Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 19
Marina_1609 spune:
eu pe www.bebelusulideal.ro/carucioare-3-in-1/carucior-triton-3-in-1--591" target="_blank">acesta l-am avut prima data.
Frumos si solid. Singura problema cu el a fost urcatul si coboratul a 2 etaje...
Daca aveam unde sa-l tin jos... l-as fi pastrat si acum...
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
uite pe mine genulwww.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=45" target="_blank">acesta de accesoriu ma intereseaza![]()
ma intreb doar daca nu ma deranjeaza la mers cand sta copilul mare in fata. ar trebui sa am niste maini telescopice???
merg in martie la targ si testez daca il au la stand....
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
ralucis spune:
Pentru mers mult pe jos cand sunteti fara niciun alt ajutor mie mi-a fost foarte bun caruciorul asta,http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=21 l-am luat in 2007 de la Baby Expo, am dat atunci 300 de lei pe el (chiar stiu ca erau preturi muuuult mai bune la targ decat in magazine) si a fost perfect. N-am absolut nimic ce sa-i reprosez, l-am tras si pe pietre, nisip, borduri, tot ce vrei, se pliaza perfect umbrela, se inclina perfect la orizontala, deci poti sa il pui pe bebe chiar de la inceput in el, are copertina de ploaie, cosulet jos de bagaje, e foarte usor de transportat in mana, o data pliat, cred ca are vreo 5-6 kg, si incape fara sa ocupe prea mult spatiu in orice portbagaj de masina.
Edit: vad ca are si u filmulet de prezentare link-ul pe care vi l-am dat.
Marina_1609 spune:
ralu, si eu sunt super fan inglesina! mai ales cand am vazut ca a rezistat eroic si cand a cazut din avion si cand a fost calcat de masina (fara copil
) l-am carat prin toate pietroaiele pe la munte, prin nisip la mare si inca functioneaza perfect! Numai ca noi avem modelul Zippy. Insa il stiu si pe al tau si vad ca si la ala scrie ca e de la 6 luni. nu se inclina perfect 180 grade! ramane un pic ridicat. tu l-ai folosit la nou nascut?
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
ralucis spune:
Marina, sa stii ca eu l-am folosit si înainte de 6 luni pentru ca la pozitia maxima in care se inclina copilul sta in linie perfecta, o sa fac o poza sa exemplific.
Marina_1609 spune:
dar de marginea aia de jos unde stau picioarele si poti sa o cobori ori sa o ridici la orizontala...poate fi ridicata si in sus ca sa inchida spatiul din carut astfel incat sa nu cada copilul? ori nu? din filmulet nu pare sa se ridice. nici la al meu nu se ridica si ma gandesc ca va trebui sa prind nou-nascutul in centuri din prima zi ca sa nu se "scurga"in jos... cum te-ai descurcat? ca daca ar fi ok si asa atunci nu mai imprumut carucior de la nasa. il folosesc pe acesta de la inceput. oricum tre sa il inspectez si pe al ei cat de tare se inclina. nu mai stiu unghiul de inclinare la carutul ei dar stiu sigur ca marginea aia se ridica in sus
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
iulia82 spune:
Neata.Apropo de carucioare:
http://www.youtube.com/watch?v=5flO7cBZDEQ&NR=1 clipul pt inglesina trip
Pare foarte ok modelul acesta de la Inglesina,iar pretul e acceptabil,il voi tine minte pt atunci cand va trebui sa iau un carucior de mers in concediu.
Dar uitati-va si la Peg Perego asta,care mie imi place enorm de mult,dar totusi e 15 mil 
http://www.youtube.com/watch?v=uHjjo1aAOpM
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Marina_1609 spune:
iulia, daca nu ziceai ca e peg perego as fi jurat ca e inglesina care il am eu
seamana foarte mult. M-am uitat acum la preturi. asta de il am eu este 11 mil si mai exista varianta zippy free care este reversibil si pt asta dai deja 15 mil. peg perego e reversibil?
Dar indiferent de model, cu siguranta la targ le vei gasi cu vro 2-3 mil mai putin
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
anna_i spune:
Hello burtici,
am vazut si eu clipul de la Peg Perego, pare foarte fain caruciorul... dar tipa care il manevreaza e destul de solida, oare oi putea sa-l strang si eu tot asa, dintr-o singura "zvacnitura", la cele 40 kg ale mele?!?
22+
Marina_1609 spune:
ana, cred ca da. asta daca e sistemul ca la inglesina. e foarte simplu. trebuie doar sa tragi de un maner asa un pic mai smuncit si se inchide. mi se pare genial modul asta de a se inchide. nu te apleci, nu lasi gentile pe jos....ai nevoie doar de o mana in timp ce in cealalta mana tii copil, geanta, cumparaturi etc![]()
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)