Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Mai stiti ceva de Prettysunshine. Doamne ajuta sa fie bine.

Sunt prietena cu ea pe facebook, am indraznit sa intru la voi, pt ca probabil voi ii sunteti cel mai aproape pe forum. Haideti sa ne rugam impreuna pentru ea si pt bebe, sa poata duce sarcina cat mai mult si bebe sa aibe sanse. Sa o incurajam si sa o sustinem prin gandurile noastre bune! Sunt mama de prematur si stiu cat de mult conteaza gandirea pozitiva, si orice cuvant de incurajare primit din partea celor aproapiati.
Sper sa nu va supere interventia mea...si va multumesc!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

BUNA DIMINEATA
Ma bucur ca Prety e ceva mai bine si ne rugam in continuare sa duca sarcina cat mai mult posibil
Felicitari Somleac pentru carucior

26+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Andra felicitari pentru baietel,sarcina usoara in continuare

26+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ayla, multumim de vesti. cum sa ne supere interventia ta? ne rugam sa decurga totul normal si bebe sa vina la timpul potrivit

--------------------------------------------
Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Stefy , Marina si eu astept sa primesc raspuns astazi de la ea. Nu am spus ca e mai bine, pt ca nu stiu cum e, ci doar ca are nevoie de noi, de voi, de orice gand bun si orice rugaciune, tocmai ca stiu (si cred ca fiecare din noi stie) cat conteaza de mult sa ii ai alaturi in astfel de momente pe cei dragi. Sper sa fie bine, si sa fie inca o zi castigata...si inca una, tot asa, cat mai aproape de termen. Bunul Dumnezeu sa ii protejeze!
Am deschis un subiect si la noi la prematuri, i-am dat link direct, daca vreti sa scrieti in mod special pentru ea acolo, sa ramana toate gandurile bune, in caz ca acum nu poate sa citeasca pe mai multe subiecte de pe forum, fiind in spital cu perfuzii.
va doresc o zi frumoasa!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Pretty, tinem pumnii stransi pt tine si bebe Luca! Ma bucur ca esti un pic mai bine, am intrat pe net special sa vad ce mai faci. Doamne Ajuta sa treaca timpul cu bine si sa va apropiati de termen!
Fii curajoasa si optimista!

Luiza, pupici pt tine si maruntel!
Anna, multumesc!
Pup toate fetele!

19+ cu baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Iulia 82 nurse sport am si eu ala cu 3 roti si sunt foarte multumita de el. . Asta nu l-am probat in trafic, normal, doamnele de la magazin ( le cunosc ca doar de 12 ani fac cumparaturi serioase de la ele) mi-au zis ca e ok si clientele care l-au cumparat au fost multumite.
Marina , m -am uitat la carucioarele Inglesina si probabil ai dreptate ( ca le-am vazut doar in filmulete pe net), dar e o diferenta de pret de 2000 lei. Atatia bani n-as da pe un carut numa daca plimba copilul singur.

Pretty ma gandesc in continuare la tine si la bebe Luca.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

somelac, ai dreptate cu pretul. si mie mi se pare mult. eu am luat varanta sport doar care a fost cam 8 mil la super oferta atunci. problema lui este ca nu se inclina perfect la orizontala. are un unghi de vro 30 grade. sa zicem ca nu ar fi asta problema cea mare insa jos unde sunt picioarele nu se ridica marginea aia in sus si exista pericolul sa se scurga bebe in jos daca nu il prinzi cu centuri. zice clar acolo ca este recomandat de la 6 luni insa eu ma gandeam ca poate totusi ar merge. dar nu, in concluzie nu merge asa.
Insa acum ma gandesc ca mai bine luam tot setul, asa scump cum era si il foloseam si acum. Ca tot acolo ajung la cheltuiala. Am luat unul, l-am vandut la juma de pret...apoi am luat altul si inca unul mai usor...Daca adun ce am cheltuit ajung la un inglesina 3in1. Bine ca la unul mi-am recuperat banii integral de la aeroport ca mi l-au zgaraiat de nou si le-am facut mareee scandal
Eu insa nu m-am legat de pret ci de modul de strangere si de kg. Or, exista carucioare sport care se culca perfect la orizontala si se strang umbrela...mai simplu de utilizat dupa parerea mea fata de atunci cand sunt piesele separate...
Nu stiu cat de coerenta am fost cu ideile mele dar fiecare vorbeste din experienta si greutatile care le-a intampinat pe parcurs

Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor, felicitari pentru rezulatele la eco, multa sanatate in continuare!
Mult noroc Prettysunshine, Doamne ajuta sa fie bine, asteptam un semn bun de la tine!

Mi se pare foarte interesanta discutia voastra despre carucioare, mai ales ca aveti experienta si stiti foarte bine ce sa luati in calcul cand faceti o alegere.
Mie sincer mi-a placut mult cum arata modelul luat de Somleac, chiar m-a pus pe ganduri!
Anul trecut am iesit foarte mult la plimbare cu prietena mea cu bebelul si ne-a disperat mereu drumul pana in parc din cauza ca avea un carut slabut rau de la Primii Pasi si era nasol cu bordurile.
Mi se pare intr-adevar important sa fie si inalt, e mai comod si pentru noi si sunt si bebei protejati oarecum de praf si au "panorama"

Astept cu interes recomandarile voastre, va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

mi-am adus aminte side semnatura, felicitari fetelor care ati schimbat semanturile la mai mare

23 +

Mergi la inceput