Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si eu sunt la capitolul: reamenajat casa. dar pana una alta trebuie sa fac biblioteca din sufragerie si apoi vad care pe unde o sa mai incapa. iar mobila la copii ovoi face cand bebe mic va avea cam un an casa pot sa trec la patuturi de copii mai maricei

--------------------------------------------
Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Noi pt primul an am folosit un carucior Hauck dinasta http://www.bebelusulideal.ro/carucioare-cu-maner-reversibil/carucior-cu-landou--179
Mi-a placut ca are manerul reversibil si in 90% din timp o tineam pe Julia spre mine.Problema e ca atunci cand mergi asa, cu bebe cu fata spre tine, e f greu de urcat/coborat borduri, altfel mi-a placut f mult.Si apoi am luat si unul sport bertoni din carrefour pe care l-am dus cu noi peste tot, si in masina, si in avion, etc.
Nu mi se pare ca am dat mai mult asa pe cele 2 carucioare(600 + 170), decat pe-un sistem 3 in 1 pt ca eu nu am gasit acum 3 ani un carucior usor care sa poata fi folosit de la nastere, sa fie si cu maner reversibil, si sa se plieze si umbrela.
Nu mi s-a stricat niciunul din ele, si intentionez sa le folosesc si la baiat.
Si eu aveam impresia gresita ca nu se poate manui un carucior cu o mana daca are 2 manere; dar cand am fost nevoita, am reusit, chiar daca nu e de marca.
A, si daca locuiti in bloc cu lift, sa masurati liftul sa fiti sigure ca intra caruciorul in lift.Asta a fost inca un criteriu de-al meu Si daca se poate, cat mai usor.Caruciorul nostru de bebe avea vreo 11 kg, si-a fost ok pana a mai crescut fata, si puteam sa-l ridic pe scari cu tot cu fata.

Cu reamenajatul casei: noi am cumparat in decembrie mobila cu pat mare pt fata, ca nu mai vroia in patut si consideram ca era deja prea mare pt patut.In primele luni bebe va sta cu mine in dormitor in patut, apoi vom muta patutul in camera copiilor, si-apoi ne vom gandi la o solutie prin care sa mai adaugam un pat in camera, ca e camera destul de mica.

Voi nu raciti des? Eu am racit din decembrie incoace in fiecare luna si ma tine cam 2 saptamani. Stiu ca-mi aduce fata de la gradi o multime de virusi, dar totusi chiar asa sistem imunitar slab sa am? Si problema e ca nu pot lua medicamente ca sa nu-l afecteze pe bebe, stiti voi cum e cu medicamentele.

Va doresc un weekend placut.

Lilly 21+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare, burtici!
nu am mai intrat de mult, ca am fost un pic ocupata, nu mi-a mers netu si am intrat mai des pe facebook. dar am reusit sa citesc tot ce ati scris.
noi suntem bine, bebelina creste frumos, avea pe 27 cand am fost la morfofetala 650 de grame si misca si ziua si noaptea. zice toata lumea ca o sa fac o dansatoare. si am inceput sa o si vedem cum se misca, nu numai sa o simtim.
somleac, ptr contractii nedureroase eu iau no-spa si scobutil, recomandate de doctor.
ma bucur sa vad ca bebeii vostri sunt bine, si ma rog in fiecare zi ptr ingrid si bebe lucas.
va pup pe burtici!

24+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RACELI- pai din octombrie pana acum am racit cam de 4 ori dar era de asteptat caci am fetita la gradi iar la serviciu sunt inconjurata numai de copii pana in 12 ani si supervirusati anul asta.

CARUT- subscriu si eu la chestia cu masurat liftul caci primul nostru carut cu landou incapea fff greu si prin urmare l-am si dat cand avea fetita 6 luni si am trecut la unul mai sport si mai usor.

In seara asta am vazut in kika un carut destul de ok de la chicco. era 650 lei si cred ca-l gasim si mai ieftin. e fara landou sau scoica dar are husa groasa de picioare si ne va tb la iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...gata am terminat cu examenele, declar inchisa sesiunea de iarna cu media 8,14.....abia asteptam sa termin si sa stau mai mult pe forum si sa ma relaxez.....bebe misca in fiecare zi, uneori parca nu se mai opreste, da din manute si piucioruse la greu...in rest eu ma laud cu cele 10 kg puse pana acum, sambata viitoare avem morfologia fetala, abia astept sa ii vad fata lui Matei si sa fie totul bine......Pupici.

21+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Am uitat sa schimb semnatura, astazi implinim 22 de saptamani...

22+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Dia felicitari pt beblina dansatoare

Luiza felicitari si tie pt notele bune luate in sesiune si pt cele 22 de saptamani.

Fetelor,mai stiti ceva de Pretty..sper ca e bine si bebe Lucas sta cumintel.

POZE IRIS
mami Iulia23+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

da da da! sa masurati liftul daca aveti

am o prietena care si-a vandut carutul dupa nici o luna din cauza ca nu incapea in lift. nu s-a gandit inainte sa verifice

Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,burtici,scuze,n-am mai ajuns sa scriu si aici,azi ma simt ceva mai bine,Lucas e inca la locul lui dar nu stiu pentru cat timp,doctorii tot nu ne-au dat sperante,ieri si azi am primit cele doua injectii pentru maturarea plamanilor,dar daca nu mai sta inca macar 2 saptamani la caldurica nu prea avem sanse.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si 23+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
Prety ma bucur ca inca esti 2 in 1. Sa vezi ca Dumnezeu ajuta si bebe Luca va sta in burtica atat cat e nevoie.

Eu am fost ieri cu baietii si inca 2 copii la Deva la aqualand. L-am sarbatorit pe Alex care face luni 8 ani. Dupa condus 400 km si balacit toata ziua, am fost ok si nici burta nu m-a durut. Cine sa mai inteleaga si gravidele astea.

Pe mine m-au sunat azi ca mi-a sosit carutul. Abia astept sa-l studiez.

Lilly si eu am avut un carucior hauck. E super rezistent, al meu face imediat al 6-lea copil.

Iulia nu stiu ce idei sa-ti dau. Cred ca intr-adevar singura solutie la o camera mica sunt canapelele extensibile.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput