoata zapada din curte, ca nu mai puteam deschide nici poarta. Pun mai tarziu niste poze sa vedeti.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput