Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 20
anna_i spune:
Multumesc, Marina. Cred ca inainte ma voi duce sa-l testez "pe viu". Eu tot sper sa-mi mai creasca si 2 maini![]()
22+
Marina_1609 spune:
mai eu sunt intr-o dilema acum ca tot m-am apucat de studiat carucioare.
Deci Inglesina zippy : spun ei in descriere ca e recomandat intre 6-36 luni dar mai departe la alte caracteristici zic ca se inclina 175 grade-ideal pt bebelusi)
La alte carucioare cautand pe internet gasesc inclinare maxima 170 grade (deci mai putin) dar sunt bune de la nastere..
sa nu ma impusc?
in concluzie ar fi bun si al meu, singura problema ramanand marginea aia prin care ma tem sa nu se prelinga copilul:))
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Valentina_D spune:
Ce ma bucur ca discutati despre carucioare...mai ziceti, ca voi aveti experienta
Eu, fiind la prima sarcina, habar nu am ce carucior sa cumpar...sa fie si bun, si usor de manuit si la un pret accesibil..oare exista?![]()
Stiu ca in martie va fi babyexpo si ma gandeam ca poate prind ceva reduceri

25+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
iulia82 spune:
Fetelor,referitor la carucioare,eu va dau un sfat,nu din propria experienta ci din experienta altor mamici: investiti de la inceput intr-un carucior de calitate ,cu multe optiuni,pt ca altfel riscati sa ajungeti sa luati mai multe carucioare iar la final dati aceeasi bani,daca nu chiar mai multi.Cunosc multe cazuri de mamici care au luat un carucior,s-a stricat,au luat altul,nu le-a placut si pana la urma tot la unul de firma au ajuns.
Luati in considerare si faptul ca s-ar putea sa mergeti in concediu si caruciorul trebuie sa fie compact,sa incapa in portbagaj pe langa celelalte bagaje.Noi avem un monstru de carucior,pe care il vom folosi doar pt oras si care imi ocupa tot portbagajul ,dar va trebui sa mai iau unul sport care sa stea in masina cu care iesim in concedii.
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
Acesta e caruciorul nostru
https://picasaweb.google.com/irisuka1/Carucior?authkey=Gv1sRgCLGL9aK48bTacg# dupa cum vedeti e f mare,ocupa mult spatiu,dar e f confortabil.Daca m-as fi documentat mai mult atunci,la banii care i-am dat pe el puteam lua un sistem 3-2-1 cu pliere tip umbrela si asa nu mai trebuia sa cumpar un carutz special pt concedii.
http://picasaweb.google.com/irisuka1" target="_blank">POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Somleac spune:
waw ce v-ati lansat cu carucioarele. Adevarul e ca sunt atatea modele si fiecare are lipsurile si plusurile proprii. Pe mine ce m-a stresat la modelele cu doua manere ( asa cum sunt inglesina si peg perego propuse de voi) a fost ca nu se pot conduce cu o singura mana. Daca mai ai inca un copil caruia trebuie sa-i dai mana, atunci caruciorul o ia razna, ca sa nu mai zic de faza la care trebuie sa duci bebeul in brate si sa impingi carutul cu o mana. Voi n-ati intampinat greutati ?
Pe mine m-a durut cam tare burta azi. In rest toate in regula. Voi ce luati cand se contracta burta dureros?
De pretty mai stiti ceva?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Marina_1609 spune:
somelac, la chestia cu manerele inca nu m-am gandit. avand in vedere ca nu aveam un al doilea copil de carat de manuta , nu mi-am pus problema
Pe de alta parte, un carucior cu manerul intreg nu poate fi pliat umbrela....
iulia, ai dreptate ce spui tu de carucioare. uite ca si eu am patit la fel. nu s-au stricat. au fost bune dar primul(titi triton) a fost prea greu si am cautat sa ma izbavesc de el cat mai rapid. al doilea (inglesina)-jos palaria! usor de manevrat, rezistent la socuri! insa am mai luat unul din acela foarte foarte usor si micut insa pt copii maricei ca nu se mai culca pe spate...dar l-am luat de suparare cand cei de la aeroport si-au cam batut joc de bagaje si carut la descarcare ori incarcare... si am zis sa iau unul mic care sa incapa la bagaje de mana. si am gasit www.toyplex.ro/Transport_bebe/Carucioare_copii/Combinate/Disney_Mickey/Carucior_sport_3_roti_D888" target="_blank">acesta de care sunt super multumita. singurul lui dezavantaj este ca nu are cos pt cumparaturi si este intratat de usor, incat daca copilul nu sta in carucior si vreau sa pun o punga cu o franzela in maner, se rastoarna![]()
Acum o sa raman la astea doua pe care le am si in caz ca mi se pare prea mic copilul pt inglesina o sa imprumut de la nasi carutul lor pe cateva luni...
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac waw ce v-ati lansat cu carucioarele. Adevarul e ca sunt atatea modele si fiecare are lipsurile si plusurile proprii. Pe mine ce m-a stresat la modelele cu doua manere ( asa cum sunt inglesina si peg perego propuse de voi) a fost ca nu se pot conduce cu o singura mana. Daca mai ai inca un copil caruia trebuie sa-i dai mana, atunci caruciorul o ia razna, ca sa nu mai zic de faza la care trebuie sa duci bebeul in brate si sa impingi carutul cu o mana. Voi n-ati intampinat greutati ? Pe mine m-a durut cam tare burta azi. In rest toate in regula. Voi ce luati cand se contracta burta dureros? De pretty mai stiti ceva? Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
Eu pt contractii,nedureroase,iau No-spa.
Iar cu carucioarele Peg Perego si Inglesina sa sti ca se pot manevra f usor cu o singura mana(vezi pe youtube)..cel de la Peg perego e fain ca are in fata tavita,unde poti sa-i pui la bebe canita,biscuiti etc si in spate are un suport pe un copil mai mare,care poate sta in picioare,iar capotina se lasa aproape peste tot carutul.
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Somleac spune:
Iulia mersi de raspuns. O sa iau si eu zilele urmatoare nospa daca ma mai tine asa.
Tie chiar ti-a iesit faza cu manevratul carutului cu o singura mana? Si in filmulet tipa rotest carutul, nu-l impinge inainte, plus ca in filmulet este vorba de un carucior gol. Daca mai pui 6 kg si mai mult in el se schimba datele problemei. Cat despre copertina care se lasa cu totul peste carucior
, aia da treaba buna. Asta de l-am comandat eu nu stie sa faca asa ceva![]()
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
iulia82 spune:
Somleac,cu mare placere ![]()
Noi am avut un nurse tutto pe care-l plimbam cu o mana la nevoie cu un copil de aprox 10 kg in el...despre restul nu zic 100% ca ar fi asa,dar din prezentarile de pe youtube asta reiese.Este o mamica cu filmulete pe youtube(bebe Gizmo)care prezinta diferite carucioare si chiar era incantata de peg perego ca-l manevreaza cu o mana cu baietelul ei inauntru.
In alta ordine de idei,am capul plin...nu stiu cum sa amenajez dormitorul pt 2 copii,plus patul nostru care e o canapea extensibila,asa incat sa incapem cu totii..pfoai,cred ca incaruntesc
.Momentan dormitorul e plin de jucarii,pe care cred ca le voi muta in hol pe un raft,dar si asa va fi cam aglomerat.Tot fac schite,masuratori,caut idei pe net,dar parca nu vad luminita de la capatul tunelului..
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)